dagen i västerås

Västerås var faktiskt skit kul!( om man bortser lisas mobil..)
börja med att jag mötte Lisa på stationen vid 9 tiden. sen kom även Nelly som var duktig och åkte in till hennes skola för att träna fast hon var ledig! bra de ! ;)
i alla fall färden fortsatte till Västerås. väl framme så fick vi ringa Matilda och Sara för vi skulle hitta dom och dom satt i en vit bil så väl där så prata vi lite sen vidare. och så delade dom ju på oss en vuxen och  elev. så blev lisa sara på första skolan sen åkte jag matilda till andra. lite seg start men sen rulla det på och var faktiskt väldigt kul :)
tills vi fick ett samtal av matilda som berättar att lisas mobil blivit snodd.. lisas otur :( men dom hade ropat upp det i högtalarna på skolan så hoppas den kommer tillbaka tills Imorn!
blev i alla fall mat på jensens sen as gott ! och sen sa vi hejdå och jag lisa gick till tåget och dom till bilen. så blir det nya tag imorn:-)
och kan ju säga att vi fick nån kille som var intresserad av stylist väldigt kul faktiskt ! smart kille ju. vill man ha ett jobb med massa brudar runt sig hela tiden så är de ju inte en tvekan ! :-)

glatjej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0