23.33

Blev som sagt umgås med nellsan, tanken av att hon ska flytta finns inte! bhuh sörjer, men ska ta vara på tiden kvar i arboga, så ska umgås med henne imorn med :-))
Sen att det är sovmorgon till 12,00 imorn gör saken bara 10 gånger bättre !
wiho, da går bra.
skolan är chill
försöker göra de bästa av allt
ler mot alla  OM de inte är någon som beter sig som ett arsle, men lärde oss innan hon sluta, att man ska le mot alla, för tänker man efter så blir man på mycket bättre humör om alla är glada ler eller bara säger hej liksom. de gör lite för dig men kanske mycket för någon annan. ooh jag försöker tänka glatt och le mot alla hah inte alltid min starka sida om man säger så. men tänk själv en tåg''tant''som ser glad och trevlig ut när hon kommer frågar/kollar istället för en sur arg ? bara det gör stor skillnad om de är inte mycket man behöver göra.
haha oj nu skulle jag kunna skriva noveller om alla småsaker man kan ändra på men nej! orkar inte :-)
Ska snart sova och be till gud att morgondagen är positiv!

SOV GOTT !

14,50

Slutade för ett bra dag sen men fick lov att ta 14,08 tåget hem, som sällskap hade jag gamla klasskompisen, bra sjuk! så nu har man fått lite planer erbjudna till helgen, måste bara samla ''mod'' , blivit en lite fegis nu på sista tiden men är rätt bra på att ge mig i på saker i sista minuten. nej nu ska jag käka riskakor! yummie!
senare blir det umgås med nelly. Känns lite tråkigt att hon ska flytta imorn :O :( eller hon får lägenheten i västerås då :( men både kul/bra och dåligt. Liksom skönt för henne och lämna arboga och får något nytt ! men himla tråkigt att hon ska lämna alla oss här och att man kanske glider isär och inte kan träffas lika ofta :-( bhuhu får göra så gott de går utan det. :-)
nej nu riskakor
PUSSS

onsdag

Idag kortdag! har endast en lång lektion idag som är delad! wiho skönt, stylist hela dagen hehe.
nej nu ska jag sminka mig lite kanske göra något med mitt hår sen rulla med stationen.
PUSSSs

tisdag

Idag är det tisdag, och underbart med sovmorgon då jag och karin inte gick och la oss förens efter halv 3 hehe klockan bara rulla iväg. illa. men det funka bra ändå! ;-) stylist hela dagen lång 2 vanillla kaffe på stan har man också hunnit med , för gott ! hehe smakar massa socker..
annars så har vi trängs och kollat på modelljakten, kimberly sökte ju så vi var stöd. och var så glad för hennes  skull då hon blev uttagen till de 5 bästa i örebro, men dock vann en annan tjej, som jag tyckte var lite fusk då hon redan var modell för en argentur? (stavning )  fusk och veckan innan var den en tjej som kom med som de visa sig att hennes syster satt i juryn. jaja jag är ialla fall stolt över kimbyyy som kom med bland de 5 sista i örebro, för det fanns verkligen en massa fina andra tjejer som sökte.
jaj nog om det nu ska jag göra läxan vi fick igen svara på lite frågor oså, sen kanske om en stund ut och röra på mig.
påtal om röra på mig så ska jag sally karin köra boxning på måndag onsdag nästa vecka ! för då drar träningen igång, eller vi ska försöka med de i alla fall. nej de var de puss!

19,49

Skoldagen gick helt okej trotts 5,5 timmes hål drog upp på stan och fika, sen blev det fira sally, vi fixa med tårta och mat som överraskning till sally, ooh sötan blev så glad :-)
och vi har städat här hos kimberly och sallys lägenhet, för de flyttar :((( buhu..
men senare blir de sova hos karin, ska döda spindlar!! heh. sen imorn är det fullt upp med allt!  firiar med sovmorgon :-D nej nu ska jag vara social med alla de som är här. PUSS!
GRATTIS SALLLY 17 JÄVLA! :-D♥

måndag

Jahapp då har man haft psykologi i en timme, och nu har man har 5,5 timmehål. wiho!
och bea och sandra åkte nyss så nu sitter jag här själv och väntar på att de som har teckenspråk ska sluta. Nu ska jag räkna minuter!

21,43

LACK.
nu finner jag inga ord för hur arg jag (och säkert fler) kommer vara imorn i skolan.
ÅÅÅÅÅH, de här sög ju rätt HÅRT.
men börjar med pskologi imorn sen 5 timmars hål att klaga på sen en lektion och detta är nu min senaste dag wiiho love life. ska bli emo nu.

Annars så gick mitt körskoletest sådär haha 35poängrätt  av 65 möjliga. men helt okej för att vara första försöket utan att kika i någon bok eller kollat va fan de finns för alla grejer i motorhuvensånt som kylarvätsa ohså, de var typ sånt jag hade fel på och det lär jag väl mig så småningom.
nej nu ska jag göra en övning sen sova! puss

17,25

Ikea i västerås , var stort riktigt stort. hittade inte så bra så fick gå igenom allt, hittade lite grejer som ska införskaffas efter denna vecka förmodligen. Men kom hem med lite glas ljus och köksverktyg  lite små prylar bara ! ;-)
Och nu ska jag sätta mig i  körskolefrågor! wiho, ska göra ett test nu för att se ungefär hur mycket jag kan, bara för skojjsskull. Det är ju som sagt faktsikt 6 månader kvar tills jag ens kan ta körkort.

söndag

Gick och la mig tidigt igår och vakna sent idag, sover igen alla mina missade timmar helt enkelt! 
nu ska jag strax åka iväg till Västerås för att gå på ikea med mamma & pappa.
nej nu time 2 go!
PUSS

all in black.

lördag

Och jag har städat inne
-städat bilen
-Varit i eskilstuna
-Storhandlat med mamma&jessica
- just nu kika jag på Harrypotter. med popcorn& vitamin well.


Det var min dag i lite punkter!  igår satte jag mig även och gjorde om min design som dock inte är helt klar man skulle klistra in något mer , men fatta in så den får de ut såhär ett tag ! PUSS och hoppas alla har en bra och rolig lördag!
Smoke on Sundays when you are drunk and dressed



16,45



Som sagt det är fredag, ska försöka nå mig äldsta syster Josefina och se om hon vill åka till Örebro marieberg, eller något sånt med mig och min andra syster Jessica. Finns lite små saker jag vill ha och lönen har ju rullat in med så varför inte ;-) bara hoppas att hon kan nu. heh. Annars har så har den finska släkten lämnat huset så nu ser man dem väl inte på några veckor/månader/år..
nej nu ska jag ringa henne igen.. PUSSSSS!

15.12

Hellu, har kommit hem nu och nu är det helg!
dagen gick lite små segt fast dock inte alls jobbig;-) vi sprang i runt och gjorde olika uppdrag som tillhörde en lek.. ta kort på tre rödhårig ta kort på något stort gult ah ni fattar! sen kollade vi på film. blev easy a. väldigt bra faktiskt för er som inte sett den så rekommenderar jag den !

bjuder på ett litet klipp från filmen!
men nu ska jag springa ut med hunden puss! :-)

fredag

det är fan redan fredag och för mig känns det helt sjukt vad tiden gått fort! ialla fall är uppe med tuppen och är typ redan klar, bara lite smink oså, men klockan är liksom bara 06,53.. ;-)
nej nu ska jag väl göra klart mig eller så blir det väl i sistasekund , som de brukar bli när jag tycker jag är klar tidigt.. heh pusss

Torsdag

Helt okej dag! satt och fick tips och lyssna om ghd's plattängar och deras sjukt grymma produkter! fattig nästa yes..
sen hade vi naglar då en från scrath var där och visa och prata ! :-) vi tvåor har de bra vi !
nej nu ska jag snart hoppa in i bilen och åka iväg med mina finska morbröder+ sabo.  Eller tror de ialla fall får se vad det var de vill titta på oh ja allt ! så ska jag även passa på att köpa med en present till min syster som har blivit riktigt försenad hah... men har i alla fall kommit på vad jag ska ge henne så ja ! även ringt lite samtal och ja håller tummarna förfullt nu.
nej nu ska jag kila pusss

körde på uppsatt idag, sluta med att ja åkte med fågelbo till skolan sen fixa felicia till det på bild nummer två,
bild nummer ett så skulle jag ha först men eftersom mitt hår var fårkrull efter flätan så sket de sig !.

21,46

Nu spräcker hemligheten, jag var med i en tävlig och vann biljetter för mig och en vän (felicia andersson) så vi ska åka iväg och kika på Make Up Stores stora Jubileumsvisning look showgirl. här har ni lite fakta om de hela,

Missa inte MAKE UP STOREs storslagna Show Girl event den 6/9 på Globen Annexet i Stockholm. Du får ta del av fantastiska kreationer och spektakulära inslag under en visning som du sent kommer att glömma!

Se till att du blir en av de få som har en biljett till MAKE UP STOREs Show Girl visning. Biljetterna släpps måndag den 15/8 och finns att köpa i utvalda MAKE UP STORE butiker.


lisa och carolina ska också på samma grej då lisa också vunnit biljetter. Så nu sammåker vi nog upp dit! kommer nog bli grymt dehär ! wiho


Annars så har jag testar nya medlet , som gör så man får platthår, oh yes plattvare, dock har inte jag lockigt men de lilla jag har vara raka ialla fall ;-)  men nu ska jag vara lite social med mina morbröder och paula eller något liknade.. :-)

17,40

WIHO!!, kunde inte ha mera flyt som just nu! :-)
bara några få saker som ska hända så är det jag som hoppar upp och ner av glädje!
snart glider också två av mina morbröder hit från finland och ena av hans flickvän/fru hah :-)
nej nu ska jag städa lite oh dona här innan de kommer puss!

onsdag

Skolan gick som smort! gjorde inte alls mycket jag och några till slet med att bära upp allt nagelbrylar upp till nya salongen som är super fin! :-) vi har även fått ett soldäck i nya byggnaden, asnice! har även fått lite fler killar på skolan men dock en hel drös med tjejer! alla verkar vara trevliga , eller de få man träffat haha,! jag och felicia sprang typ 123456 varv i skolan bara för att se allt de gjort om och även kunna kika på hur alla ettor ser ut men nix fann inte allt för många då de flesta hade lunch;-) nej nu ska jag ta ett snack med mina päron då ghd kommer till skolan imorn och vi får deras plattång för ett grymt pris ! ;-) sedan kommer även ett nagel företag med och pratar och så! wiho greeat ! pusss


21,25

prommenad, blev ut och gå en sväng med mamma, skitskönt att röra på sig lite ialla fall nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa med lite och hoppas på att bli lite trött så man kan somna i tid ikväll kanske ! ;-)
PUSSS!

Tisdag

Skolan är igång och allt kändes som vanligt! ;-)
fick vårat schema vilket var grymtbra!! förutom fredagen som är lite halv kass men klagar inte över att bara ha hantverk tisdag onsdag sen att ha en lektion på torsdag med start 12,00 är inte heller så dumt! för bra ! :-)

schemat kanske inte syns så bra men där är det! de blåa är mina dagar ! fast har glömt fylla i en lektion på måndagen!
nej nu ska jag ut och övningsköra lite PUSSS!

22,24

det här är alltså bra för håret och lätta att göra hemma!

Te
Gör ett starkt te, 4 till 6 påsar till 1,5 liter vatten. Låt det dra i minst 10 minuter och låt vattnet kallna. Tvätta håret och skölj sedan med teet fler gånger. Svep sedan in håret i en handduk och låt sitta i ca 15 minuter. Låt håret självtorka. Håret blir glansigt och ger naturliga reflexer.Om du är ljushårig bör du använda ett ljust te, som kamomillte.


Öl och honung
Blanda en halv burk öl och ca 3 msk honung till en smet, om den är för lös, ta mer honung. Massera in blandningen i håret och låt det sitta ca 15 minuter. Skölj sedan ur. Behandlingen sägs på sikt stärka håret och ge glans.


Olivolja
Brist på oljor kan vara en orsak till torrt hår. Om du tillsätter olja i håret kommer du att märka att håret blir mycket mindre torrt och frizzigt. Massera in oljan och vira en handduk kring håret. Låt verka i en timme. Tvätta sedan med schampo. Håret kommer att vara oljigt ett par timmar efteråt, så gör den på kvällen innan du ska lägga dig. På morgonen bör all olja ha sugits upp.

Tipsen fick jag från helens blogg!
PUSS

22,18

Nu är klockan 22,10 och de börjar väl snart bli dags att börja göra sig iordning för läggdags vilket kommer ta ett tag eftersom jag inte är de minsta trött och ska fixa så allt är klart till imorn, allt så som kläder efter väder, ;-) så kanske man ska ta och fixa sig lite eftersom våra grymma lärare har fixat så vi får gå på studiebesök! inte alla som har de så bra första skoldagen ;-)  såhär skrev de ialla fall,
Hej på er alla goa tjejer, i STY åk 2 och 3. Hoppas ni har haft ett skönt sommarlov. Jag och Victoria tänkte ta med er på ett studiebesök tis den 23 aug. Ni kan ta med cykel eller så promenera vi. "alltså sköna skor på fötterna" Det kommer att finnas möjlighet att köpa produkter med elevrabatt för er som vill. Företaget heter Modeline frisör och stylingprodukter. Vi ses på tisdag kl.9 KRRRRAAAAMMMMM Lena & Victoria.
Hur grymt bra låter inte de ?få förhoppningsvis innförskaffa sig lite nya produkter sådär första dagen ! :-)
bara längtar till att träffa alla nu igen och att det här året kommer gå lika fort som första !
tänkte även visa er lite bra/lätta tips sen som jag läst får en annan blogg, men tänkte kanske inte alla som läser min läser samma. hehe kommer snart upp! pusss


20,14

Idag blev det glutta fotboll med lite brudar på ekbacken, rätt spännande match faktiskt haha ;-)
kände sig inte lite dålig som knappt rört på sig nu i några dagar utan bara ätit, men nu blir de snart ändring på det skolan drar igång så där ''nyttigare'' livet också igång alltså inget godis i veckan! hoppas bara det håller nu också heh.
men ska ut på en pw senare ialla fall och måste hämta mina joggingskor hos syster med, så är jag igång snart förhoppningsvis !! ;-)
nej nu ska jag lata mig lite en stund medans nelly är ute och springer, hade velat följt med men när inte skorna är här så blir de tuffft för mina problemfötter..
PUSSS!

Söndag

De är söndag och sov för jävla dåligt igår! vakna vid 5 och var skit pigg !!? men jag sörjer inte njuter av de sista dagarna och idag blir de umgås med nelly! så ska ta oh kila över dit nu så ser vi vad vi ska göra för roligt;-) ska kila nu puss!

00,03

ligger hemma i jessicas rum oh kollar på tv. oh vafan är de för program filmer de bjuder på ?? kassst!
ska kika fall jag kanske ska ta mig ut på lite äventyr, nej men om de finns någon stjäl där ute som har lika roligt som mig! hehe eller så kanske jag bara ska ta oh leta på en gammalrulle oh äta chips&godis som min snäll broder köpte åt mig ;-)
Bjuder på en fettfräschiiiigbild på mig, mitt hår såg ut att vara långt ialla fall!! även fast jag fått tips/förslag på hur de snart kanske kommer se ut heh


lördag

Var uppe med tuppen insåg att jag somnade med kläderna på oh sådär halv sliten. haha tungt de där när man försöker vara vaken längre med tven bjuder på skit..
ja men hoppa upp drog på mig mjukis oh lite chillkläder oh ska nu ut på en pw!
PUSS

bjuder er på lite örongodis!

00,47

Hellu, kom hem för en stund sen, var som sagt på bio i öret såg filmen ''jag saknar dig'' helt okej men trodde den skulle vara bättre.. jaja. Just ja kanske ska säga de jag hade HATT!! haha lite kul men ja jag invigde nellys hatt som hon köpt för ett bra tag sen ;-) oj skitsamma om de nu såg förjävligt ut eller inte ;-) lite ovant men de fick funka. Nellys söta mamma skjusade in oss och linns mamma hämta oss! får jag tacka så mycket för ! :-)
och vad som väntar nu är väl tven för att bli riktigt trött. och imorgon visar de också sig hur dagen börjar och slutar inte den blekaste om vad jag ska hitta på faktiskt !  de ser vi imorn .
PUSSS!

Fredag

Fredag!! skönt.
igår blev de sleeepoverparty med linn och nelly :-) mysiiigt
ikväll blir det bio med tjejorna mysit!! kommer gråta som en tok känns de som. ;)
men nu ska jag skynda mig över till nelly igen. för lite fix sen iväg på lite ärendeen!
inviger ett par av de nya skorna också !pusss

torsdag


home. och har invigt nya tröjan! as skön från gina för endast 149 kr! billigt och skönt till hösten :-)
igårkväll blev det lugnt vi laga ihop lite mat käka och sedan drog vi och handla lite gottis. träffa alexander vid hemköp( deras granne& kompis).trevligkille. sen blev det iallafall hem och kika på film oh bara tare lungt. Idag så tog jag och jessica pendeltåget till centralen och in till stan igen, så nu efter 3dagars shopping så får de nog inte bli nå mer shopping av kläder på ett tag ;-) Annars var de smäll mycket folk, det är ju UNG i stockholm nu också så skratta lite åt allt fjortisar hehe :-) dum jag är men de såg ju bedrövliga ut..
men nu har jag  i alla fall kommit hem ska slå mig ner framför tven och vänta på att nelly och linn ska komma hem från örebro. kan visa lite sen vad jag har köpt!
pusssis

18,45

Hellu ! nu har jag och jessica precis kommit till simons lägenhet ( min systers pojkvän) och vi 3 ska snart ut och käka någonting eller om vi drar oh handlar oh lagar något, de visar sig ;-) nöjd med dagens shopping blev ett par skor en tröja och en partytischa7
PUSS

10,44


Allt klart ! Nu ska jag kila iväg köpa fika! sen drar ja puss!

onsdag

Yes då är det onsdag vissa börjar skolan andra inte ;-) heh. nu ska jag fixa lite nya låtar så jag har något att lyssna på i all ensamhet. sen ska jag väl fixa mig lite smått också oh försöka hinna köpa lite '' fika'' att ha med mig :-))
nej men tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg innan jag ska dra!
puss!

tisdag

Hellu, idag så vakna jag lite innan halv 10, men låg kvar i sängen och försökte somna om men nej! För 09,45 skriver michelle att vi ska till örebro så en annan får panik, mitt hår var som smör! så hoppa in i duschen på med kläder kladda lite i ansiktet så åkte jag iväg med blött hår. hehe snyggtjej. jaja väl där hitta jag en massa fint ! :-) så är nöjd. men så är de ju så illa att jag faktiskt ska upp till stockholm imorn blir kvar där en natt med min syster ! lite kul att syster och jag har lite syskontid tillsammans :-) så nu blir jag totalpank!! är redan pank men får lite pengar av mina föräldrar :-))
annars så idag så fira vi linn som fyllt, blev paketöppning och käk på secilia mums! och trevligt hade vi med :-)
så nu är ja lite bokad stockholm shopping ons tors fredag bio'' jag saknar dig'' sen lördag söndag måndag blir de väl något skojj och bara njuta av sista ledigheten. pusss

Måndag

Det är måndag lovet börjar gå mot sitt slut. men deppar faktiskt inte än! ;-)
fortfarande lite saker inplanerat som ska hinnas med! men som sagt de är frågan nu om jag nu kommer hinna med allt , de mesta händer på samma dag ju, finns 3 olika allternativ till helgen, så blir de inte först inte andra så får de bli tredje, men deppar inte vad de nu än blir, bara de blir något av det! ;-)
nej idag har jag varit och storhandlat! gått prommis oh sovit spelat kubb!
ska kolla runt efter lite kläder som ska handlas in nu till hösten! :)
sen ska jag  köra ett pass sen duscha oh slå på en film!
pusssis

23.45

Har precis kollat igenom alla bilder raderat över hundratals! bara 414 kvar! :-) var då mer en hälften är på mig bara... heh Hitta en massa fina under första året i skolan, i olika stunder som jag tänkte dela med mig av hehe enjoy! ;-)

hela klassen (nästan) Tur att iallafall jag asgarva!..

första dagarna veckan.














jahapp här blev det endel bilder från min härliga klass! oseriösa som seriösa! puss på er!så bra ♥

och med det här säger jag godnatt. :-)

13,47

Wiho. det är söndag och känner ingen söndags ångest! men nu är det bara EN VECKA kvar av hela sommarlovet ! börjar den 23 på en tisdag. ska faktiskt bli lite kul att börja skolan igen och se alla man inte träffat på hela lovet ! :-) Sen får gärna det här året gå lika fort som de andra !;-)

ja idag annars som väntat blev de en sväng till örebro för en plattlocktång och lite små grejs! dock ingen kamera då jag itne hitta någon som ja ville ha oh den ja ville ha fanns inte. så de får vänta ska nog till Stockholm någon dag nu i veckan och shoppa så blev ingen shopping idag inte ;-) är inte i behov av något så känner att jag sparar mig till det då :-)
nej nu ska jag städa lite hade jag tänkt.
PUSSS!

14,58



Mitt fjäskande gick sisådär.. de hade annat för sig, men lova att vi kunde åka någonstans imorn! så fick lite som jag ville ! funderar på en ny vanlig kamera , har en system men den är för klumpig och är väl typ sönder.. (luckar till batteriet åker upp hela tiden). så en ny vanlig budget kamera bara för några hundralappar! sen en plattång också eftersom nu har den 8-9onde plattisen sagt ifrån och gått sönder. glapp i sladden så den stängs av när den är på oh tvärrtom.. Sen kan jag ju fortsätta mitt tjat om en iphone(aldrig mer välja bort en iphone för en annan telefon)... eftersom min mobil inte är i bästa chick den heller..bra på hålla saker hela känner jag.
oh ja där blev de en sjujävla många rader om en massa onödigt hehe.

men den stora fråga är nu ......MASKERAD PÅ FREDAG!?
söta Rebecca fråga om jag ville komma, vill! men vill ha med mig någon ;-)
skulle ju vara väldigt kul, för om alla klär ut sig, hur ofta är det maskerad liksom??komigen nu!

pussis!

lördag

Var uppe med tuppen idag! gick inte så bra att sova så gick ut i solen och tog en pw! skönt med lite sol, synd bara att de är svinkallt så fort den är i moln. Blä fryser redan nu! hur ska de gå i vinter ??burr.
annars har jag legat i solen i cirka en timme, as skönt. passa på när de inte var så jätte mycket moln, så klara mig precis för nu när jag kommit ur duschen så är det massor. O just de vågen visade 3,8 kg viktnedgång också!! wiho. nej nu ska jag ta fram fjääääässsksidan och försöka få mina päron att vilja åka någonstans så jag kan få köpa någonting. illa att vara så rastlös faktiskt!
Pusssss

blir nästan bländad av två av bilderna så var tvungen oh jämna ut lite med två utomhus& två inomhus bilder. heh egopiiiic.

Fredag

Idag var sista dagen, ska vara ärlig kommer sakna att leka med alla barn. idag fick jag även natta några av de småliven! söta.
sen fick även jag och linn rosor för vi vart så duktiga:-)
annars nu så har jag varit på stan en sväng massor med folk hörde en jäkla massa norskar ;-) lite kul ju.
brändamandlar♥ finns inget bättre hehe köpt 6 påsar... fast dock bara 2 till mig ;-)
annars så har ja bara strosa runt lite på stan. heheh oops


kort- långt? brunt -blondt? .allt har en lösning, de växer ut! och en förändring då och då va gör det ? händer ju inte så många nu för tiden. samma gamla vanliga, våga bryta och byta! liksom.
PUSS.

22,44

humör-svängningarna idag- har inte vart att leka med.
från lilla lacken. till okej-glad.till ledsen. till i don't care. till besviken. till crazzzzy allt är bra.
och man ska sluta när man är på ''topp'' av humöret. så hoppa in i bastun med 1345 graders värme kom ut som ny människa rödflammig av värmen min hy kändes babylen.( som för övrigt varit mitt stora problem denna vecka.) ska smörja in, så jag kanske kan visas bland folk, utan att tänka att de kollar på mitt fuckface..


nej ska krya ner under täcket nu efter dessa tre otroligt töntiga bilder. men man måste få vara töntig ibland också för att kunna vara riktigt cool. nej sov gott alla fina fula vänner :-)

19,47


tröstar med en glass! efter att ha slagit av två naglar och halva tummen..... de finns då inte mycket med tur nu!
träningsvärken är enorm med så kan inte träna heller. blir en lite prommenad ihopp om att klara av de!
PUSSS.

torsdag

Kom hem för en stund sen jobba till 15,00, idag gick dagen fort igen! jag och linn klämde en lite fika där på rasten, sen så var dagen slut typ ? måla lite och lekte lite så sviiich, imorn sista dagen... så då bjuder de på en sovmorgon på en timme tack tack! :-) men har dock ju jobbat in lite förut, som aldrig kom till någon nytta.. jaja :-)
och just nu är jag bara sugen på att hoppa på ett plan till solen och tillbaka !! sugen ? :-)
oh nu lackar blogg.se så kan inte uppdatera bilder... wiho.
nej pusshejs !

onsdag

''sometimes you forgive people simply because you still want them in your life''

hellu dagboken...
nej men idag som alla andra dagar i veckan jobb. går små segt med 2 barn och 4 vuxna... så vi städar /röjer undan i föråd och en annan är pysslar kungen... hehe jag och linn har gjort så fina speglar ! ;-)
nej men efter jobbet så följde jag med linn till konsum för lite snack! sen en vända på stan kika runt lite och ja de märks att det är medeltidsdagarna nu! fullt men bilar på alla parkeringar och en hel del folk trodds de dåliga vädret ! :-) gilllas
Sen kom även syster över hit en sväng, lite kul ser henne ju knappt längre.. :)
nej nu blir de käk, matvraaaket.

PUSSS.

Tisdag

''Det går bra nu''
yes dagen sprang iväg! har gått från att passabarn till att måla speglar ! ;-)
sen har ju de underbara åskvädret hitta hit wiho!.. nej men annars är jag på himla bra humör , förtränger de som gör mig lite smått irriterad! :-) Idag så blev de också en sväng till JYSK. hehe blev lite smått och gott, ohyes de går bra !
tack mamii :-) ♥
nej nu ska jag fixa lite kaffe och slå på en bra film oh bara tare lugnt! bara 3 dagar kvar nu .
PUSSS

sommaren känns som den hittat sitt slut. burr, stickat oh jeans fick bli dagens!

måndag

Ny vecka. jaha idag dagis gick jätte fort vi var 4 barn en gick hem halv 10 sen nästa efter lunch och då sov de andra 2 sen gick de hem vid 1 och halv 2 :-) så kändes som dagen börja och sluta lika fort idag! :-)
men imorn är en ny dag och hoppas på lite fler ungar faktiskt !
annars nu så ska jag käa lite oh sen bara ta det lugnt :-)
PUSSIS.

23,02



tillsammans-albin gromer.

De bytte mening, bytte ord, de bytte känslor. De bytte nummer, bytte
kyssar, de fick inte nog av varann.
Bytte nycklar, bytte kläder, bytte tankar.
Bytte kärlek, bytte ringar, ville vandra tillsammans, tillsammans,
tillsammans, tillsammans.

Jahapp då var det snart läggdags för mig då. Så man orkar med en vecka på jobbet, hm lite kul att se hur de blir nu den sista veckan om de kommer vara en massa ungar eller om de bara kommer vara några få ?? de öppnar ju alla 4 avdelningar. så de visar sig , de blir fullrulle eller bara slappa i 5 dagar.
pusss och god natt :-)

20,00

bhuhu klockan är bara 8...
nelly drog vid lite efter 6 eftersom de skulle få främmande. men innan de hann vi med att tjocka ostkrokar chips choklad oh dricka oh sen ett halft avsnitt av en serie innan båda låg utslagna och mådde illa av allt. haha mår fortfarande som en apa och de var ändå 2 timmar sen . haha illa. men annars idag så kännerj ag att jag inte vill visa mig ute bland folk har nämligen hemmakläder på mig. men nej bröt de och åkte till affären men vem bryr sig ? ;-)

sweet.girl.94

Söndag

hellu. kul väder, det har liksom regnat hela dagen ända sen 9 imorse..
men de hindra inte mig ifrån att gå ut och gå en sväng med hunden!
man annars så ska jag bara vara med nelly och ta det lugnt ! :-) pussis

23,14

jaha, dagen blev inte riktigt som tänkt städa och rensa blev de inte allt för mycket av men en början.. sen drog jag en tripp till örebro kom hem med lite smått. och sedan när jag kom hem mötte jag nelly, satt oss vid bryggan chilla sen hem till henne och sedan vidare för käka som vi tog med till bryggan och satt där med filt oh käka. mysiit. men nu så är jag helt slut fortfarande bara sovit cirka 5 timmar. så ska snart svira om och sova tror jag ;-)
men imorn är det söndag och då ska jag nog bara ta det lugnt sen drar sista jobb veckan igång :) yes !

lördag

Hellu, gårdagen blev inte alls som förväntat ( sitta hemma ta det lugnt tråka) nej blev spontant istället. idag i alla fall så vakna jag upp hos Michelle efter en helt okej partykväll! plus att jag även sett Denices systers valpar ooh vad jag vill ha en, så små, så kär i dem. Annars idag tänkte jag bara sooofta som de så fint heter. hehe
ska ta tag i att rensa garderoben känner jag använder ju inget av de jag har i själva garderoben utan använder det som ligger i sofforna och så 'fint' på hyllorna uppe.... bra att min byro och garderob kommer till användning. jaja sak samma.
Ikväll vet jag inte vad som händer men tippar på något lugnt bara slappa ! :-D
kanske trycka i mig något riktigt onyttigt chips godis oh cola ! lr så blir det något riktigt nyttigt som sallad frukt och vatten ! :-) kan funka bra den med känner jag.
men jag får tack för kvällen! himla roligt att träffa/ lära känna lite nya :-)
helg dåligt väder!? wiiho inte sörjer vi för de....? för de ska ju vara sådant fint väder hela nästa vecka :))))))
PUSSS hejs

nu ska jag ta oh dricka lite kaffe , eftersom min hals inte alls mår så bra idag, kan ha vart allt sjungande igår
wild hearts can't be broken.

18,20



Dagens andra ställ.
har svirat om från linne och shorts till tröja oh långbyxor,
jaha har så himla tråkigt så jag vet inte vad.

17,17

Storebror är här på besök med jessica, han är här och snackar lite skit, :)
kom även med en öl bruk som han köpt i finland haha. minns ni när finland vann mot sverige i hockey med 6-1 ??

Finska hockey laget är sponsratt av karjala( en finsk öl) för er som inte fatta, och nya omslaget ser ut så -----^
och förut såg de ut såhär för de som undra.. hehe de var visst en ganska stor grej för dem ,;-) stolt finne.




fredag

jahapp då var det fredag igen. en vecka jobb kvar nu bara!
Rätt kul att de kommer regn oh skit väder när man får ledigt/ helg. bhuhu sörjer lite smått men men får vara blekfis... Annars igår hände väl inget speciellt chillla lite var ute och sprang typ min dag igår.
och idag ser ju planerna helt oplanerade ut !  om inte elon kommer med ett jävla bra förslag snart... ??:-)))
annars tar jag alla andra förslag tack !
just ja de var även sista sommarlovs öppet idag på dagis.. så nästa vecka är de en massa andra barn där, uops. hoppas den veckan går lika fort som de här andra 2 bara :-).
nej nu ska jag ta en kopp svart, oh hoppas på att jag blir super pigg och de händer något himla kul..
annars ska jag väl ta tag i att fixa naglarna lite, eftersom de nu är 2 korta slitna, fun life.
pusssis
at the moment.
min tröja blev perfekt nu till de halv dåliga vädret med ! :-) great. bara håret som ska kapas kvar då ! ;-)

21,50

kom hem från örebro för dryga 20 minuter sen,  kom hem med en parfym , en tischaa och en tröja, super söt!
var  väldgit nära på en drop in men inte frisör var ledigt någonstan var inne på 5 oh typ 3-4 stycken hade sommarstängt.. jobbigt men kunde blivit något spontant där, ( jäkla nelly :-) )
annars så missa vi tåget hem haha såg de bara rulla ifrån oss och sedan insåg vi att nästa gick 21.. haha så upp på stan köpa godis sitta på bryggan ta det chill. de var ju något jävla ''party tält'' mitt på gatan också så fick massa musik till. sen gled jag nelly bara runt fördrev tiden.
annars nu så ska jag upp på bandet spring duscha sova .
och hoppas att jag vaknar upp med sveriges snyggaste kille imorn . just de mums!
Pusss

onsdag

wiho besluts-å n g e s t.  de ska regna vid 14 säger dom och va sol med moln, ute är de just nu klarblå himmel och sol.... jobbigt.
men ska kila iväg och hoppas att regnet håller i sig ! :-)
puss

23,01

Kom hem för en stund sen från nelly där även elin var, som sagt blev mys på bryggan och en hel del snack, har ju inte träffat elon på veckor ! :-)
nej men vi satt och hade de mysigt som man ska på sköna sommarkvällar ! funderar även på en lilllööördag imorn! :-)
men först blir det jobb och sedan örebro för shopping oh mys!
nej nu lite situps pusss alla underbaringar

16,10

dissar västerås oh drar häng vid bryggan ! :-)
mysssiigt

PUSSS

tisdag


dagens.osminkad.
Dagen rulla på väldigt bra oh kom upp hur bra som helst och hann i tid med till ''jobbet'' som sagt trodde jag hade cykel , men man kommer inte långt utan cykelnyckel... så fick lite små panik när klockan var 08,17 oh jag skulle gå. men de gick kanonbra!
annars idag har jag nog sprungit sprunigt oh sprungit! haha  även blivit halft genomblöt två gången också. men barn är barn....
Annars nu så blir de en kopp kaffe sen en sväng till västerås !
PUSS

just when i felt like giving up on us, you turned around and gave me one last touch
that made everything feel better and even then my eyes got wetter

22.24

jahapp då hamna man i systers lägenhet ikväll då :-)
blev en runda i skogen sen hit satt och snacka med sis oh anton en stund sen nu har de åkt så , ska slänga mig i soffan och slå på the fighter. så nelly jag hoppas den är bra !! :-)
blir slagg här sen också, pussis


19,00

Bilden talar.



SHE WAS JUST ANOTHER ONE. HE WAS THE ONE.

15,53

Underbara dag !
fyfan va skönt att solen bara steker nu igen. lite tråkigt att man inte kan ligga ut och sola för man jobbar, men hade shorts så fick benen lite solade iallafall... ;-)
nej nu ska jag kila iväg till affären köpa mig något jag kn ha här ute i solen!
PUSSSS

RSS 2.0