20,44

Blev ändrade planer!
Blev käk med Nelly på sallad & smörgåshörnan. Yummie!
Efter det hem till mig kika på någon hel rutten film som ramla ner i brevlådan tidigare idag. Och nu håller jag på oh tränar lite, innan jag ska hoppa in i bastun och drömma om värmen,
Puss


tisdag

tisdag som jag förövrigt uppfattade som väldigt lugn! tills jag såg att de brunnit på två olika ställen samma dag (?) nalles och något hus (?) vad fan är detta ? aja nu ska jag plugga på höst,vinter,vår&sommar kollaget. Senare blir de umgås med Nelly & Elin och sedan ska jag väl göra naglar på michelle idag(?) istället tror jag ;-) de visar sig. !









Måndag

Gossip girl, behöver inte säga mycket mer än så. Inne på sista säsongen nu! Hehe dock vet jag redan hur de slutar...;) nu vet ni vad jag gör hejdå!


21.02

känns underbart att inte behöva ha någon söndags ångset alls!
idag har jag varit i Örebro med Mamma syster och simon!
mamma och jag traska runt på ikea hittade en massa prylar jag vill ha därifrån, men kom i alla fall hem med några fler flyttahemifrån saker tjoho.
har precis varit ute med hundarna och nu ligger jag i soffan och kikar på Wallander Skytten.

söndag


But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know.

23,53

Blev pulka åkning i teknikbacken istället ikväll med Denicé och hennes lillasyster Emilia. Svin kallt och as kul kände sig som liten igen ;)
Och nu fortsätter min lördagkväll i mjukiskläder i soffan. Pusshej

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1178756/images/2012/pic_186699264.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1178756/images/2012/pic_186699341.jpg" class="image">


lördag

Gårdag. hehe sluta väl inte alls som planerat men helt ok tillslut. blev vattenkrig osv.. ;) Sedan blev det sleepover hos Denicé och nu ska jag snart knalla över till Nelly där även Michelle är! pusshej :-)

23,23

Efter en fin kväll hos Amanda med en massa flickor och nu fortsätter vi hos Denice ! Hej för ikväll !


fredag

Fredag tjoho! ingen skola för mig idag som sagt. hade riskettan idag! Sen nu har jag precis hämtat ut ett paket med en massa nya nagelgrejor så ska göra naglar på min syster nu och imorn (förhoppningsvis) på michelle, sedan skulle jag klämma in Nelly någon dag ;-) annars så ska jag upp till Amanda där även lite andra tjejor är för lite trevligheter som käk ovs :-) Senare ska jag även umgås med Denicé puss hejs :-)

Torsdag

Sista dagen i skolan nu på 4veckor skönt! Så nu sitter jag i skolan efter en lång sovmorgon till 12, men pendlar livet är hårt ibland så får åka 10,40tåget till skolan. Ensam varg på skolan nu! Men hann ju med en mysmorgon med odjuret(valpen). Jaja, skriva från mobilen är as segt. Puss hej!


onsdag

funkar fortfarande inte att ladda upp bilder.. tråååkigt. ah idag som vanlig först skolan sen hem blev rakavägen hem till Denice efter skolan vi leta lite resor och vänta på att Nelly skulle komma hem( till arboga) blev käka räkmacka på sallad& smörgåshörnan! :-) Sedan blev de chill hemma hos Denicé :-) nu ska jag göra de sista på läxan, hejsvejs!

21.27

hej hallå igen nu såhär på kvällskvisten! skolan gick fint och provet i naglar gick bra blev ett vg och matte-provet... hah de pratar vi inte om. Annars så efter skolan blev de hem käka sedan över till syster''1'' och beställa en massa nagelgelér och sånt sedan passa jag även på att beställa hem så jag kan göra glasfiber naglar! ;-) tjoho. Och nu för en stund sen kom jag och syster''2'' in efter en runda ute med hundarna! dock fick väl lilla Iris sitta i jackan mest. Så nu ska jag dricka upp mitt tee och sedan in i bastun! pusshej Ps... de funkar inte att ladda upp bilder på blogg.se via dator för tillfället.

12,41

Krångla var det. Jaha tisdag nu och denna dag kommer gå fort och jag måste skynda mig ska ut med valpen också ! Men stressstress. Och även grattis till Michelle som fyller år idag!:) nej måste rusa pusshej


Måndag

Testar mobilblogga nu på morgonen!


söndag

The princesses and the frog
Söndag söndag söndag. helgerna går för fort.
men sista veckan innan praktiken och jag vet fortfarande inte vart jag ska vara, bra jobbat de som är sista dagarna på måndag eller tisdag.. ;-)
jaja nu ska jag ut och gå en sväng ränsa huvudet lite och även passa på att röra på fläsket!
tack&bock.

gammalbild, oh jag börjar faktiskt sakna den ljusa färgen rätt mycket nu...

01,26

hejhå!
min iphone är upphittad! skönt, annars blev de skola och sedan blev det häng hemma hos Denicé med Lina också! blev käk och filmtittande, riktigt skön kväll. Sen att de är 12345minus grader ute är ju galet, men blev en promme på 1 timme de var väl lite chillgånde men äsch rörde ju på mig!
nej natt time nu puss&kram.

Lördag

freaky friday
hehe...
kvällen började som sagt hos nelly med några, hade väldigt kul där faktiskt! sen var de stugan hade helt okej kul där tills jag bestämde mig att åka hem.. mådde som en apa!
kom hem utan telefon och lämna dörren öppen min iphone  rip.... bra tjej!
men har en tanke på att den skulle kunna ligga i syrrans bil. så jag är mobillös nu och skolan kallar så ska ta en lite morgonpromme och sedan ta mig till skolan! pusss&hejs
ps.. kan ju lova er att man inte vill ta hand om en hundvalp på morgonen som vill ut klockan halv 8..

fredag

Everyone knows bad girls have more fun!
hehe mitt mobilbloggande står still, fattar inte riktigt de kommer upp någon myskorunt? aja
skolan var helt okej! lite små utbrott bara. stress hit stress dit... aja hemma nu ska hoppa in oh duscha nu sedan blir de fix och över till nelly! :-) PUSSS

19,18


hehe
fucklife. så känner jag nu!
festa, inte festa?
skola på lördag eller inte skola på lördag?
usch fy & blä.
nej nu ska jag ut och gå med Denicé
pusshejs

Torsdag


GRATTIS GRATTIS GRATTIS! BEÖVER JAG SÄGA MER ? MEN FYFAN VA GRYMT!
mimmi en av mina fina klassisar kirrade körkort imorse! så idag böjds det på en roadtrip, först för lite käk då de andra käka, en annan fick hållasig, (måste sluta äta ute..)  jaja sedan fortsatte roadtripen mot Arboga wiho.. de fick hälsa på lille valpen och se mitt hem, och nu har de lämnat mig för att besöka felicias hem i Frövi!
PUSS & HEJ

22,47

gossip girl har fördrivit dagen i storadrag sedan kom även nelly över så då blev de häng med henne hon hjälpte mig med mobilen osv! :-) nu blir det dusch och sedan leta vidare på svaren till instuderingsfrågorna.
PUSS!

onsdag

som sagt var ledig idag, så har sovit extra länge skönt! sedan har jag bara legat i sängen kollat gossipgirl och även kämpat och filat mitt sim-kort till ett micro-sim! så nu funkar de fin fint, lite glest med kontaker bara men ah ! ;-)
Nej nu ska jag pallra iväg till affärer!

lilleIriiis ''lurvis''

tisdag

Tisdag! ny mattelärare igen, lovelife. han är dock lite försiktig och började med väldigt väldigt lätta uppgifter(4, 8 hälften av de osv), men han verkade lite sträng så detta ska nog funka!
Sedan var de hantverksorientering vi jobba med eget arbete, och sedan prov i naglar ( göra glasfiber/silke) då jag var modell och julia gjorde prov på mig, super fina gullejull! :-)
sen hem! och imorgonn är jag ledig, skööönt.
Men lutar nog att jag ska ta mig in till örebro ändå, måste upp på stan och fixa mitt sim-kort eftersom han som gör de i Arboga, hans grejor var sönder, så aja, ''kbry''.
nej nu ska jag mysa med luurvis sedan kanske börja på matte hemprovet! PUSS

Resultat: dock väldigt dåliga bilder på naglarna men orkar inte gå och tända lampan hehe latmask.

måndag

hejhopp!
måndagen är här och dagen kunde inte gått fortare! blev klar med 2 redovisningar som ska redovisas nästa vecka, skönt att vara klar! ;-)
Direkt efter skolan blev de att hänga med Rebecca hem till henne, sedan upp på stan en sväng, blev även käk på stan, mums kinamat! :-)
ne nu ska jag vara social! PUSS

hehehheh... bild från 9ans lärarmiddag! vilken pinglaaa asså aabuo

Söndag

plugg& söndags å n g e s t!
ahja igår blev de häng med michelle lina denice även nelly, sedan blev de lite maskerad sista minuten, var väl inte de bästa jag varit med om. men aja blev inte en allt för sen kväll! :-)
Idag har vi gått ut med hundarna typ ''milen''!
ah just nu sitter jag och denicé kvar här hos min syster när Rebecca & Nelly svikit oss! ;-)
ahja ska snart skriva klart psykologin kanske... redovisning imorn och jag är fan sämst på att vara ute i tid. love life!

en av bilderna från igår! (såg inte ut så hela kvällen dock utan bara under de få kort som togs)
PUSS

Lördag

Som alla redan vet så var det fredag den 13e igår, och jag hade faktiskt lite otur med saker och ting igår.uschja! men hade även en skön filmkväll med lina och Denicé, de hyrde en skräckis s¨å åt vi lite godis&chips på de :-)
vi kollar någon jävla psykfilm och sedan lämnar de mig här för att ''dö'' ensam.. ah fick inte alls för mycket somn  heller! någon jävel skrek i trappen mitt i natten,blev livrädd! ajaj saksamma. Nya tag idag, vet faktiskt inte alls vad jag ska göra med de visar sig väl mot kvällen. PUSS

23,59

rastar hundarna, äta diskar, matar hundarna , rastar dem, kollar tv, busar med hundarna, hänger med denié lagar mat ute med hundarna äter och snart blir de soova. fredag imorn fredag imorn!!
pusshejs

torsdag

sov som en kråka inatt, hundarna hade damp.
rastning av hundarna -check
frukos- check.
Men tur är hade jag sällskap av Nelly & Denicé som också sov här! Men nu har de precis gått och jag ska göra ett nytt försök i att sova eftersom jag har sovmorgon!
pusshjs

15,24

Är hemma nu och packar och har mig! letar efter allt som syrran ska ha med sig till sälen idag och allt jag ska ha med mig till hennes lägenhet som jag nu ska bo i  från idag till söndag! rätt skönt faktiskt. få lite tid för sig sjäkv bara plus att jag hinner pussa på valparna innan de flyttar! ;-)
aja ska fixa de sista nu innan jag ska iväg och handla käk& sånt så jag överlever.
PUSSS! :-)

onsdag

Onsdagen är redan här alltså snart likaså helgen!
Denna dag kommer förmodligen att gå jätte fort! börjar med matte nu på morgonen sedan har vi smink fast dock kommer då förhoppningsvis de som skulle kommit innan lovet och pratar om löshår och microringar osv!
timetoooogoo! puss

tisdag

Hejohå!
*Idag är de ingen vanlig dag utan Denices födelsedag hurra hurra hurra!
men annar skolan, och provet gick bättre än väntat ,tack gode gud för de!
Blev hem möta nelly fixa presenter till både lina och Denice eftersom vi senare skulle fira denice hos lina så passa vi även på att ge lina något fint eftersom hon ändå fyllde år den 3e :-) blev fika, snack och mys där. Sedan började vi städa oh röjja lite

21,16

Usch fy och blä.
ligger här och gör instuderingsfrågorna till nagelprovet som är imorn.bra jobbat säger jag bara!
måste börja ta tag i pluggande, fixa praktikplats. de är vad jag måste göra ja.

måndag

måndagmorgon.
klantarsle som jag är så somnade jag vid 21 tiden igår, stendö. och ja då blev aldrig med redovisning klar till idag.. vilket innebär att jag gör den nästa måndag och fick sovmorgon till 12.00 idag! rätt så skönt faktiskt sova igen några timmar! aja nu blir de äggfrukost, bra start på veckan. PUSS

bland dom första bilderna som togs när jag blivit mörkhåig. hade fan rätt långt hår här! heh

söndag

Söndag och m¨r som en påse skit!
ja gårdagen, vi tog de hyfsat lugnt men fälde några tårar och blev en hel del skratt ! :)
Sen idag vakna man vid 10 tiden  ställde mig och diska? hallå.. jaja senare blev de en sväng till konsum för cola och en vända för lite friskluft! senare kom nelly blev godis&cola. prommenader. pizzakäka. häng hemma hos nelly med Nelly Denice och Caroline! trevligt . nej nu ska jag duscha sen plugga . puss på er

oh jajamen! imorn börjar ''nyttiga livet& skolan''!

18,14

i väntan på att mammseen ska köra mig så passa jag på oh ta lite bilder innan de blir ut i kylan '
bilxt&utan   poooose. PUSS


Lördag

Sista dagen på lovet man kan göra något i stortsätt! börjar på måndag.. men ska bli både skönt& inte skönt!
men ah så ikväll får vi väl ta vara på chansen och göra något? ;-) tänker inte sitta hemma själv och ruttna heh puss.
Annars idag så har jag redan ruttnat färdigt för idag gick upp innan 11 idag herregud.. åkte och handla med mamma, sen dess har jag bara legat hemma och inte gjort något alls kollat lite trav!! hej jannika 55år ? :))
nej nu ska jag fixa till mig lite. PUSSS

bild från halloween, snodd av liiina

fredag

Happy Birthday...so make a wish!:-)
Grattis i efterskott till min fina klassis Mimmi som fyllde 18år igår(5e) och Grattis till Amanda som fyllde år idag! :-D
Så idag blev de kalas för henne med nelly plus hennes släkt. mysigt med gofika och slutade med att jag nelly amanda chillapung och kollade på en skräckis! :-)
Så nu är jag hemma därifårn och ska slå på en film eller kanske försöka kvälls/nattplugga lite?
aja imorn väntar i alla fall lite firande! PUSS

Torsdag

Hellu,
Idag bar det först av till Västeås med mamma &pappa. kollade soffa osv!
sedan blev de över till Nelly och tillslut hem till Dessan, där jag hon nelly och Caroline(nellys syster) lagade mat! mums lövbiff med pommes! :-) sedan blev de några gals vin och spel med dem innan Dessan & carro drog till krogen och jag och nelly över till denice och sa hej och nu ligger jag hemma tvättat bort sminket och känseln i öronen börjar komma tillbaka nu! ;) DE var dagen i stora drag! ska slå på en film nu,
ooch imorn ska man upp till Amanada för att fira henne som fyller år nu 6 januari (klockan är 00,50)
de var de pusss

23,56

VARFÖR VARFÖR VARFÖR... ja varför pluggade jag aldrig idag? blä tar det imorgon.
som sagt blev en sväng till etuna, oh senare blev de övningsköra en stund ,Ojoj rena rama halkbanan ute. (sladda som fan) Senare blev de varva hela stan typ och en sväng förbi syster oh klappa&pussa på bebisarna! (dom är as vilda och skit ''stora'' nu! :D Men ah efter de så var klockan 18, så vi kasta ihop en skit god sallad.mums.
Har även kikat på nya avsnittet av pretty little liars idag också, var as spännande och nästa kommeri nte förens på måndag...bajs. Nu hade jag tänkt kolla lite på blue mountain state, om jag inteh hittar någon annan bra serie.


PUSS&KRAM

onsdag

Idag har jag absolut inga planer, så hade tänkte plugga lite då... men först iväg till Eskilstuna!
PUSS

Tisdag

Jahadå.
som sagt sov hos Rebecca med henne och nelly i örebro, så igår var vi ute och käkade på stan. mums, fick även med mig en tröja när vi ändå var på stan! Sedan blev de mys och kika på Elsas värld , satan vad bra de var. (roligt iaf)
Annars så blev de snack& chillande som gällde! idag vakna vi vid halv 12, 12 tiden, Senare tog vi tåget hem vid 16,10 , direkt till Ica för att inhandla taco grejer, och sedan hem till Nelly, där vi 3 laga mat oh vänta in Felicia sen jävlar efter all mat så kände jag mig som en säl. ojoj så då intog vi soffan för lite tvtittande och sedan blev vi mobilnördar då jag visa brudarna. ett grymt spel.. heh :)
Ja de var de nu är jag hemma och har kikat lite på hockey, hejja finland som faktiskt ledde med 2-0 när jag kika sist. jaja ska sova nu. men lite bilder från dagen kommer ,mh imorn kanske, PUSSS

Måndag

HELLU.
Var uppe med tuppen idag, rätt skönt att inte sova bort dagarna faktiskt. Så har ätit en brakfrulle och även suttit och pluggt lite vägmärken! lärt mig några nya idag faktiskt hehe. wiho!
men har dock lite ågnest över skolan. blä har inte skrivit ett skit på psykologin, oh ska vara klar nästa måndag eller måndag v3. blä. Sedan att jag även måste plugga så jag kan göra första matte provet någon gång också... usch fy & blä. Måste även göra instuderingsfrågorna om naglar som jag har prov på v2. high five!.. Nej men de är fortfarande lov så ska släppa de där och bara njuta nu några dagar!
och ikväll åker jag nelly Rebecca till Rebeccas lägenhet i Örebro och umgås! :-)
PUSS

23,43

Några bilder från kvällen,(tagna med min ruttna mobilkamra dock).


Fina tjejer!

taggade brudar! wopwoop


jag och nelly överraskade alla med pannacotta, hehe mästerkockar!

Och sist med inte minst hehe två egobilder.
på ena syns de guldiga/brons slingorna jag måla i håret med en såndär mascarapenna i färg!


Får även passa på att tacka Jennie och alla andra för kvällen. :-)
och nu hoppas jag på att 2012 kommer bli ett grymt år.

annars idag blev det mcd ''bakis-mat''  med Nelly & Amanda, och sedan hem till mig för filmmys och chillande då även Rebecca var med, blev endel snack om gårdagen också!
nej men puss och godnatt!

söndag

Jaha Dagen efter, wiho.
en dag alla hurrar för..
ah ska väl snart dra iväg oh käka med nelly, om något är öppet?
en flottig jävla pizza skulle ju inte sitta helt fel, yummie! :-)
de var de, lite bilder kommer väl! puss

RSS 2.0