21,26

Världens bästa serie rullar på tv !
Är nog på världens konstigaste humör också de kan gå från arg/sur till på as bra humör och glad. Blir trött på det själv faktiskt. jaja nu ska jag fortsätta kolla på desperate huosewives och tänka på det som är bra så kanske humöret håller !
HEEEEEEJS.

15,16

144kr till WWF!
yes då har vi samlat burkar... haha inte det roligaste men tror vi säkert samla sammanlagt några sopsäckar, vi tog ju alla burkar/flaskor vi hitta dem med och utan bant ! ;-) bra för miljön
jaja nu gör jag inte så mycket ska få mamma att ringa till ett fastighetsbolag i Örebro, sen även kanske en tripp med dem och köpa skor :-)
nejneu pusshejs!

07.00


sidär osminkad, det ska ju bli sol så då blir de så!

kör på denna eftersom det fortfarande är kallt (12°) här nu på morgonen så har jag byxor men shortsen är med i väskan så byterom till solen vid 10tiden visar dom att det ska blir 20° så då åker dom någ på!:-)

23,44


UNDERBARA VÄDER! ( förutom onsdag)

Nelly har precis skrämt mig, fast tror dock hon var mer rädd än mig men jag kände lite skuldkänslor fall något skulle hända/hänt. hehe tjejen har fått resfeber tror jag ! ;-)
men hoppas dem får en toppen vecka i turk! vi verkar få en bra vecka här iaf ;)
nej dags att natta nu PUSSS!

21,38

Nu har jag precis kommit hem från en lite joggig/pw runda. så skönt väder ut nu, blir så glad av det ! .-)
imorn ska det vara 25+ sen senare mot vecka så ska det vara åska och regn.. så måste njuta av solen imorn extra mycket:-)
har även övningskört en liten sväng och jesse och sofia har också varit här en sväng med, :-)
men nu ska jag hoppa in i bastun och sedan blir de väl sova?

Måndag

Hej, gud vilken onödig dag!
filmen var ingen höjdare halvsov typ.
Sen blev vi indelade i grupper och vi skulle starta något projekt om något för miljön oså. Så min grupp har valt barabahrbabrbaaa, burkar! vi ska ut och leta brukar och annat skräp påvägen som vi ska återvinna ! vi har även gjort snygg lappar vi ska ha på oss! ;-) så gjorde vi även planering sen så gjorde vi klart lite om hur vi ska redovisa den oså! så yes imorn blir det leta brukar hela dagen och återvinna wiiho sånt vi gör i skolan ! ;) på onsdag ska vi göra klart redovisningen och redovisa, jobbigt nej onödigt ja ! :-) jaja de är väl bra att man gör något om det menmen.
nu ska jag ut och hjälpa mammsen!
PUSSS

16,58

JAAAAAAA!
jag klarade mig i mattenationella! dock sänkte jag mig från VG till G men spelar ingen roll jag klarade mig iallfall fick hela 26 poäng alltså 6 över godkänt och 10 poäng ifrån VG haha jaja oh underbart , var så orolig att jag inte klarat mig eftersom det var väldigt många som inte klarade sig, men skönt nu kan jag andas.. fast dock tror jag att det gick mindre bra på engelska nationella!

Men nu har jag varit ute och gått med doggsen och mamma, fick en skönstoorm prommenad blev bara sämre med regndusch sen kom solen när vi gått klart hela.. hah nej nu ligger jag och väntar på att gg ska börja ( börjar om 2h)
PUSSSS

12.36

Yes då blev men väckt inatt vid 3 tiden..  sen vakna man lagom pigg vid 9 ville inte gå upp så låg kvar till typ lite efter 10 sen var det för ljust i rummet!
at the moment så är jag nog sluskigast, jätte sliten! men håller på att bakar tilll mamma! det är ju morsdag idag! men inge fika till mig håller mig till jordgubbarna & grädden! ;-) mohahah tjockt !:)
Senare får vi se hur det blir om jag åker in till örebro eller inte beror lite på hur jag mår.
och morgondagen vakas det bio!

söndag

(01,06)
Japp, nu är det något som inte är som det ska eftersom jag har haft ont i magen i snart 4 dagar ? och hm jag har avstått godis i snart fyra dagar, undra om de kan vara det som är felet ? de är helt galet ena minuten har jag inte ont två sekunder senare har jag knivar i magen!?
För er som inte vet så är min kropp van med att få godis sedan jag var liten skrutt, och nu har jag verkligen jobbat på att inte äta godis eller andra godsaker, sista fika med nelly, så sockret i kroppen är slut nu... har även varit ute och gått och sprungit igår och idag skönt !
jaja nu ska jag nog krypa till kojjs, om de nu går att sova med denna värk. och efter en jätte kaffe så blir det svårt !
blablaaaabla kul!

19,19



16,45

Hemma nu och blev som sagt en sväng till marieberg, kom hem med 6 stycken linnen, en bh, ett par shorts och en klänning ! de är underbart att vara tjej när man ska shoppa ! (tjejkläder är ju mycket mycket billigare än killkläder;-) )
jaja sen fick jag även mamma att köpa 4 andra linnen som jag vill ha, så dom kommer jag sno av henne sen ialla fall ;-)
jaja men jag är nöjd med min shopping och nu är det upp till bevis om man ska dra på yeah eller inte ???
imorn ska jag nog även hälsa på hos kimberly&sally för att se hur det ser ut oså :-)
nej nu ska jag dö lite PUSS


Lördag

Vakna nyss så ska hoppa upp och käka frukost, såg nyss en lite kul grej så dagen kunde inte börja mycket bättre hehe.. ;) nej senare blir in till Örebro, vi hörs
PUSS

22,16

Just nu: Kollar jag på Wallander byfången. men det är dock reklam nu. men börjar närsom!
(har sett den förr men skadar aldrig att se den igen ;-) )
Innan så har jag: mått illa, men de gick över efter ett tag då tog jag fram dammsugaren och dammsög hela hallen och sen moppa jag duktig, sen tog jag vardagsrummet och köket,
Sedan: Så åkte jag mamma pappa ut en runda och sedan upp till skogen sprang en sväng medans de gick med hunden.
bra skönt att springa nu när det var halv varmt ute !
lyssna även på massa gamla låtar och kom fram till att varje låt jag lyssna på påminner om någon nära som inte nära.
lyssnade från allt till låter tillbaka 4år och från dem som kommit ut i år. jaja nu börjar filmen.
PUSSS!

18,23

Mår inge vidare, usch fy och blä längesen jag kände att jag mådde såhär illa, spykänslan !
nej ska nog bara ligga inne och hoppas på att må bättre snart.
Funerar även på att hjälpa mamma städa så hon slipper göra allt de men just nu så orkar jag inte fårse om jag går runt och nattstäder ;-)
nej nu ska jag lägga mig och döö en stund hejs

TUMMMENEEEER!

Fredag

Det är fredag idag och jag lever knappt, har as ont i ryggen så blev ingen skola men det spelade ingen större roll för vi

skulla bara kolla film och fika/ mysa med klassen lite tråkigt att missa det men bättre så man inte missa något annat,

Nej nu kom nyss mamma hem så ska kila och lägga mig i sängen så får hon göra massage på mig toppen! senare ikväll

vet jag inte vad som händer ?? kan inte röra mig, eller jo det kan jag men de gör ont, jaja nog om det hejdå

16,33

Nu har precis nelly kilat, vi har suttit ute på balkongen och fikat och pratat, yes då fick jag höra att jag var grym på att baka ! känns skönt att man är bra på något ! ;)
Ooooh är inte de minsta avis på dem. Amanda Agnes åker utomlands lördag morgon Michelle nelly åker tisdag och julia amanda g åker på onsdag, vill också åka utomlands nu !!! :-( Finns ju billiga sista minuten sugen ???:)
nej nu ska jag vara världens bästa dotter och förberada maten mendans jag väntar på att nelly  ska iväg på ansiktsbehanlig och även få bryn och fransar fixad ;-) Sedan blir det umgås med henne och amanda en stund igen , trevligt en lite fika igen :-)

Torsdag

Och det är min lediga dag. har precis varit och handlat allt som jag ska ha nu när jag ska baka!
Sen får vi se vad de blir och om de går att äta.... ;-)
Och tilll en annan tråkigt grej så har hugo dött( vårat marsvin) han blev hela 8år gammal och dog i sitt hus i natt :( lite tråkigt men sant! R.I.P hugo

lilla plutten!

20,49

Yes nu har jag hunnit med allt jag skulle !
och min fina lösning var att jag slänger i färgen på mig (helt själv) och medans den är i så springer jag på bandet, wiiho, lite läskigt faktiskt haha.
Sen sluta det med att jag inte blev nöjd med färgen så får fixa det på min lediga dag! som jag även lovat att baka på. snälltjej ska baka åt nelly & amanda ;-)
I alla fall så gled jag upp med nelly till matchen vi kom fram och de börja regna.. lite tungt kolla i alla fall på en halvlek och en kvart in på nästa. sen cykla vi hem.
och såg nu att jag fått svar av tjejen jag ska styla till hennes bal, lite kul våran skola ska vara med och hjälpa till och fixa naglar hår smink på tjejer och killarna på engelska skolan i örebro, lite små kul så våran lärare sa att vi skulle ta kontakt med dem och fråga hur det ville se ut oh vad de hade för önskemål och hur klänningar och så ser ut. lite kul och hon verkar vara supertrevlig! så detta ska bli kul :-)
nej det var de så nu ska jag slänga mig framför tven , puss! :-)

16,05

At the moment, så gör jag ingenting. men är väldigt sugen på att gå ut och springa men mh måste färga håret och ska kolla på match vid 7 frågan är ju då vad hinner jag göra springa färga håret match eller ?? för när man färgar håret tar det bäst om håret inte är nyduschat och känner ju inte att jag vill sista svetting och kolla match så jobbigt läge !
jaja fårse om jag kommer på någon lösning på de hela.
nej klockan tickar och jag ska nog börja med något nu!
just har fått ledigt från skolan imorn och på fredag ska vi fika och kolla på film  värt ?? nej men ska bli skönt att vara ledig imorn iallafall ! nej nu PUSSHEJ









Du är inte längre den jag en gång trodde jag kände.

11,12

5 vill/måste göra i sommar eller senare i livet!
* hoppa fallskärm
* hoppa bungyjump
* åka på kryssning
* åka utomlands
* spontan tur någonstans





No one can make you feel inferior without your consent"

09,26

ONSDAG OCH NU HAR MAN BARS EN LEKTION KVAR SOM BÖRJAR OM HUNDRA ÅR.
MEN TÄNKTE BARA SÄGA ATT JAG ÄT  RIKTIGT JÄVLA ARG NU!
HEJDÅ

15,09

Just nu är jag hemma och gör hm ingenting !  var kvar i skolan och lekte lekar gick på stan och sedan fika vi och jag

hade jordens humörsvängningar!  var glad sen två sekunder senare fanns det inget bra på hela dagen blev äännu bättre

när det börja regna blev sol regna blev sol, vädret spökar ju inte dåligt! varning 1 i blus så molnen bara flyger förbi. jaja

allt är mysko! och nu säger han gubben som sa att jorden skulle gå under? nu säger han att den ska gå under i oktober

istället!!!? idiot.

Tisdag

Usssch! vill inte ha nationella...
men bara börja tagga till de nu då, ska borsta tänderna sedan är det väl börja cykla mot stationen, men de ser inte ljust ut  ute burrr.. helt grått :-(
men efter nationella smiter jag upp till gymmet beronde på hur långtid det tar för mig att göra det..:-) just nu känns det som att det kommer vara kolla på pappret och gå igen !
jaja mycket om skola nu igen. så ska kila iväg nu pusss!

22,18

Ska precis kolla ner i matteboken för att kolla igenom lite fort inför nationella... orkar verkligen inte med matte!
jaja blev som sagt upp till gymmet körde på i 1 timme alltså hela 60minuter på crosstrainern! ja vill lova kändes som benen skulle rasaihop ett tag !
imorn är det ju som sagt nationella direkt på morgonen 08,20-10,20 sen så hoppar jag idrotten och drr utt till gymmet, för orkar inte vänta från 10 till typ närmare halv 3,3 tiden så gymmar och åker hem ! funderar även på att färga/ slinga håret imorn om ork finns till det. annars idag så har jag hm varit världens snällaste och cyklat i motvind men nelly ytill badet för hon skulle ställa frågor ( något till skolan) sen trampa jag hem duscha sov klippte typ 3 meter på gräsmattan sen fick jag inte klippa mer var så bra! ;-) nej men har varit med och övningskört sedan blev det en powerwalk i skogen också rätt skönt så nu blir de matteboken somsagt PUSSSS!

bild från när jag var hundvakt hos syrr förut!

måndag

Då var det måndag igen.
Det är ju dags för sista lektionen nu då, innan så fikade vi tack murrre! fick tillbaka provet vg+ wiiho:-)
efter denna lektion så ska ja ta mig upp till gymmet och sedan chilla och tagga till nationella matte imorn, heheheh
nej nu ska jag kila pussss!

22,07

Hej, kom hem för cirka 5 minuter, varit ute och gått en sväng, sköönt!
kolla även fotboll med massa brudar också synd bara att grabbara förlora .. ;) 3-2.
Sen blev det en promenad med nelly hem, har färgat håret på syster, och fick nyss reda på att jag har sovmorgon imorgon skönt :D sen är det bara data & matte kvar! då blir det nog gymmet oh blir dit helt själv, mimmi skulle ut med hundarna och karin hade rester.. :(lite småtrist men får funka!
nej nu ska jag duscha sen kolla på gg.
PUSSS!

söndag

HELLLU,
kändes så bra att vakna idag veta att de är inge mer jobbigt plugg! :D
Men idag trotts de fina vädret så ha jag bara legat inne inte orkat gå ut ! illa.
men ska snart bytaom för att sedan cykla upp till ekbacken. oooh vet inte vad det är man aär så glad allt känns bra idag haha ! lovely.
har ialla fall kollat igen alla de missade total balckout! haha fyfan! ;-)
ska även kolla på gg senare ! och ut och gå. och denna vecka har jag bestämt mig för att jag ska försöka vara på gymmet varje dag hehe och kommer aldrig hända men ska försöka !
och nästa helg så är det YRAN & YEAH. helgen efter de är det dags för äventyr med elin! sen helgen efter det är de sommarlov nej just de jag börjar ju jobba direkt ,pengar !!
nej nu ska jag ta mig i kaggen oh röra på mig ;)
PUSSS

02,31

Yes då var man hemma då, hade en väldigt 'lugn' men också väldigt trevlig kväll i Örebro lite blandat med galenskaper och sånt gillar vi, sluta ialla fall med att jag och nellson satt och vänta på min syster och hennes pojkvän som hämta oss och då blev de käka på max. sen blev det hem är helt död, men luktar för mycket rök för att sova.. vi hade nämligen rätt grill och vi var så duktiga i början så vi hade massa rökmoln haha ! :-) men myggen försvann iallafall :D
jaja, har även träffat några nya människor idag och det var bara trevligt ! så kul med nytt bra folk, så klagar inte vill jag se mer av :-)
nej nu hade jag tänkt att försöka sova  i alla fall är faktisk riktigt trött men är trött på lukten med haha ! ska nog upp och kolla match vid 11 imorn med så måste vara lite pigg ! ,så PUSSS hej

Bilder kommer upp om allt går som de ska, pussss! ;-)

16,09


SWEEET.
Nu är skjutsen fixad och klar, skönt !
så snart ska fixa klart mig och allt nu, sen tar vi tåget till örebro.
Hoppas på lika skönt väder resten av kvällen eftersom vi ska bara ute ;-)
PUSS OCH HOPPAS ALLA FÅR EN BRA LÖRDAG!

Lördag

Då är det lördag idag och det lutar åt örebro med nelly för att umgås med mina klassisar oh några av karins kompisar från borlänge plus några extra ! blir grillning bärnnboll oså!  men just nu så letar vi lite skjuts hem. hm känner ju inte för att åka hem 20,56 eller ta 08,56 så nu ska vi hitta någon snäll? haha taxi hm de känner vi inte heller för vi tar gärna billigare förslag ;-)  jaja. förhoppningsvis löser det sig !
nej nu ska jag fixa med annat sen bär de av mot öret! PUSSSS

15,58

Det är FREDAG ! Wiiho
Idag så hade vi göra vad vi vill på en modell, så bade med mig michelle till skolan, gjorde lite smått och gott och umgicks med de andra bara :-)
Fick sluta vid halv 1 så då drog jag och michelle upp på stan, fynda på som bara den 2linnen för 49kr/st enkla men ändå med finrygg, sedan 2 leddings för 99kr och ett vitt linne från h&m för 199kr, så de var bra ! ;-)

Så här ser linnet ut som jag köpte för 49 kr! blev även en ljuslila med !
nej puss hejs ! :)
Ha en bra fredag allesammans!

22,15

Denna dag blev ju inte alls som planerad tillslut.
Men åkte in kolla match med nelly elin amela, sedan var det några av deras klasskompisar och deras kompisar typ :-) trevligt drack nog en gammal dricka där hade ont i magen efter de och mådde illa.. eller så finns det en annan annledning hahahahahha.. ;-)
Men Det blev 1-1 i matchen. så de var bra. sen åkte vi tuffetåg hem och då följde jag emd elin för hon skulle gå till.... och ville inte gå själv så offra mig sen blev det hem.
så inge springa inge måla inge michelle.. :(
men nu ska jag lägga mig och vila/sova så jag lever imorn!

sofie om 23,21:
hej jättefina naglar, vad heter den "smink"bloggen.
kram ps din blogg är bäst, svara gärna i ett inlägg :)

Fick en lite gullig kommentar som jag tänkte svara på. och bloggen jag läser och tog det tipset av heter: http://hiilen.blogg.se/

17,10

Nu sitter jag nog hemma hos michelle när detta inlägg kommer upp, ( tidsinställt inlägg)
Och kommer förhoppningsvis hinna med allt de jag skulle göra! och lite till kanske ??
har i allafall gjort mig fri från rester skickat in alla inlämningar oh allt ! kanon bra ! :-))
ska även hjälpa michelle oh och att måla och möbrela hemma hos henne i deras nya hus, wiho vet inte ens vart huset ligger så blir spännande ! :-)

bjuder på en till egobild bättra på sminket lite innan jag skulle kila iväg för matchtittande !

Just de en lite annan kul grej som hänt idag var att jag träffa en kompis på tåget som jag hm inte träffat på flera år och lärde känna typ när jag var 12-13år haha , han och hans klass/lagkompisar var på väg till götebrog så de var lite kul att stöta på han på tåget. dock var det enbart snabbt eftersom jag inte var säker på om de var han först och sen började ju min lektion med! men alltid kul att träffa lite bekanta ansikten :-)

nej nu rullar tiden iväg och jag har inte tid att sitta här och kommer somsagt inte kunna/ ha tid att skriva ikväll , sover hos michelle och hon har inget internet ännu.
PUSSS.

Tordag

Sitter hemma nu och äter GRÖT! så jävla gott mums har ätit det till frukost typ varje dag nu i över en vecka tröttnar inte !  hm jag ska bli stor och stark!
Skolan idag, såg klart filmen och hade även sista engelska lektionen där, nu har vi ingen mer engelska, sen var det matte du super gulliga Pernilla (dataproffset) hjälpte mig med datan tack så mycket :-)
och hm vi andra försökte väl ialla fall träna på del2 inför nästa del i matte nationella.


Bild, Innan skolan                                    i skolan                                             Efter skolan!

Nu ska jag skicka in lite inlämningar jag är klar med men inte skickat in, sen ska jag bara chiiilla fett i nån timme sen hämta sebastian ?  innan jag drar till köping och kollar på match med nellsan oh elin? någon mer kanske ? venne.
Senare ikväll så ska jag och michelle ut och springa! sen sover jag där och hon åker med till skolan imorn och agerar modell! :-) så nu vet ni vart jag håller hus och är hela dagen! PUSSS

21,24

Hemkommen nyss från en prommenad i lite små regn.
annars så har jag pluggat eller försökt förstå mig på datagrejen? sedan har jag sovit en stund och övningskört !
nu ska jag göra några övningar sedan duscha och sen sova, imorn är det kort dag film och matte slutar innan 11 ;-)
PUSSS

Onsdag

Hellu, Då var man klar med först delen i matte nationella klar! och vill inte veta känns både bra och dåligt! så hoppas på ett godkänt ! :-) men de känns inte lite farligt som man trodde men fårse sen när men får veta!
Men nu är det bara natur och svenska kvar så slutar man och då jobbar vi med rester och gör klart typ.  men det blir chill nu för bara en del i matte, sen inget mer,
men nu ska jag bara andas och snart dra till maten! :-)
PUSS

Tisdag

Denna dag har flygit iväg, med lite stress på slutet men de gick kanon, jag och nelly drog iväg till kungsör för fotbollstittande! Sverige- Schweiz, det var en bra match faktiskt dock så sluta det med att Sverige förlora med 2-3 men de jobba på bra och de gick fram och tillbaka med tuffare mot sista 10 minuterna rätt spännande och kolla då! :-)
nej nu ska jag kolla klart på dh sedan duscha och kolla igenom lite matte. burrrh detta prov kan inte gå annat än dåligt :-( men livet rullar vidare som sagt !
nej PUSS hejs

Här har vi pojkarna, dock tror jag bilden var något år gammal menmen! hoppas på bättre lycka för dom på torsdag hehe :-)

Måndag

Fick för mig att jag blogga tidigare idag men nej, hade en i utkast och de var inte ens de jag trodde ? haha jaja dagen måndag och idag i skolan så var det först etvecklingssamtal, gick helt okej fixa även lite papper om skolbyte-test. Sen var det snabbt ner till svenskan redovisa hm gick väl lite sisådär fick läsa in texten innan jag skulle läsa upp den. Direkt efter  svenskan så blev det upp en våning och vänta in datakunskaps prov som egentligen inte var svårt men man gör det svårare än vad det är.. jaja efter det så var det en kort stund ynka 30 minuter matte sedan fick vi vara modeller åt tvåorna som hade prov i glasfibernaglar och gelenaglar ! jag fick en fin naturlig förlängning, de är lite längre hårdare men ser naturliga ut ;-) toppen helt gratis och man får lärkänna tvåorna bättre ;-) men nu sen har jag kollat igen rester oh blä.  Har även sprungit med mamma 2km sen gått3 ;-) lite skönt och imorn är det second hand på skolan, sedan även plusjoggen. skönt då blir de lite träning där med på 5 km! Sen blir det nog kolla på fotboll . fårse hur de blir med de dock!
nej vad är det jag hör att världen ska gå under på lördag ??
nej ska fixa klart lite sen sova.
men vi hörs imorn PUSSS!

21,57

Nyduschad, sitter i soffan och kollar på hockey hejjja finland ! eller ah spelar ingen större roll men alla skriver sverige så jag skriver finland ! är ju trots allt finsk så ;-)
men idag har dagen bestått av lite jobb och sedan plugg och sen på det en prommis oh lite joggingtur med mamma ! :-)
och imorn är det tillbaka till skolan sista ''jobbiga'' veckan kvar. men efter skolan blire upp till gymmet sedan hem och sedan blir det nog även kolla på lägenhet!! men dock så ska ju fler kolla så vet ju vilken ''tur'' vi ungdomar har då! .. nej nu ska jag fortsätta med plugget medans det är paus.
PUUUSS!

11,05

Känns inte bra att vakna typ 4-5 gånger inatt och min dröm handlade om PLUGG. Så de först jag gör när jag vaknar är tar datan och börjar plugg till dataprovet imorn och sen lite inför redovisningen imorn och till det så kör jag med gröt så jag blir stor och stark ! :-)
Nej nu ska jag fortsätt plugga haha ! PUSSS

söndag

Hellu har inte hunnit skirvit något tidigare har haft massa annat för mig och nu mot kvällskvisten så blev de lite umgänge med några gamlagoda ! träffade även maria och amanda påvägen hem, kul att se er ! blev en lite gamla minnen och sväller den korta biten vi gick tillsammans men trevligt! :-)
men tidigare idag så har jag tjäna lite mer pengar, chillat sovit en stund så har sovit ikapp de timmar jag missar under veckan ;-) men sedan var jag ute och gick lite på 5 km sedan sprang jag och mamma, haha för kul så nu ska jag tvinga henne att springa fler gånger ! :-)
men nej nu ska jag hitta soffläget och bara tare lugnt, PUSSSS !

bjuder på två coola bilder från gårdagen !

17,47

Just nu sitter jag i soffan med min hund liggandes här bredvid ! ska snart ta tag i mitt ja och städa bilen har inget bättre för mig trodde jag skulle umgås med michelle idag men så blev det tydligen inte, men de tar vi en annan dag bara, så nu istället så ska jag städa bilen och tjäna lite pengar och sen hm inte göra någonting! Ska väl spring en vända eller något när jag inte har bättre för mig ;-)

min fina bebis              & mina fina klassisar & jag innan engelskan!
Nej nu : time to earn some money.
PUSSS

12,25

alla mina timmar på gymmet är onödiga nu!
för jag är väldens snällaste och stödjer ju butiks ettan, mh handlat 3 gånger. fast dock 4olika saker.. hm gooott;-)

11,38

Sitter i skolan har stylist, hm de i min grupp springer runt och sminkar sig och jag sitter här med ont i huvudet av all lukt, men nu ska jag väl fortsätta med att inte göra någonting eftersom jag inte kommer någonstans.. wiho sen blire kolla på film sen hem. HEJS

22,21

Just nu sitter jag här och målar naglarna hm ja ikväll igen, fast dock en rosa/röd färg typ as snygg! :-)
Blev en sväng ut och gå också haha fick ju försöka leta på syster men hon hittade själv ialla fall. haha stackarn hade virrat bort sig !;-) jaja men vi mötte henne bara en bit  ifrån , så vi tog hennes hundar på en runda till och hon åkte hem. och imorgon så har jag en chilldag och de är redan fredag !!!! ohså nu har duschat och är helt slut, men tur så har jag världens bästa mamma som ska ge mig massage nu ! PUSSS


torsdag

Yes dagen börjar med sovmorgon, sedan skolan för matte, hm fattade inte alls mycket med tur att man fick lite hjälp i alla fall! :-) sedan drog jag susanna linnea och julia och käka stora tårar när det inte var pannnnnkiiisar! menmen sedan gled julia hem och vi andra tillbaka till skolan linnea och susanna var duktiga och gjorde klart massa arbeten och jag satt och hjälpte till lite på ett hörn ! :-)
Sen vid tio i 1 så åkte både susannas och linneas buss hem till degerforsssss & götlunda hm satt jag där ensam i ynka 7 minuter och vänta på michelle. gled upp till stan ensväng hon skulle kolla på skor oh sedan drog vi och träna, blev 40 minuter på crosstrainen och sedan lite på durren och på trappgrejen hm typ 5 minuter dog lite lätt på tempo 10 i slutet haha träningsvärken dödar en idag men de är en skönkänsla!
nej nu ska jag slänga i mig lite mat och senare så blir ut och gå en långis!
pussss


23,21

Nu tänkte jag bara skriva ett inlägg lite snabbt, sprang inte idag kunde typ inte har verkligen träningvärk i hela kroppen topp till tå. men var ute och gick ialla fall! och imorn står det träning på schemat !
men nu tänkte jag bara slänga in en bild lite fort har gjort textnaglar ? venne vad dom heter men de är naglar med text på så ja säger textnaglar ;) as lätt att göra men har bara gjort lite snabbt slarvigt nu. Så de på en blogg som hade lagt ut en video, super bra blogg med smink oh tips ! :-)

jätte dåliga bilder men man ser ju i alla fall lite att det är text på haha ! jaja
ska hoppa ner i sängen nu pusssss!

onsdag

ja då var vi mitt i veckan då! Skolan gled på som vanligt vi jobba ute i lekparken en bit ifrån skolan. där vi även snacka lite skit och fika, Senare drog jag och karin på arbetsintervju! hoppas på de bästa i alla fall menmen, jag och karin satte oss i solen oh tog en glass och kaffe, underbart väder ooh bara älskar de synd bara att de ska regna snart igen... att de inte kunde hålla några dagar till! men den kommer väl tillbaka !:-)
nu har jag precis dryckt lite tacos och ska snart med mamma och köpa något ?
men ska kila nu PUSSSs

bjuder på en feeeettseriös bild från skolan !

21,41

Hemma och vill lova er fick jag välja så ligger jag nog i soffan tills sisådär helgen!
Som sagt körde 30 min på crosstrainen med michelle snett bredvid ! så mycket roligare med någon att gymma med, och som gissat så dissade mimmi och karin body pump.. men jag hade ju i alla fall en som led med mig och de andra ! ;-)
men fyfan va skönt de känns efter lite stel. men nu är jag ialla fall hemma och kollar på desperate huosewives.
måste duscha för de har ja inteh eller hunnit gjort haha ! ;-)  såg  även bb tobias, oh snygg kille de där !
jaja nu ska jag bara kolla klart på de här innan jag ska duscha .
PUSSS

tisdag

Nationella prov i skolan idag så nu är äntlingen engelskan! skönt fast mindre skönt att de inte gick så bra.. jaja! Efter nationella som sluta vid 11,30 så drog jag och felicia och käka vi kör på våran lilla diet vi haha:-) men vi drog upp till stan efte vi käkat oh kolla runt. sedan blev det tåget hem ! så nu sitter jag här och ska ut och lägga mig i solen, Även mailat på lite lägenheter så håller tummarna hehe! :-) men de brukar ju vara så att de tar dem med jobb menmen hoppas väl på det bästa !
nu väntar solen och en massa vatten och efter det så blir träning ! :-)
PUSSS :-)

22,12

Nu är man lite lagom slut efter en powerwalk på 7 km. Var ju tvungen att göra något eftersom det inte blev någon boxning idag, lite tråkigt jag som var så taggad hah.
menmen nu fårj ag tagga till nationella istället och hoppas på bättre tider! :-)
ska hoppa in i duschen nu så puuuuss hejs !:-))

Måndag

Japp denna dag kunde inte börjat sämre och jag vill bara spy på den !
påtala om spy så var de typ hur nära som helst att jag drog spyan vid stationen idag ! usch snurra i hela huvudet gjorde  det också. Men nu sitter jag i alla fall i skolan efter mycket om och men.
Sitter väskvakt åt mina vänner som är på ica och handlar men klanten jälv har kortet hemma men plånboken i väskan hm ? bra. Nej nu  ska jag hänga på face chatten och vänta på mina vänner pusss!!

coooltjej ensam på skolan.

21,40

Japp de blev grillat en del på engelskan kvar som ska göras i pauserna nu på bb!
har övningskört idag igen till kungsör vidare till valskog vidare till arboga, det går så bra nu ! :-)
och vad är det här alla som har haft förhållande i hundra år gör slut och sedan kommer de massa som går in i förhållanden nu mycket hit och dit så nu känns ju inget omöjligt längre! nej men men.
bjuder på dagens låt ! hahaha karins fel har gått runt och sjungit so be my mother lover.. blabla hah så hemsk men den sätter sig på huvudet efter ha hört den ! ;-)


Säger god natt och sov gott allesammans !
pussss

Söndag

Hellu, Det är helt sjukt hur tiden bara glider iväg liksom redan söndag, jaja har bara slappat hela dagen, varit en sväng till örebro, sedan solat lite också, åh bara älskar värmen!
Annars idag så har jag väl inte gjort mycket annat åkt runt och köpt lite onödiga saker med mamma,
Men nu ska jag sätta mig med engelska loggen, blä den går sakta men säkert framåt ! ;-)
Annars imorn så lovas det ju 25 grader varmt!!!! tur att man slutar halv 1 ! men ska boxas på kvällen sen blir nog kul ! :-D
PUSSSHEJS!

18,40

Har hunnit med en massa till nu, och usch min runda på 1 mil blev en något kortare på 6 km... blä börjar med att jag ser en liten huggorm när vi gått typ 3 meter från bilen, vi svänger in på spåret går några meter och får syn på en till huggorm på dryga nästan 1 meter och överdriver inte ! dog nästan hjärtat slog i hundra och skrek så jag vet inte vad... men sedan gick vi vidare och beslöt oss för att ta en kortare runda för vi var så rädda. hm går över en väg ner i nästa spår hm jo vad händer EN TILL HUGGORM lika lång fast smalare ! alltså nu 3 huggormar på inte ens en kilometer !?! nej traska vidare och såg två ödlor blev lika rädd för dem typ för man såg bara hur något for fort förbi... blä jag som hatar ormar och min mamma har blivit biten förut när hon var mindre och då kunde hon liksom inte gå på 2 månader och fick ständigt åka och ta sprutor under de veckorna.. så blev ju bara ännu mer rädd och hade den där äckliga känslan! men en till orm mötte vi fast de var en kopparorm men i alla fall fet som fan!
så nu blir de inge mer skogen rundor på ett tag ! nej pusshejs

lördag

Oj idag har jag hunnit med massor redan!
sov ut till halv 10 idag riktigt skönt. och då hoppa jag upp gjorde  lite situps ohså sen käka jag frulle och sedan hjälpe jag mamma med städningen ! och sedan åkte vi till tippen med massa som skulle kastas. Sedan in till stan köpte jordgubbar för jag skulle göra en tårta till min pappa eftersom han fyllde ju igår. Så nu har jag även smällt ihop en tårta. plus att jag även vart en sväng till lanthandeln. Sedan ska jag ut och gå milen i de här underbara vädret ! :-)

Nej nu ska de ätas tårta PUSS!

Fredag

Börjar med att säga grattis till pappa & bror som fyller idag ! :-)

Annars skolan gick väldigt fort gjorde provet  gick helt okej. sedan jobba vi in så vi fick sluta vid halv 1, 1 typ lena hon är grym hon! :-)
Men dock låg jag kvar död i soffan till 15,00 då jag pallra mig och mötte michelle vid tåget ! blev upp på stan en sväng blev en svart bikini från H&M, ja en sådan som alla andra ! , sedan en handkram, sen 2 par trosor, OCH SIST MEN INTE MINST  JAG GJORDE DET.... köpte typ haremsbyxor... tycker dock inte de är så snygga. MEN DE ÄR GRYMT SKÖNA!

Har dock vikt dom på bilden.
men de blir träna och glida runt i de när man inte orkar något annat !
PUSS HEJ ska tjocka tårta till bb nu ! :-)

23,07

Läggdags nu då, går dock inte att sova har nyss kollat på bb och nu har jag en ögonfrans i ögat as jobbigt...
Hahaha imorn vakas pov och hela dag i örebro från 8 till 21  ! :-) så säger god natt så världens gladaste och hoppas jag vaknar lika glad! :-)



Måste bara visa denna bild, på min klasskamrat kimberly. så jävla grymma bilder ! :-)

NEj godnatt

torsdag

Nyss kommit hem. Ska hoppa in i duschen och skölja av mig, för ska ut oh sprringa lite senare så!
I alla fall jag och karin kört ett rätt skönt pass på gymmet idag!;-) och har även bestämt att vi ska börja testa på några gruppträningar ! får se hur de går :-) men blir nog kul.
Ska hälla i mig lite lätt yoghurt as gott med smaken av persika, ananas, aprikos oh päron! super god ;-)

07,24

Hellu, är uppe tidigt trotts min sovmorgon på något sätt så vaknar jag alltid as tidigt och är pigg då, varför liksom ??
Ja ja är i alla fall uppe med bra humör och idag ska det tränas efter matten! har nämligen bara en lektion idag! great :-)
som sagt ska träna så åker hem 12,56 tåget, så man är hemma rätt tidigt ändå!
Nej nu ska jag bara lägga mig och chilla,
PUSSSS

En bild från igår får de bli!

22,28

Hemkommen nu då.  oh som ni ser så har jag bytt design men den är fortfarande cp..??
I alla fall hos min syster så har jag typ kollat på himlen är oskyldigt blå rätt bra ! sedan även börja på en skärck. Men sen var de dags för hundprommmmiiis. Så gick långrund raksträcka vid vårdcentralen upp till aspis sedan runt och ner!
när jag kom hem så hade min syster kommit hem då hon inte mådde bra hm mysigt att hon spytt... magsjuk eller bebiis?? håller på bebis ! ;-)
haha nej nu ska jag käka lite fruktsallad. puss!

17.43

Tänkte visa er lite runt här i min systers lägenhet. Som jag förövrigt tycker är väldigt fin! :-) inte bästa bilderna efter dem är tagna med min cam på datan hehe.
Startar med köket i två olika vinklar!



En liten snutt av hallen, blev ingen bättre bild där då smart huvudet inte tände lampan :-)


Vardagsrummet i två vinklar !




Sovrummet



Sådär nu fick ni lite bilder, på hur de ser ut! kände att jag inte behövde ta kort på toalett/ badrummet! :-)
Nej nu ska jag tjuva åt mig lite kläder när jag ändå är här helt själv, de är som att vara i en butik bara att här betalar jag inget och bara lånar haha ;-)


haha dom satt aldrig still men ah lilla prinsen och prinsessan.

16,38

Home sitter hemma nu och bara tar det lugnt har as ont i huvudet..
menmen nu är snart hela engelska nationella klart bara lyssna och läs kvar nu som ryker nästa tisdag ! känns faktiktisk rätt skönt att man säger att man är klar med alla engelska då ! även om de går bra eller dåligt de kvittar väl..
Men i alla fall jag har faktiskt lite skumt huvude för ena minuten har jag as ont så känner jag mig yr och ena minuten har jag knappt ont!? haha
Men om en stund så ska jag över till syster och vara barnvakt ( hennes små hundar).
Så ska bara ta det lugnt tar med mig datan så jag kan plugga där borta!
Just de ska även på bio i helgen med michelle ! mysigt inte träffat henne på nån vecka nu så har en del skitsnack med ! :-) för övrigt så har jag fått något måste göra klart allt i skolan och inte ligga efter med något och tjatar på alla som har rester?? inte menigen att tjata, vet man är skoltrött men vill ni jobba över lovet ??? :-)  sorry men vill bara hjälpa.. :)
Nej nu så ska jag fortsätta lyssna på lite låtar haha konstig någ verkar de som alla låtar hanldar om en sak ? jag kommer , tonight im fucking you. vill du ligga med mig då. ja oh allt vad de heter hah.




Hahah den här är faktiskt rätt skön i alla fall, gilla den väl inte i början men men ! ;-)
Ska kila snart pussss!

Onsdag

Redan onsdag, dagarna bara rullar på ! Just nu sitter jag i alla fall i skolan med några från klassen börjar som sagt 08,45 så hade inget val fick ta 07,30 tåget in.. lite surt men jag kommer i alla fall inte försent ! :-)
Har ju som sagt nationella engelska skriva uppsatsen ! wiho jag har ju världens bästa fantasi och är så grym på engelska jaa!! Förövrigt kunde väl dagen inte börjat mycke sämre en såhär, har även glömt mobilen hemma..
Men nej nu ska jag läsa en till elevtext.
PUSSSS

Tisdag

Yes jag lever och idag har varit en lång dag. eller många lektioner iaf.
Men nu är jag hemma ska snart skriva lite på min engelska tror jag, eller försöka bli klar!
Sedan så ska jag träna lite för de var verkligen år och dar sedan... men har lite ont i halsen men ska nog funka!  jaja senare  är det i alla fall desperate housewives och big brother! Sedan måste jag sova så jag är utvilda till nationella imorn heheh.. :-)
Nej nu så puss! :-)

Måndag

Hellu, Då var det Måndag nu igen. Har precis gjort klart keynote och numbers provet i data som jag missade förut.
Men nu är dom gjorda och man kommer hem halv7 idag wiiho. skönt att sluta halv 1 och komma halv 7.
Men nu har jag bara mina skriv uppgifter som jag lovat mig själv att ta tag i nu! ;-)
Och imorn är det tisdag sedan är det bara korta dagar sen helg ! Så skönt !:-)




Gladtjej efter att ha gjort matte provet!

Annars Idag så har dagen gått väldigt lågsamt men ändå fort på nått sätt ? haha
har suttit och pratat och fördrivit tiden innan provet med lite andra från klassen som jag inte annars jämt sitter med och de är super trevliga allihopa! fick även veta att jag och susanna kommer jobba tillsammans i sommar ! wiiho blir inte själv, som vi båda var lite rädda för hah! :-)

23,36

Ska straxt sova, går och lägger mig med ångest idag inte pluggat de minsta på dataprovet. hm
Men har i alla fall precis duschat så nu ska jag hoppa ner i sängen väntar bara på att mamma och dom ska komma hem som kommer närsom ?
Så säger GOD NATT nu puss

I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go. Things go wrong so that you appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.

18,16

Just nu så har jag hunnit med att shoppa lite  och varit ute och gått.
Kom hem med en jätte söt blus och ett linne från gina och sedan även en keps, blev en röd efter mycket om och men! :-) Ska snart ut och övningsköra en sväng och sedan springa och plugga lite innan BB.
Så hejsvejs om jag ska hinna med de nu .
PUSSS!

Söndag

Redan söndag bhuhu, imorn alltså tillbaka till en ny vecka med 3prov och det är först maj helt galet ! alla läxor inlämningar rester i prov ska vara klara 23 maj alltså 22 dagar kvar... dock har jag bara 3 inlämningar? och ett prov, tror ja. obsi nu kom jag på att provet jag har de är imorgon. wiiho datakunskap
Nej nu ska jag bege mig mot barabrbabrbbraaa mberg!
PUSSS

RSS 2.0