godnatt

Är så övertrött nu så känner att all info jag tar in kommer in en ena örat och ut i andra!
hoppas att inte kraven är allt för stora imorn, annars så kan de nog funka.
massagen får jag göra mitt bästa eftersom hade inte den här hemma och är lite osäker på vad allt de var man skulle göra. hm
nej nu godnatt innan jag glömt allt puss!
:-)

godnattt.

tjejkväll

Yes idag var det som sagt tjejkväll i örebro, och nej de betyder inte att man sitter någonstans massa tjejer utan affärer har rabatter och öppet längre med modevisningar och rabatterna var för tjejer, så kom hem med en påse med en tröja två linnen/tischa ett gultnagellack och örhängen oh snoddar och hårnålar ! nöjd. Så plus fick jag ju se mina två klassisar gå underkläds modeller ! wwiho I'm proud of you girls! så modiga och duktiga :-)
jag michelle och felicia passa även på att käka lite sabway när de ändå var halvpriset haha:-) sådan dagar är bra dagar!
nej nu blir de plugg i en timme sen sova, har pront besämt mig att skita i bb ikväll och plugga så jag kanske kan sova mer är 5-6 timmar.. Imorn väntar i alla fall först prov i naglar och då har vi nämligen 6 timmars nagellektion så hm ? sen har vi engelska och då ska de som inte gjort nationella göra de eller så många grupper som hinner! så blir en softdag i skolan imorn hejs



love the sun!

åh man blir på världens bästa humör när solen skiner helt sjukt ju! :-)
sitter hemma ute på altan i solstolen med filt skit skönt hoppas på lite färg i ansiktet i alla fall och bleka håret lite kanske!

skit skönt att blunda och bara ha skönmusik på! går ju inte att titta blir ju bilnd !
nej varför kasta bort soltimmar, puss :-)

NP

eeiiih nyss bestämde jag julia och mimmi att vi ska göra vårat nationellaprov idag , de muntliga på engelskan.
och hm om inte alla redan visste så är jag sämst på engelska. wiho.
nej nu ska jag skriva på min sista engelska inlämnings grej! sen är de bara nationella kvar ,skönt:-)
börjar närma sig sommarlov nu!
puss

touch the sky

Dagarna bara flyger förbi en nu gudars så fort allt har gått och går.
Eftersom vi slutade vid 2 idag och då gick de inge tåg förens vid 3 så då chilla jag med några andra sötisar i klassen, lite roligt att sitta och prata med de andra, för ivanliga fall så är de ju brudsen jag umgås med ;-)  och jävlar va tiden gick fort sa bah swiiichs så satt jag på tåget!
Väl hemma blev de käka och sedan vidare med mamma till syrr för att fixa klart golvet, bara en ynka bit kvar nu. och just nu borde jag väl ha börjat kika in på provet till naglar som är på fredag men icke självklart väntar jag till sista dagen. men annars så har jag lite goda nyheter, men de berättar jag inte nu för blir de inte så. då vill jag inte berätta :-) just de har en sjukjävla träningsvärk i magen, abs ska bli min räddare! blir träning imorn med mimmi, karin?.
och ljusaretider vågar man hoppas de stannar nu ? jag har i alla fall ställt in mig på sommartid = varmt ! så snälla

här har vi lite bildklipp på nya kjolen som kom i h&m paket här om dan ( den är jätte lång vanligt, så har ändrat den)


körde även på korta vårjackan!
härligt att de ska bli upp till +14° underbart.
ne puss ♥

Sista lektionen

Nu har vi sista lektionen! skriver om marknadsföringen på min praktikplats.
men de står still har i alla fall hunnit skriva klart delen metod.
men ska snart ta tag i det igen. de ska vara klart och redovisas nästa vecka. blä. jag är  så dålig på de här. skrev ju nyss hur mycket som helst på den jag gjorde tillsammans med felicia och mimmi på naturen.
nej nu ska jag ta tag i de här !

onsdag.

Mitt i veckan redan!
nej har en timmes sovmorgon så nu ska jag ta vara på den och plugga. prov direkt på morgonen.
usch tycker inte om prov, blir så stressad så jag får hjärnsläpp och glömmer något jätte lätt oså kommer jag på de när jag gått ut. så bra är ja!
Nej  nu plugga och så hoppas jag på en bra onsdag.
puss

chris medina

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight


And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
I'm forever keeping my angel close.


What Are Words lyrics

En så sjukt fin låt. Som Julia och mimmi vissa mig i fredags tårarna rann. Killen (chris) skulle gifta sig inom 2 månader då hans flickvän var med i en bilolycka och blev hjärnskadad, I videon så får man även se när han friar och lite för och efterbilder på dem, Det var då han gjorde denna låt för henne. bara ryser.

Ne nu fortsätta kolla på dh, för reklamen är väl snart slut! puss

dagen

Blev ingen träning idag trotts allt blev ändringar i schemat så tog då tåget hem direkt etfter. Kom hem käka plugga, sedan åkte jag med mamma till apoteket och sedan vidare till syster för att hjälpa henne med golvet till vardagsrummet ! nu är jag hemma igen och ska börja plugga.. kan verkligen inget och blandar ihop allt idag.

ville även säga att jag tänker på er familjen hill och att ni klarar de här, vila i frid micke. ♥

nothing is enough



tisdag

Ska strax åka till station och sedan till öre.
var nyss ute med hundarna på baksidan och vilda, haha gud va pigg jag blev nu för 10 minutersen halv sov jag ju fortfarande, nej nu äre dags att gå puss

you'll smile in my face


Finns det något bättre en musik?? alltså de finns ju liksom musik för alla lägen ledsna glada tagg deppp chill sköna. asså musik passar alltid ! Tur att jag har rum i källaren för mina föräldrar syskon skulle hålla för örona annars kan inte en enda text men endå sjunger jag med och sjunger som jag tror dom sjunger hehe.. Passar på att träna lite abs. gör likadant som gubbarna på datan och jävlar min mage tror jag struper den! skön känsla i efterhand men nu ska jag köra om samma pass igen sen hoppa in i bastun! och imorn blir det dubbelt upp med träning hehe idrott och träna! sedan plugga dygnet runt prov dagen efter.. ;) Nej nu ska jag fortsätta för nu kom en bra tränings låt....

bhahbrabba, tonight I'm fucking you.

måndag

och gud det är redan måndag och bara 3 veckor till lov, snart är det helg igen! dagarna bara springer iväg :-)
Som sagt jag åkte in plugga med julia, där även hennes pojkvän var ett tag , herregud säger ja bara anton förhörde mig och julia, blev en del skratt där vill ja lova!:-) sedan så åkte anton och jag och julia plugga ytterligare ett timme, sedan tog vi en paus och kollade på BB.
sedan var klockan redna 23,30 då gick vi och la oss! sen dagen efter så åkte jag själv till skolan och julia sov vidare, stackarn var glödhet och hade 40graders feber :(
sedan i skolan gick de fort blev upp träna 1 timme sen hem till julia plugga och sedan in till skolan vid16,00 prov sedan hem ! och nu sitter jag här och ska läsa lite om huden, nämligen prov på onsdag! men funderar på fall jag ska hämta mitt paket från h&m nu eller senare, nej time 2 go puss

give me everything

Tjohopp, hänger fortfarande med michelle, vi tjillar och har precis ätit korv finns det något godare ?? nej just de :-)
16,41 tar tåget mig till örebro, där de blir mysplugg med jullan, och imorn efter skolan står det träning på schemat !

väldigt fint borstat hår ja..

puss.

söndag

blä vad jag inte tycker om söndagar.. massa att göra. massa plugg.
men ska nog funka, just nu käkar jag och michelle frulle, vet inte riktigt vad vi ska göra sen, men senare vid 5 tiden ska jag påge mig till örebro för att ta hand om jullan som är sjuk och plugga! får även se om det blir träning med mimmi , då kanske jag åker in tidigare :-)
men nu ska jag käka en lite mer.
PUSSS


kvällskvisten

Mihelle har somnat i soffan och jag håller på med lite annat och låter henne sova vidare,  den bra filmen sluta nyss också så jag ska snart väcka henne och säga att hon ska gå och läggasig i sängen. hehe snäll som jag är, tror inte hon vill sova i soffan när min bror kommer hem sen haha:-)
annars så mår jag bara jätte illa at the moment, blev lite för mycket kinamat blä...
nej nu ska jag avrunda och krypa till kojjs.PUSS

mat

heheh, nu har jag precis tryckt i mig våfflor eftersom jag inte åt de igår så gjorde jag eller ah mamma gjorde de åt mig idag ! ;-) gårdagen var faktiskt väldigt rolig, var ju överraskningsfest för pontus som fyller, elin hängde också med tillslut :-)
Nej nu har jag i alla fall duschat käkat och känner mig lite fräschare än innan.. haha. ja nu ska jag plugga engelska eftersom jag ställt in mig på att göra provet imorn!
PUSS och ha en bra lördag!

living after midnight


crystal eye. wiho cam.
turbofixen, vi hörs imorn, puss

bambambooom!

Det är fredag och de mesta har väl gått bra idag !:-) dagen gick fort fick allt gjort betalt gymkort skrivit in mig på provshemat oh ställt upp som fixare inför engelskaskolans bal 9orna har bal, så då har vi blivit tillfrågade om vi vill ställa upp som smink hår och nagelstylister ! bara roligt, sedan vare även något annat skojigt på marieberg då vi skulle ägera för smink och kläder! men blev så sent fick veta det idag och de var idag klockan 6 sen imorn 10-17. men de fixar de andra tjejorna !
nej nu har jag faktiskt inte tid ska upp till michelle och jag har nyss duschat! heh skulle egentligen varit klar till så man kan åka vid 8a så måste skynda mig nu. PUSS och ha en bra fredag allesammans ♥

what 2 do what 2 do ... bah bjuder !

det är fredag

Idag är det fredag och humöret är på topp men inte huvudet!
usch har svin ont i huvudet men ska ta mig till skolan för att få naglarna fixade och redovisa och sedan fixa gymkortet ! ;-) gymma, sen ber jag till gud att tåget inte är försenat! kommer nämligen ha lite små bråttom eller bråttom kanske man inte kan kalla det, natten är ung!
Nej men en del som ska fixas!

en sötbild från träningen gårdagen bjöd på!
PUSS!

energi på noll

Blä är helt slut nu, orkar knappt duscha. mår illa efter jag sprang, hm känns som om mina järnbristtabletter hittar hem hit snart igen. De snurrar i hela huvudet och svartprickarna är som min bästavän!

brabild, man ser mina härligt strumpor i alla fall.

i never been there, but i  used to think it was nice and lovely but not anymore.

off helt slut

Blä är helt slut i kroppen, efter alla tunga lådor och allt spring i trappen!
Men men nu ska jag ta och pigga upp mig lite för att springa lite, måste ju värma upp inför att börja gym! nej måste fasiken läsa på min engelska till imorn och den tills på måndag orkar inte plugga över helgen men ser ut att bli ett måste eftersom de är 3 prov som väntar nästa vecka.. :( usch de är jobbigt ibland, sen när man ska ta in saker om hår,hud sen naglar osånt, sen engelska redovisning och engelska prov, toppen!;-)
Nej nu ska jag sätta lite fart !
puss på er

Tänkte även tipsa er om två av mina söta klasskompisar, så kan ni kika in på deras bloggar! har dom inte på länkar (för vet inte hur jag göra längre har ju råkat ändra allt som går på inställningar)
http://eeeeemmaaan.blogg.se/
http://victoriajosefsson.devote.se/

torsdag

yes imorn är det fredag vilket innebär naglar hela dagen sen redovisning på engelskan! ,-)
blev gå på stan idag efter skolan och sedan till tränalätt för möte om att skaffa gymkort, lättare sagt en gjort, satt där med en läckerbit, och fick lyssna och svara på frågor så imorn lämnar vi in papper och går hem med ett gymkort!
nu jävlar heh. har även försökt få med emma s från klassen på att hänga med på resa! toppen hoppas de går bra :-)
nej nu ska jag leka springpojken åt min syster !
PUSS

andra och sista!

Japp nu är de bara matte kvar, och duktig som jag är så har jag inte boken med mig hm.. har ju massa annat i väskan så glömde matteboken. jag och mimmi var ialla fall duktiga och var dom ändå från våran grupp på engelskan som var där, så vi gjorde klart uppgifterna som vi skulle redovisat idag men ska göra dom nu isället ! ;-)
Nej nu har vi ju startat något nytt roligt...
puuuuuss.
världelösa inlägg.. :)):):):):)

torsdag!

vilken innebär att vi slutar 10,40 skönt !:-)
vaknat på en bra sida känns de som, fårse hur länge jag har de här humöret !
PUSSS

bah chillar lite såhär vid 7 tiden på morgonen!;-)
dags att packa väskan sen snabbfix

onsdag


Jag bah stekte med felicia brills i klassrummet..
Buuh nu har jag ''tränat'' lite smått här hemma, inge jätte jobbigt precis.
Sitter även och snackar med mimmi haha fortfarande;-) hon är go hon!
plus att jag saknar jullis som jag inte träffat på veckor.. och nu är hon i sälen och har de bra.
Har även haft ett snacka med mammsen. och då fick jag även lite massage på de.
ska sakta med säkert snart sova. är lite småtrött faktiskt. hm toppen jobb är inte klar med engelskan till imorn men de är ingen i min grupp som tur är ;-) ovanligt glad idag känns som längesen jag var så här glad, mh allt mörker har ett ljus,ett hopp.
Nej god natt alla fina
jag ska, jag måste, de är jobbig, but i will try. good luck

H&M

En del av min beställning.
duktig som jag är eller som h&m är så minns jag knappt vad jag har klickat hem, så blir en överraskning, men de här är en del av de iaf, dee jag minns!
herregud jag som inte passar så bra i blommig kör dubbel upp på de haha ! ;-) måste våga lyckas för att misslyckas!







Imorn så blir det träning efter skolan med mimmi, Nu jävlar! heh. Sen efter det så blir de planera resa wiii ! hoppas bara nu!
och på tala om träna så fick jag en kommentar ev någon? någon från arboga ialla fall eftersom den tyckte jag kunde börja fotboll här i arboga. men nej, laget är underbart ohså men inte med mig. har gjort mitt i den gula tröjan nu!
Nej nu ska jag kika lite i h&m katalogen som trillat ner i brev lådan sen kanske de blir en ytterigare beställning hm hah, nej gud, måste skärpa mig!

hahah PUSS

buur

usch så de blåser här ute, burr annars är de ju skönt men.
i alla fall åkte hem några minuter tidigare från svenskan för jag skulle med tåget, där jag fick sällskap av lisafisa!
sen nu harj ag precis varit ute med vovarna och ska strax åka över till sis för att agera städhjälp heh! ;)
just de klicka även hem lite från h&m som kommer i nästa vecka, lite segt ska få ett nu med lite grejer eftersom jag beställt från tidigare som inte kommit än, så får ett nu v13 sen ett v14 eller om de var v15 sen ett v17 wiho. kul att dom kan skicka typ 3 grejor i taget! jävla h&m.
planeras även att börja träna i örebro nu, blir någon blandning mellan gym eller olika träningspass, är ju sugen på att börja fotboll där men eftersom alla jag känner spelar i eker så, vet jag inte.. vill ju inte börja i örebros bästa tjejlag precis ! ;)
nej nu time 2 go!

ps: karin(+ mina andra söta) jag bara svullar i mig snickerskakor! heh
och att på klasstjejor , så ska två av mina söta tjejer vara underklädes modeller nästa vecka! vet inte om en biljett kosta 350kr eller om de var för hela stället ! ;-) missa inte

PUSSSSS!

solsolsol

Onsdag, och de är lunch nu, jag och mimmi kollar resor. :-)
Nej nu time 2 go

cooling.

tisdag

hej oh hå. tiden bara glider iväg de är redan den 22mars, helt galet ju!
skolan gick som smör trotts att man blev lite seg där på 3 timmars lyssna lektion, menmen de funkar de med !;-)
och de har ju varit så underbart väder! oh hade vårjackan på mig med uppvikta ärmar underbart! :-) de gör mig glad!
Har även världens bästa klass helt sjukt allihopa! har verkligen olika sorter av alla, en seg en kort en lång en överglad en emo en fjortis en smart en dum, ni gör ju skoldagarna! stort plus :-)

När jag och susanna skulle hem så var tåget inte inställt men dom hade  dock bara 2vagnar bra sj. hälften fick stå. wiiho jag och susanna fick sitta i den där lilla rummet för personalen! ;-) så vi passa på och tog lite flaskvatten haha. sen bjöd vi även på plåster oh killen som hade gjort iilla sig eller nått!
Väl hemma så käka jag lite sen lite senare så bar de av till systers gamla lägenhet för att röjja ännu mer så jag och mamma körde en vända till hennes nya lägenhet med grejer, medans hon själv slog upp tapet! sen åkte vi tillbaka och städa och hade oss! fyfan bra träning de där med att springa upp och ner för trappor.
och nu mina kära vänner så har jag och mamma precis gjort snickers kaka! mums så ska väl bjuda mina fina vänner i skolan imorn så bäst för mimmi att hon är i skolan imorn! :-)

Sådan godigar !
haha och självklart så ska jag straffas som äter massa onyttigt springa och basta bilre!
Nej nu är de snart dh som väntar
PUSS på er alla fina

snart så,

klockan är 12,17 och vi har fortfarande 2 lektoner kvar jävla tisdag.
är jätte seg och trött nu. och vi ska dansa sen. hm under hur de ska gå med streetdans! wiho ont i huvudet har jag med.
nej nu ska jag kila puss

wiiho.

Tisdag och då var de bara några dagar till helg heh.
Nej man längsta dagen i veckan och brukar hata tisdagar men hoppas denna går fort. och de ska bli skönt oh träffa alla idag! eftersom jag inte fick de igår pga sj. men idag går allt som de ska!
nu blire frulle !

bjuder på denna fina morgonbild

snåla fanskap!

Usch hatar arboga komun, Vi blev 1 på friskast i sverige, jo för att läkarna säger ta lite host medicin och skiter vad felet är. Så nu säger dom att jag måste betala själv om jag ska ha tandställning,? dummai huvudet! jappjapp!
Och kom inte iväg med tåget till skolan heller tågen blev inställda och bussarna kom aldrig, så jag trask upp till michelle som inte helelr kom någånstans!
Men iaf som sagt blev även tandläkarn  jo, och sen då när jag träffar mamma så berättar hon att de var 3 andra som hade ringt in idag från arboga och berättat att dom inte kom in till skolan för sj....

jävla sj.

Roligt när man är uppe vid 06,00 för att man ska hinna allting så kollar man på sj.se innan man ska åka och ser att tåget (07,30) man ska åka är så sent så dom stannar inte ens i köping & Arboga. Så vi får vänta på de andra tidigare tåget(06,40) som är unnä senare.  och går nu inte förens klockan 08,29.
snart står de väl att de med är inställt för de händer ingen uppdatering nu längre...

uppe med tuppen! 06,55

Ja just nu sitter jag och äter frukost,men för omvanligarnas skull så mår jag illa. brukar ju alltid kunna äta frukost.. hm? inte ofta jag känner attj ag inte kan!  oh ska snart fixa mig lite, oh gud va jobbigt de känns att behöva åka in tilll skolan ha svenska ,prov sen hem. kunde lika bra vart hemma men har ju prov så.. ;)
PUSS

22,53

Klockan har rullat iväg, och jag har hunnit gått en prommenad och joggat dubbelupp!
duschad och klar för sängen funderar på vad man ska ha på sig imorn. ska blir bra väder men dock tokblåsa.. ;)
Ligger här i sängen oh bollar mellan mobil och data, kollar på klippen som våran lärare lagt ut på youtube åt oss, som sagt datakunskap! känns rätt så bra nu men imorn då vet jag tusan, kan allt inom G, VG och typ bara 2 MVG jag inte kan just nu men de är ju efter att ha följt videosarna , ;) varje är typ 10 minuter långa och han nötter de om och om igen så :)  har även värsta punk/emo musiken på haha de kan va skönt de med! för umgås man med michelle så blire mycke enligt mig såkallat punk runk emomusik! ;)
nej de rullar iväg nu och dags att ställa klockan.
pussmina lovers

the day

Haft en toppen dag!
Blev som sagt inge firande denna helg men de tar vi igen nästa, då jag bestämt att vi ska ta igen mina andra vänner som också fyllt! (har en plan) lyckas eller inte .
Ja blev i alla fall solsidan nyss, och även lite one tree hill och både visade sista, får man se nr nästa kommer igen.
Nej för allt fika som blivit idag så ska jag upp på bandet och ta tag i de hela.
Även skola imorn oh mina vänner som jag har längtat vill ja lova! hela en månad utan er !  men blir trotts allt en kort dag i skolan blir hem redan vid 11.. de är tandläkar dags, tandställningskoll.. vill ha men ändå inte.  hah
och har även fått mina päron att inte tycka de skulle vara så farligt med en tatuering och en utlandsresa! underbart.
nej nu äre dags att röra på sig!
PUSS alla fina

att några grattis kan göra så storskillnad ♥ hehe you know

tårta dags !


Årets tårta, förra året vare hellokitty. nästa år blir de en bil! ;)

there's a bad girl in every good girl

Japp japp då ska man krypa till kojjjs. spendera mina sista dryga 30 minuter som 16år.
wiiho bara 1 år och 30 minuter kvar, snart så;-)
nej fan de får bli slå på en film sen sova är ju fan inte de minsta trött...

M- på söndag ska jag köpa ...
J- ooh de vill jag också, fast fan har för mig att de var något jag skulle göra på söndag...
10 sekunder senare
J- ja just de jag fyller ju år på söndag.

Hahahahahah. jag har blivit senil på mina senaste år ! glömmer saker och säger vissa saker 20 gånger. bra där !
ojoj 24 minuter kvar nu.....

20mars b-day!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17år nu då.
Rätt ovärt varför itne bara hoppa till arton direkt. jaja 1 år kvar sen så!
Blev väckt av mammsen sedan blev de käka lite frulle och de blev en onyttig en ! haha
Sedan fick jag en fin present av syster och hennes pojkvän, en parfym, ed hardy, luktar as gott så får tack för den!
Sedan blev de som vanligt lite pengar av mor oh far och en sväng för shopping på de !
Så fick köpa de jag ville, bäst så då blir man nöjd med allt ! :) tack!
blev 2 jackor
2 skor
träningsbyxor oh en sport topp!

en marinblå jätte fin! bilden är inte rättvis !

andra jackan

ett par enkla grön/grå

sko2. ett par vita skinn, one star converse.

En knallrosa sport-topp!

träningsbyxorna !

prafymen!
Nej nu är de dags för tårta !
PUSSS.

bakning!

Jag och mamma bakar här hemma för fulla muggar ! blev jätte sugen på att baka massa, så bakat chokladrutor eller kärleksmums?. tårta och blåbärskäka, skulle även gör 2 andra saker men då så passa inte plåten till våran ugn.. :( jaja.
vi rullar väl snart om de ska bakas så mycket hah!
Men vi har även varit ut uppe i skogen och bölsa i snön! oj gud så skönt de var ute sprang i snön trodde jag skulle ramla ett bra antal gånger oh bryta benen typ!, satt ute i solen en halv timme med underbart skönt!
Trodde även michelle skulle komma tillbaka senare, men så nu är ju carolin oh hälsar på så hon umgås med henne! så jag tjiiillar hemma oh funderar på fall man ska röra lite på sig kanske.. hm ?:-)


Vi försökte i alla fall vara seriösa...

De går åt skogen.

hahah de här med designer är omöjligt att fixa på min blogg.
den blir helt cp och blir samma igen efter typ ett två inlägg.. usch men får försöka fixa de någon annan dag!

fettt fula :)

what hurts the most

Spotify listan rullar runt.
och jag och michelle har bestämt att de blir en lugn hemma kväll! skönt de med. Trött tjej halvsover.. wiiho. jag ska över oh kolla på tv så får hon sova.
nej nu ska jag busa och måla i hennes ansiktet och leka tjej 5år med sådan roliga asker:)
Just de jag har städat rummet tammat tammmmsugit och torka rent hyllor ohså med trasan! vuxenplus!
PUSSS'' varning för barn!''

I rymden finns inga känslor, i min värld finns det en miljon


Hemma från ''jobbet'' kallar praktiken för jobb för de är precis vad jag har gjort slavat ! , men de har vart både roligit och tråkigt.
Blev har as ont i ryggen idag eller axel, sovit konstigt!
Blev ialla fall att ta systers hund idag och frankie! underbara slasket ! ♥♥♥
Nu ska jag tvinga ner michelle för jag behöver en massör ! heheh

gammalbild från sommaren.
2 cool måste städa mitt rum oså med kanske möblera om, michelle får hjälpa mig sen hur jag ska göra ! kan fan inte tänka själv idag.:-)
PUSS ohg ha en bra fredagkväll allihopa !

vädret?

idag snöar det och de är redan över 10cm här,toppen.
och imron ska de bli 6+ med strålande sol, hoppas verkligen de blir det. för i veckan ska de bli varmt upp till 11+. men fårse de kommer väl en ny is tid nu.

Men skai nte teppa över vädret, de är fredag! helghelghleg,
men in så att man vill vara ute när de snöar så, ska se fall michelle är sugen på en tjiiillkväll fall inte annat faller bättre in ;-) Även sista dagen på praktiken! och sista dagen jag ska ut med systers hund och hennes kompis, toppen ! ;-) Det är plus minus noll i glädje! ;)

baked

Har hoppas upp och ner av lycka. men som sagt ta inte ut någon lycka i förväg!
så har inte gjort så mycket på engelskan.. heller michelle får hjälpa mig imrn så mytar jag henne med chokladbollar så ! :-) Har nämligen bakat chokladbollar ett recept på 25 blev 13 när jag baka... sen gjorde jag halva satsen igen och då blev det bara 6hm. dom ska fan vara minimala om de ska bli 25 !

får de till arton men kan ju räknat fel med haha. kan vart en tjuv här med redan..
nej nu plugg oh imorn är det älskade fredag, fårse om de blir Örebro imorn eller inte :-)
PUSSS

3dagar


om 3 dagar är denna bild exakt 1 år gammal. för då vare min dag.

Stor pluggarn har gjort klart 2 och en halv del på engelskan. och tränat på datakunskapen men minns inget så..
men jag måste läsa ut boken nu så jag kan fortsätta på engelskan.. The wave.

pluggis

Usch imorse efter lite pluggande så kände jag att jag verkligen måste plugga när jag kommer hem.
Och ett under fick sluta 14,15 var där 15 minuter efter lunchen ovärt ! ;) Menmen nu ska jag försöka göra klart engelskan. för har nämligen annat som väntar efter den.. skulle även vilja gå ut och gå i de fina vädret men nej. :-(
Men nu ska jag ta en paus och åka och handla.

Ja märkte nyss att jag är fan inte blond längre.. i alla fall inte på huvudet men kanske lite ljusre i längdrerna !
hejs

panik

Usch  avkna upp med värsta paniken fick för mig att jag försovit mig, så hoppa upp yr sängen och tog på mig kläder. sen när jag tar mobilen och ska gå upp så ser jag att klockan bara var 07,17....wiho kuligt, hann ju bli skit pigg, så nu ligger jag i sängen fick nyss besök av hunden. Då slog de mig att vi har ju två här hemma nu hehe lilla nomis ! ;-)
Men sister och morgonpluggar och de gick bra tills jag fick måste kolla face, bloglovin anfall.. tjoho.
Nej back 2 homework. som sagt en timme till läxor sen snabbfrukost oså ska man vidare till tyson. snart så är de helg! skööönt ;-)

funderar på fall man ska vara såhär chillig på praktiken idag..(bild från igår kväll efter promenaden)
plugg nu hejs

If I die young.


lipa lipa kärlekspipa, säg vem du är kär i.
Sitter här oh chillar lite, har ingen tungstav i tungan bara tillfälligt.
Mh vänligt sugen på något men har verkligen ingen aning om vad behöver något spontant. Men vad det vet jag inte men de ska jag ta reda på !;-) Wiiho. kommer hem med ödletunga en dag ?  nej men något som inte syns kanske, dumt men kul? galet men töntigt? nej inte en aning :) .
Nej behöver den där promenaden nu känner jag! onödigaste texten men soooooo what. tvningar inte att läsa ♥

home

hemma nu och har precis käkat usch blev lång dag idag..

sluta lite innan 4, jättelång dag.

Nu funderar jag på fall jag ska ta mig i kragen och gå ut och gå ? hm de är ju trotts allt fint väder ute !

Nej nu ska jag träna puss!


2 nya smaker

ska smaka dessa två smaker både verkar var jätte goda så är jätte sugen på att testa dem så de ska jag göra ! ;)

med päron smak. mums

dumle med nötter hur gott låter de inte ?;)
hahah nej nu ska jag fortsätta så jag kommer iväg snart puss!

laugh now, cry later








väldigt fin insatts av mig! :)))) gillar ansiktet på sista mest (L) övertrött tjej.
hahah roligt att jag bytit kläder 4 gånger idag. undrans på att jag tycker att mina kläder jämt ska tvättas..
Nej klockan slår snart 23,00 och då säger jag godnatt. något nytt, något annat, en förändring !

ett måste, de finns de bra mycket av

Usch har massor med plugg som måste göras men nej.
hinner inte orkar inte. snart lov v16 wiiho. blä  snart är det i alla fall desperate housewives!
blä får damp på min hy nu, torrr. mina naglar som är förstörda i några månader frammåt.
kuligt nejnej inte de minsta oh kompis de går bra nu ! pfft.
ska lätta hjärtat och slå på  oh my god. heheh bästa & snyggaste juu!
Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over.

15,48

Hellu,
Fick sluta tidigare idag underbart liksom tidigare än 3 wiiho haha ! :)
fick springa med bud sen sluta, virra runt lite en stund men hitta tillslut. Var även ute med hundarna idag igen och nu hoppas jag på att jag får en riktigt fin present på min födelsedag syster ! Men det funkar bra ialla fall.
Och just nu väntar jag på att maten ska bli klar och sedan ska jag möta nelly vid stationen sen ta cykeln upp till michelle. ska försöka tvinga dom att gå ut och gå men fårse hur de går :-)
dags att checka maten !


slumpadbild. allt blir mycket ''roligare'' med en bild så sssch.
PUSSS

tisdag


snart så äre fredag...
klockan är 09,20 och jag ska kila ut med sis hundar strax, sedan jobbet wiiho...
hoppas det går fort i alla fall :)
nej måste kila nu puss

mac32.

i paketet fanns mina penslar wiiho.!

Hela 32 stycken!



kom hem för en stund sen var ju som sagt ute och gick.. ;)
ska nog springa lite på bandet sen duscha beror på hur kvällen slutar , om de blir plugg eller inte... borde plugga men finns de annat som lockar bättre så göre! ;-) har ju hela veckan på mig att plugga..;-)
Är även väldigt sugen på att baka sådan goda saker vi baka hos nelly igår. mums.. men känns ju bra precis efter man varit ute så nej.. ;)

härliga sool!

Underbart väder ute yesyes så de blir en prommmenad med michellle !
Så ska byta om åka och hämta ett paket. undra vilket de kan vara oh jävlar va sur ja blir om de inte är mitt paket nu då hehe ! ;) ne nu byta kläder sen kila
puss

måndag

och jag orkar inte..
usch nu ska jag snabbkäka frulle sen ut med min systers hundar (för hon är på 40timmars kurs)..
och sen hela vägen till jobbet wiiiho.
men hoppas dagen rullar iväg så de snart är fredag igen ! :)

tv kväll!

Nu sitter jag vid tv som alla andra söndagar hehe..
Missa solsidan för jag och nelly var hörtbullar ist !
Idag har jag som sagt umgåts med nelly och michelle, jag och nelly sprang och köpte grejor så blev de baka för fulla muggar och mums så gott de blev ! sedan åkte michelle hem och jag och nelly slog på en film midsommar, tror jag den hette, riktgit bra. ryckte till så mycket så jag råka riva nelly heh bra rädd tjej ja.. ;)
Imorn är det praktik som gäller, blää orkar inte..
PUSS

söndag

och idag vill jag inte ens tänka på att jag ska upp till praktiken imorn :(
usch ska nog plugga lite eftersom de är en del som ska göras! engelskan frågorna till praktiken, datakunskap, hudvård.
bhuh. ge mig ett långt jävla lov behöver de !
Senare blir det kanske umgås med nelly och michelle,
nej nu plugg .

Blir inte idag heller

Belv ingen fika idag heller eftersom vi vart så duktiga och intek ollat när dom stänger så stänger dom 4... ;) men tur att nelly och michelle kolla och såg de så vi inte hann gå dit heh.
Så nu ska vi ta en chillkväll ist med käka oså :)
nu ska jag bara sminka mig sedan gå över. puss
Söt tjöja (blus jag lånat av syrran, bra med syskon ibland helt enkelt !
hejs

12mars

de är lördag och klockan är 14,18 och jag ska hoppa i tränings kläderna och springa en 30 minutare och sedan dusch sen fixa mig lite fort för en fika med kexen!  trevlans. längesen så finns nog en del att prata om :-)
nej nu pepp musik och upp på bandet! städa rummet får vänta tills imorn eller nått.
puuss.

väldigt gullligt att jag är helt svart runt ögat heh... blåtiran? ne.

grattis världens bästa mamma!

idag fyller min kära mor år och jag och michelle ska snart snygga som vi är glida in till stan .. wiho flötigthår :))
senare blire en fika med Michelle Linn Nelly. Eftersom de aldrig blev någon igår. menmen,
'PUSS.

sovdags

klockan är över 1 och michelle har redan somnat så jag ska göra desamma !
hehe vi kolla på american pie , asså ojoj vilken rulle . nej time 2 sleep.
pusss

slumpadbild? hehe

hm mongohumör jappjapp!

haha är på värsta cphumöret och då är michelle jätte trött :(( fedt ledsen.. ;)
men snart ska vi springa till ica köpa något vet inte vad de nyttigaste vi hittar, heheh naaat.
jahafjgvdkepdgklpåegrdvisbjnlkwr'yzgädnskegiwyödjnsakefjsou4

solen skiner !


Idag vakna jag upp och aah soool!!! :)))
fast dock är det skit kallt även fast det är sol menmen de är sol i alla fall. och dagens planer är

Fika med linnsan och michelle (kanske, tror de blir så i alla fall?)
kina
Springrundan/powerwalk


Nej klockan är lite över halv nu så ska väl börja göra mig klar snart...
PUSS

keep on


Skönt att mitt slit ger framsteg, även om framstegen är små så är det i alla fall nått !
helt slut i kroppen efter mina situps upphopp benböj armhävningar rygglyft och passa på bandet! efter det hinka ja i min lite vatten snurra i hela skallen, sen hoppa ja in i bastun kom ut som en tomat! underbart att känna sig helt slut och ren! men ska sova nu puss

torsdag

Som alla andra så ska jag säga ooh gud va skönt med fredag ! hehe..
som sagt hängde med michelle när hon skulle tatuera sig och helt galet , hon var inte ens nervös förens vi var framme och kom in. ojoj då blev hon en tjej på 5år :) nej men de gick skitbra och jag kan ju säga att jag led med henne, jag och robert stog och flina medans man kunde se hur plutten kämpa heh, stod även med mobilen och flima och tog kort. :-) men kan säga tror fan inte jag hade gjort det bättre själv. ajajaj. :)
nej nu ska jag dricka min otroligt nyttiga pucko... och sedan springa lite jappjapp
PUSSS

We're paying with love tonight It's not about the money, money, money


Ain't about the (uh) Cha-Ching Cha-Ching.
Aint about the (yeah) Ba-Bling Ba-Bling
Wanna make the world dance.
hur bra start !
hejså

strax sovdags !

Sitter här helt galen , skulle kunna springa runt jorden nu har sådan energi och då ska man liksom snart sova .. haha varför blir jag alltid så mot kvällen liksom? jaja.
och till något helt annat , så känns de faktiskt som mitt hår börjat blivit lågt nu (gladtjej)
men typ ca 10 cm till så är jag nöjd om inte lite till! sen skulle de gärna få bli lite tjockare. tips på hur man får tjockare hår `?? jaja har lite panik med vet inte alls vad jag vill ha för hårfärg trivs bäst i ljust med vill ändå ha mörkt ibland men idag kände jag att jag skulle vilja haft 10000 ljusa slingor till inte ultrablonda dock men mellan ljusa ! ;-9
nej nu ska jag ha på ansikttsgrejs och borsta tänderna och sedan göra mig klar för sängen
puss

dags att röra på sig

Som sagt har städat min systers nya lägenhet plockat undan allt skräp gamla tapet bitar oh golvbitar oh annat skräp!
Sen körde jag och mamma några säckar till tippen och sedan vidare till syster för att hämta lådor/grejer som vi skulle ta med till nya så då packa vi båda bilarna fulla och så åkte vi igen !
så nu har det kommit en del prylar men skulle ta mer imorn. Och imorgon ska jag även kolla när michelle ska göra sin tatuering hehe måste ju se gråter hon gråter jag.. lika klena ! :)
Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen upp på löpbandet , oh sedan en långdusch !
Pusspåer.

9mars

Idag kom mina 60ögonfransar jag beställt. topppen ! skönt att de kosta 120 kr med frakt oh allt, och 2 av dom är precis likadana som de på H&M och på h&m kostar ett par 39kr. bra kap!
Helt död med andra ord har ont i nacken, vet dock inte vad jag kan ha gjort, men ringde mamma så åkte hem med henne när hon sluta de regna ju ute med så !
jaj nu ska jag ta hand om maten då.... då alla andra är upptagna med annat !
PUSSS

09,37

Snart dags att kila vidare, usch vakna 06,50 och var skit pigg:( blir så ljust nu på månarna ! skönt men ändå inte.
jaja ska bortsa tänderna sen kila puss


8mars

chillar fett mycket nu !
har rivit tapet i vardagsrummet, (nästan inget kvar nu)
nej är grymt trött så ska göra mig iordning för sängen. puss

today

var jag ledig och offra mig upp vid 6 för att jag skulle följa med michelle till Örebro ( hon skulle vara med i en klass på JB ) så snäll tjej som var med i syrrans klass heh ;-) hjälpte henne med hennes grupps uppgift och det var ju en sådan sak vi gjorde i skolan för några veckor sen så jag kunde de där haha. kändes bra att  man fatta ;-)
Sen blev de käka och bussen upp till stan, träffa lisafisa som jobba, men såg tammetusan ingen annan som man kände igen ?  med tanke på att alla ettor på plus har praktik.
men blev en spring shopping runda fast ändå bara glida igenom massa affärer för onödigt saker men ändå nödvändiga ! ;) en tygväska frans/ögonbrynsfärg, ett somrigt nagellack och en ögonbrynspennvässare plus penna!
färgen!

där hänger min nya babe !

time 2 go 2 sis och hjälpa till med golvläggning och flyttning ! med målartröjan på!
pusss

home

Hemma nu efter att h hjälpt mamma och syster med golvet!
och nu ska jag käka stekta ägg mums !:-))
Sen blir de träna en snabbis dusch och ballar av stål som starar idag.
nej nu får jag skynda mig om jag ska hinna
PUUUSS!

måndag

Nu är det bara 2 veckor kvar sen dags för skola igen och i skolan går vi drygt 4 veckor till sen dags för påskiiiislov!
och efter det är det ynka ca5 veckor till så är det sommarlov underbart !
förövrigt så har jag frukost nu kaffe och kakor, hehe träningsvärken sitter i och ska träna lite extra ikväll!
Ha en fin måndag allihopa ! Puss

då var det dags igen.

Ska snart hoppa ner i sängen och sova, imorn är det dags att gå upp tidigt. blää låt veckorna gå fort nu snälla ! :-)
Har även smidit lite sommarplaner med linnsan! trevlans tälta på gårn,oh fixa lägereld och grillar lite korv? HAHA.
det kommer bli kanoners! alla dessa småresor hit och dit !


inte så kaxiga tjejer, jag och linn 07 hahah.♥
Godnatt allihopa

94dagar

Enbart 94dagar kvar till sommarlovet hur skönt?? :O:)))
blabla jag råka somna och sov bort hela dagen typ hehe
nu väntar jag på att solsidan ska börja, 5minuter kvar.
imorn vakas de jobb igen med lite tur så kör jag egna tider ! :D

mobilblogg

Blev en sväng tillslutz , oh gud så underbart väder det är ute så skönt att det äntligenr lite varmare ute :-)

Söndag

Idag vet jag inte riktigt alls vad jag ska göra, mh men massor av saker jag borde göra, knäpigt de där.
I alla fall skulle ut med michelle men vet inte riktigt när ?:)
Sen ska jag åka och köpa en skivstång? till bänkpressen hehe. vill ha en nå så kan jag köra lite bodypump hemma ! :-)
usch gjorde massa med armhävningar igår , och kan typ göra högst 5 på rad så gjorde jag så typ 100gånger för att jag skulle klara fler men nej gick inte allt för bra. men så gjorde jag lite annan träning så har lite träningsvärk- skönt!

Halvtrött tjej.
Puss.

odjuret

Sitter här med lilla odjuret, vi äger ju som sagt ett marsvin, som är väldigt gammalt... :) plutten brukar aldirg prata (gnaälla ) men nu sitter jag med han i knät när han blivit lite tvättad och nu pratar han för fulla muggar igen !


Har även varit ute på en kvällprommenad i det otrligt kalla vädret nu :( usch
och imorn blir det en morgonrunda med michelle ! om det inte är halt så blire nog en lite löptur med !
Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!
PUUSS SNYGGINGAR & FULINGAR.:-)

Smider planer!

Hehehe, nu är jag hemma och har precis duschat.
mjo en massa saker nu så nu smider jag massa planer där av inte ens hälften kommer gå in menmen. lika bra att ha många då fall inte alla funkar liksom.
blä skulle behöva typ en mille med känner jag så mycket jag vill ha med de kostar ju en massa pengar och dom växer ju inte på träd.. ;)
nej nu kika vidare på nätet efter en jacka. Eftersom jag inte hitta någon jacka igår, eller hitta en fin men våga knappt kolla prislappen då ;). men hitttar jag ingen fin nu , så får jag leta vidare på tisdag då de blir en vända då igen. :)

hos michelle

Sitter här hemma hos michelle, sov här inatt:) som gamla vanliga tider så låg vi vakna och prata om himmel och jord !  vi satt nyss på balkongen i solen, underbart med lite sol nu några dagar :-)
nej nu ska vi chilla och prata oh kolla på wallander puuuss !
sorgligtpinsammmmaa.. ! :))) döda mig inte sen pyyyysen

det är fredag

och jag hoppas på en bra dag!
dagen kunde faktiskt inte börjat sämre fick kämpa mig ur sängen. blä va arg jag blir om jag inte får sluta tidigare idag.. hehe de är ju trotts allt fredag.
pusss

nattinatti

snart dags att sova,
kom hem från lägenheten för typ 40minutersen , osch klockan var mer än vad vi trodde helt enkelt, men nu är köket så gott som klart, och hallen blir nog klar imorn! blir kanske en sväng till Örebro med michelle och syster imorn om allt går väga. och blev ingen simma för oss idag... så var snäll och hjälpte syrran då;) några timmar skratt i alla fall ! herregud ;)

4m.

there's a bad girl in every good girl

-lunch nu och snart tillbaka för timme till !
har typ gjort 2 saker idag så har varit ganska långtråkigt, att hålla på med en sak i 2 timmar sen nästa i 2 timmar.
blää, vill bar stanna hemma för har inte ens haft min fikarast på 30 min så då är det 30 minuter jobba kvar.. ;)
men de går fort sen planeras de simma med michelle. och senare kanske de blir hjälpa syster att flytta över lite köksprylar ohså !
puss

feeeett sweet.

våren ?

Snart tycker jag att det borde börja bli lite mer vår ute ! den är ju här vissa dagar , men tycker det är dags nu alldeles för varmt med tjocka jackan och gillar inte vårjackan och min korta skinnjacka är alldeles för kall. Så nu hållar jag på att letar en vårjacka så tycker jag våren kan komma ;-)
Sitter i alla fall och gör frukost nu sen bär de av till ''jobbet''.

dagensloook.morgonfrilla, fast ska dock sminka mig lite också.

snälla snälla snälla

Hoppas hoppas hoppas !
kan de bara inte vara min tur nu, skulle vara så galet bra och de skulle vara en mindre sak på listan !
låt mig ha turen på min sida, godnatt

onsdags syssla !

Sometimes
I think
sometimes
I don't
tyckte den stämmde rätt bra på mig eftersom jag tänker mycket i efterhand, (spontana grejer är oftast roligast !)

Idag blev de iväg till lägenheten för att hjälpa till att måla luckor oså! gud så kul det är att hålla på att fixa och dona.. :) nu är man ny skrubbad och ren.
time 2 talk 2 mam. Sen sova pussss

blommor



Dagen gick fort som attans. och fick även med mig 3 buketter hem

sunshine

solenskiner och jag är på bra humör nu är det dags att kila igen puss!

onsdag.

2 dagar kvar sen!
klockan börjar närma sig halv 10 och jag ska snart kasta en blick i spegeln för en snabbfix och sedan bär de väl av till praktiken! rätt chill faktiskt, enbart en tråkig grej typ! annars kommer de folk hit och dit men tur att jag oftast är bakom och gör all en massa! hoppas dagen går lika fort som de andra dagarna puss!


kör på en gammalbild.

tvekade då, men inte nu

Fan,.. jag ångrar mig lite smått att jag tvekade då, Hade vart så mycket bättre, tror jag är inte helt hundra än men just nu så känns de så.
blääblää skit dom här 2,5 veckorna måste gå fort nu!
:-(

09,13

jahapp frukost nu , snabbfix iväg. hoppas denna dag går ännu fortare!
ha en bra dag ,puss!

RSS 2.0