today

idag har jag umgåst med elin nelly och michelle , blev skräpmat bara idag hahah en hel pizza ! intebra nejnej. får
firiar med en  löptur imrn med nelly. annars så har vi bara glidit runt en sväng itll syster där hundarna levt loppan ! haha  men men så efter de åkte jag nelly vidare till konsum för onyttigt och elin hem för packa och träna. ja nelly hem till henne dö i sängen framför de där programmet jag aldrig kommer ihåg vad de heter men sen spenderades mesta tiden där michelle kom över och så såg de ut tv tv tv ! sedan hem och nu ligger jag i sängen helt död.
pusssss

där var jag i mitten av allt

JAG VAR BOXERGIRL.
väldigt roligt hae jag till en började skratta och hade kul med mina vänner sedan var man där mitt e bland dom.
ibalnd är vänner det bästa man kan ha eller vänner är det  bästa man kan ha!
fast dock känns de som jag svikit en vän rätt hårt och det är elin :( förlåt förlåt förlåt.
och du svara inte på mina sms nu och så:( vet inteo m din mobil dött eller om du bara inte svarar?
men men nu säger jag gotnatt och tar nya tag imorgon!
Pusss♥

ändrade planer

sitter hos nelly nu med elin och henne :)
ska snart över till big sis för fix och vakt av hundarna. sen vidare för maskerad .
dags att kila pusshejs

lördag


osminkadcambrud aka posarn

dagens nya planer
-fixa en sak
- möta elin
-kolla hockey
-sen ? inget besämmmmt.

hejs

fredags M Y S

ligger här hemma med två små.
sköönt sliten tjej kan jag ju lägga till att jag här myskläder på känner ingen smak på något alls nu tror nästan jag tappat smaklökarna i skolan så förkyld menmen ska snart ta och gå ut en sväng få i mig lite luft! och imornbitti blir det nog ut och springa och och hur de kommer gå de visarsig med röra på  mig ska jag ! ;) ( och kan lova att jag kommer vara helt död ska springa med nelly kejbert och hon vägrar ju chilla för 5öre så )

soffhäng! ( kom på fördelen med att dela soffan med 2 ssmå fick 2 stycken mysisa och större plats till mig själv!)
nu blir de ut en sväng så jag hinner hem lagom till idol slutet igen :-)

after tonight

underbart men en sovmorgon idag faktiskt!
har hunnit med en hel del nu när jag varit hemma bara så jag har faktiskt varit ute och gått med vovarna och sen städat köket hallen v-rum och nu håller jag på oh donar i mitt rum har torka bort allt damm från hyllorna och har lagt i ordning allt och tänt doftljus fast dock känner jag knappt någon doft alls är så förkyld..:( jag har även sagt åt min syster (josefina) att ta en klipptid åt mig när hon ändå skulle klippa sig idag
nej nu vill jag att min mamma ska komma hem så vi kan åka upp till ica och hämta min palett! ( ögonskuggor)

en sådan fast jag besällde inte den utan den med dubbel kartor! :)
pusss♥

L O V

yes nu har man gått sista dagen i skolan så nu väntar en hel vecka lov!
och fick reda på matte provet och blev ovanligt förvånad blev jätte nervös att det skulle stå IG men nej nej ett VG! känns rätt bra att jag inte har fått ig på något prov än !:)
nej nu ska jag bara njuta av ledigheten!

bebiiis nomis

after köping

Yes som sagt gled in till köping för kika match och en vinst blev det med 3-6 fast de borde blivit 2-8 tkr jag ! haha men men inte jag som dömer. I alla fall sen blev det hem färd och då blev de dusch och nu är jag redo för sängen haha sjukt trött ;) men ska faktiskt hålla mig ett tag till för ska kolla igenom engelskan lite granna sen dags att sova ! :-) och imorn är det sista dagen innan lovet gryymt skönt ska de bli med lov ! :)

Resultat av nagellaacket , (ser dock svart ut..)



innan köping -



efter en dusch så blev de trycka en kvällsmacka

hahahhaha sovgott

onsdag den 27 oktober

EMMA DU SER BRA UT I ALLA LÄGEN SÅ HÄR TAS INGA BILDER BORT:)

Efter svenskan
så följde jag karin med kimberly och handla för att fördriva tden ;) och fort gick det i alla fall så fick skynda mig till tåget sen och när jag hetsar lite små fort upp för trapporna så möter jag ingen annan en Laila bagge. lite små coolt ;) i alla fall nu är jag hemma och väntar på att tiden ska gå så ska jag åka med Rebecca in till köping för att kolla Arboga krossa köping !  hoppas jag i alla fall att dom gör :)

så för att fördriva tiden nu så ska jag måla om naglarna mörk mörkblå fär det bli.

HARD WORK WORK!

'


i väntan på svenskan. coolabruds!
på bilder: Pernilla Felicia Emma S  Malin Karin Kimberly

hejdå

1 dag kvar

onsdag och jag är halv sjuk toppen precis så här innan lovet !v:(
nejnej nu har vi flammmmssaaa bort halva lektionen så nu måste jag & felicia jobba lite. eller jag mste hjälpa felicia för hon jobbar ensam utan mig nu hejs

tisdag

nu är de 2 dagar sen har jag looov ! får ju en dag tidigare :)
jobbigaste dagen i veckan och idag var den inte ens jobbig ! hade dom skönaste 3-4 timmarna sista lektionerna på stylist fick jag håret tvättat och sen inpackning och massage av lisa fisa. underbart skönt sen vara det bara tagga för yoga och  satan, de var fan 'kul' ;)
iallafall sen blev de tuffetåget hem , och har fan inte gjort något speciellt läst klart boken skrivt ner lite till svenskan typ vart uc och gått och nu kollar jag på dh.
nej nu back 2 soffhäng med bebis vooovisarna !

(sluuuummmbbbbaadBild. (dålig kvallle)

måndag

sådär nu är man hemma. ska strax sätta mig och läsa en bok, som vi  ska ha läst klart tills på onsdag.. annars har jag faktisk inga andra läxor! haha i alla fall slutade ca 12 efter blev klar med provet då. så då tog ja kimbaaas busskort och åkte med julia hem till henne :) sedan mötte vi upp emmy&kimberly på stan! kimberly som skulle köpa skor köpte istället smink för 1000kr duktig tjej de där.. menmen sen så satt vi på bk och käka med en väldigt nervös emmy haha plutten. så vi traska till big slik? eller nått sånt liknande för att hon skulle göra en industrial ! så snygg
sen blev de mot stationen fast först en sväng in till kimberly& sally för kolla deras söta vovar ! ;)
nej nu back2thebooook fall jag ska komma nånstans!.'


skolaskolaskola

måååndag. sitter i skolan och för tillfället så har vi ingen lektion och på svenskan som vi hade innan så läste vi typ och nu ska vi snart ha datakunskap sen är de bara matte prov... usch känner hur första  IG på plusgymnasiet närmar sig. blä menmen får se om jag hinner med det tidiga tåget och om inte så går jag med tjejorna på stan :)
snart lov!
okejherrrå.

mattematiiiik

skönt klockan är 10,33 och jag har redan varit ut och gått en sväng i det otroligt sköna snö/regnet.
nej nu blir det gröt mums! och sedan plugga mattematik.
börjar känna hur  julstämningen närmar sig ochdet är bara oktober. börjar faktiskt längta lite till alla snö mörka kvällar julklappar och allt men när de väl är dags så kommer jag bara längta till sommaren värmen! ;)

klag

För tillfället  kan jag inte göra annat en att klaga.
ont i halsen ont i magen..  har tråkigt toppen

idol tittande

sitter här i soffan med lilla nomis i knät, hon är helt död  har nämligen varit ute och gått låg prommis och så har hn busa så mycket med  min andra lilla bebis chanele. så söta
efter idol så blir baaastuchill fan så skönt säger jag bara.
tråkig fredag jo tack rättså rastlös.!

:-)

lektion i ARL.

Denna fredag.
började inte så jätta bra fixade mig skulle till station wops min plånbok ligger i bilen som mamma hade till jobbet fick ringa henne  hon kom 07,28 mitt tåg går ju 07.31 så blir lite panik. men hann med så blev stylist  blev ite bus och fick ju redan på provet som sagt. och alla rullar på vi fick jobba fritt sen så jag platta julias hår;) blev filmade också från nått vet inte riktigt vad de var menmen. allt rulla på alla var glada sen kom det lite dåliga nyheter till julia en nära vän ligger på sjukhuset så blev de dåligstämmning:( hemskt . sen var det god mat så åt alldeles för mycket så mår illa och känns som jag ska spy..

coolabruds!

hejs!

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYYYS.

YES MVG på smink provet och ett G på naturkunskapen och kan ju säga att det bara var EN anda som fick  VG i klassen så jag är nöjd med mitt G där ! :)

jull & jag

TORSDAG

TORSDAG-
SKOLAN, 3 LEKTIONER HEMMA HALV 2.
KOM HEM OCH DÅ HADE JAG NTE DEN BLEKASTE ANING OM VAD JAG SKULLE GÖRA SÅ PLOCKA FRAM KRATTAN OCH KRATTA HELA BAKSIDAN FRÅN ALLA LÖV TJÄNA LITE PENGAR ÄR ALDRIG FEL. SÅ DE FORTSATTE MED ATT JAG GICK IN OCH STÄDA KÖKET HALLEN VARDAGSRUMMET PENGAR PENGAR. SÅ IMORN SKA JAG STÄDA BILEN DIRR EFTER SKOLAN TROR JA. HAHA DE FINNS JU NÄSTAN INGA JOBB FÖR SÅNA SOM ÄR 16 ÅR FÖRUTOM TYP MCDONALDS SÅ FÅR SLITA PÅ ANNAT SÄTT ;)

HÅRD JOBB PÅ ENGELSKAN.. SEN FÖRSÄLJNING OCH SERVICE LYSSNA VI BARA OCH PÅ MATTEN HADE VI VIKARIE SÅ FRITT JOBB HELT OK CHILL DAG FAKTISKT.

NEJ NU SKA JAG SNART UT OCH RÖRA PÅ MIG ! SEDAN LÅNGDUCH OCH SEN KOLLA LITE IGENOM MATTEN SEN SOVA!

hehe ops

I inlägget KILLME skulle de egentligen vart en lång text om dagen oh dittan och dattan men dum som jag var publicera jag det inte och sen vare visst så att jag lämna datan i 2 sek till emmy och hon tog för sig och skrev heh.
Men kollar i alla fall på bondo söker fru. och annars har jag inte gjort ett skit haft en lite pluggfri dag skönt ! eftersom helgen kan bestå av en el plugg nämligen matteprov på måndag. men kanske är sugen på något galet i helgen iaf. menemn de är ju bara onsdag så snart helg.
nej hejsvejs

killme

emmy är enormt bra och jag är en fjortis :)

tisdag

Idag gick dagen helt okej fort.
började med prov och säger bara jag var duktig gjorde det men hur det gick det visar sig. just nu så rullar de runt massa i huvudet utlandsresa naturkunskap idioter ! s-k-ö-n MIX.
nej tillbaka till att läsa så jag kommer ihåg allt om CO2 H20 och sen oh ekosystem ekologi kretslopp barrskog lövskog och lalala. åker in genom ena örat och ut i andra !

STYLIST 10B

23,17

Nej nu så blir de borsta tänderna och sen står det dejt med sängen på schemat!
usch klockan är alldeles för mycket för att jag ska vara vaken idag!
godnatt everyone!♥

åh söndagar

är fan nästan värre än Tisdagar!
blä har så svårt att inse att de faktiskt är skola imorgon 2 prov oxå sen nån läxa. toppen
menmen hoppas som sagt att denna vecka ska gå som på löpandeband så att de snart är fredag igen!
och just det mina dagar utan godis fortsätter känner mig rätt duktig! men kan säga jävlar va arg/trött och dåligt humör man kan bli på när man är sugen på godis!
blä fan va trött jag blir på SÖNDAGAR! har nog bara degat hemma varit ute och gått lite. sen har även min bigsis varit här oh tapetserat så blev lite snack med henne också :-) där var min söndag. även pluggat lite till provet som är på tisdag och sen bara små kika lite på det som är på onsdag. blä!

idioter verkar de finnas gott om i Örebro.

Ny våldtäkt i Örebro

Ännu en våldtäkt har inträffat i Örebro.
En kvinna i 30-årsåldern utsattes någon gång mellan 02.00 och 03.00  natten till lördagen för våldtäkt på Gamla gatan i centrala Örebro.


En till våltäkt i Örebro igen vafan är de här ?:o det är väl typ 3-4-5 stycken överfall/våldtäkter på drygt lite mer än en vecka!
inne att våldta.
usch snart kommer man ju inte våga gå till skolan.

höstkallt

Det börjar bli riktigt kallt ute på morgonen.
Idag var det fan 3.4 minus ut när jag gick ut och gick burr gick extra fort och eftersom jag inte gått så mycket i mina nya gå skor så fick jag också väldigt fina skavsår ajaj. Svider rätt bra. Så nu ska jag hitta skavsårs plåster så jag kan gå in i duschen!

inte så kul faktiskt..

nej nu jakt efter plåster! :(

Gubben i lådan♥

Daniel Adams-Rays Gubben i lådan
grymmaste låten på väldigt länge ! ;-)
brukar inte riktigt gilla den här sortens musik men smaken är som baken så! love it

jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.


Nicki Minaj-Your love . annan bra låt
.
lala orkade inget Örebro idag blev en hemmakväll väldigt skönt det med !:-)
så fårse kanske blir örebro nästa gång istället! men hoppas ni har de kul så man får höra lite om de sen!

har i alla fall fördrivit tiden med att verkligen tänka på att inte äta godis hah de är min tredjedag utan godis idag och de är jobbigt tro mig. men men de funkar helt okej i alla fall för jag käkar frukt och nu när jag tröttnat på äpple så har de varit banan och smoothie ! great ska klara de här hah:-)
och igår så klicka ja hem en ----v

(inte riktigt den här, jag tog en med 120 olika skuggor isället)

lovekiller

sitter här i skolan och har ARL (arbetsmiljö och säkerhet)
sen är det bara Engelska och sedan slut för dagen!
fårgan är party iÖrebro ikväll eller hemmakväll i Arboga hm jobbigt länge..
nu ska jag hänga med på lektionen.
roligtjejhej

en evighet

snart är det fredag!
dagarna i skolan går så sjukt fort förstår inte kändes som de nyss var måndag men nej imorn är det redan fredag !
men men det är bara skönt för om 2 veckor är det ju lov också! och på tala om två veckor så efter dom två veckorna så har Rebecca flyttat till Örebro och lämnar mig då mera ensam med tåget varje morgon..:) men ska jag å prata med så dom 20 minuterna känns som 3minuter. Det kommer kännas som en evighet. Men men får bita ihop och hälsa på henne :) för tror det kommer gå & bli skit bra för henne :)
Får hoppas att jag också flyttar snart ! ;) heh
Nej nu ska jag plugga lite hah har ju nämligen 3 prov nästa vecka om jag inte minns helt fel! hah roligt

hejhejhej

in school
sitter här oh kollar när kimberly & karin gör provet på julia & felicia! :)
jag har nämligen redan gjort de här provet och vill inte sitta ut så sitter i salongen och fixar mig själv lite heh
men de är bara 5 minuter sen måste dom vara klart med makeup och sen tvättat verktygen oh kanske gjort nått med håret om dom hinner !:-)
sen är de lunch som står på listan efter de är det utställning sedan ska vi berätta om en bok Under ytan
nej nu ska jag

Felicia stekarn förra veckan. ( de är såhär vi gör på lektionerna när vi inte har datorn med oss till skolan)

snart är långa dagen över

har precis har stylist lektion hår fixande stog på schemat!
blev både uppsättning och lockningar.

söt osminkad tjej! ja fick ett drömM hår där lockarna ser naturliga .
(syns bättre när jag inte har jackan och halsduken på mig)

nu väntar akupunktur med på idrotten med daniel!

tisdags-t-u-r

Men skönt att läraren som vi ska ha prov med nu på morgonen försov sig så vi inte kune ha prov..
och sen blir våran utställning som vi skulle på inställd toppenmorgon.
men då är det bara att sista och plugg till naturkunskapen som vi har prov på nästa vecka! hah bara massa prov.
ne nu blir de chill!
herrå

projekt&företag

Ibland önskar jag att jag också kunde fått den turen att bara behöva läsa eller hör en sak EN gång och sedan komma ihåg det. Men nej, den turen fick jag verkligen inte! läst samma sak typ 100gånger och kommer inte ens ihåg vad jag har läst liksom av allt så kanske jag kommer ihåg cirka 20 saker och de är typ tem faser polsk smart  kunna förklara projekt/projektgrugg.  inifrån utifårn uppifrån typ bra jobbat och alla dom svåra krågliga sakerna blandar jag ihop toppen. så fårse om jag väljer att göra det imorn eller nästa Tisdag. vill ju inte skjuta pp det..

I alla fall efter mycket men så valde jag att ta en pause från pluggandet och gå en powerwalk men nej ingen av mina polare var sugna på rörasig ute i kalla sköna vädret så jag tog med mig hundarna ! hah
var i alla fall helt slut när jag kom in , är nämligen livrädd för att gå själv nu mera vem vet kanske blir våldtagen rånad eller vafan som helst och den korta biten ja gick genom vasa stan sprang jag faktiskt! you never walk alone!
blä usch ryser av att tänka tanken på alla de som faktisk blir våldtagna! blä såna som våldtar borde ha ett skott i pannan! USCH

nej nu tillbaka till projekt&företagande boken

nu blire plugg!


precis hemkommen och känns som jag precis räddade någons dag lilla nomiiisbebisen. så söt så de år ju inte att motstå! ;)
och nu ligger hon i knät och sover medans jag ska börja plugga..
herrå ingen tid att sitta här!

STYLIST 10B

yes skönt att det bara var kort idag och matte sen är de slut för dagen! gooott:-D

söt bild tagen av min datacam så suddig!

måndag

sitter i skolan och det är en typ living de dreaam har svenska !
haha och nu taggar vi till skolfotot som är 08,45 hehe
dagen kommer rulla fort som fan ! underbart
men kanske inte lika underbart att de är plugg plugg plugg som gäller..
herrå

söndag

blä tycker inte om denna dag alls!
men dagen bestog av mys med nomiiis
sen har jag vart en sväng på fotbollsavslutning, rätt ovärt men iallafall. sen blev de hem och sätta sig med allt plugg har ju prov och läxa i:
Svenska
gymnasiemässa sak
projekt&företag
vardags make up
muntligt i engelska
sen matte hem uppgifter


och duktigt som jag är så kan ja nu stryka några av dom! känns skönt

nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske kolla ut vad man ska ha på sig imorgon.. skolkort!

(i väntan på bussen, i fredag) J F K

yesterday

haha gårdagen var helt klart värd!
och sluta med att jag sov kvar i örebro hemma hos julia :)
kvällen börja med att ja tog tåget in sen gick ja över gatan till sallys och kimberly lägenhet där då kimberly felicia a och albin var sen kom sally och då tog vi bussen till julia&matildas lägenhet och vi visste inte då att de bara var 5 minuter ifrån sallys och kimberlys så hahah lite kul! ;)
sen när vi kom dit så träffa vi massor av matildas klasskompisar och sen var de även några av deras kompisar från Ludvika också trevligt :)
hade iallafall en hel sjukkväll!

men nu taggar jag om ska till jennelie ikväll

och just de kolla nyss på adela och såg att jag fick MVG på provet YES! :-)

feeeelgoood!

snart bär det av mot örebrostad där kimberly och felicia möter mig vid station i örebro så jag hittar!
är grymt taggad blir bara nya människor ikväll nästan så de är lite ändringar:-)

tog en bild när håret blev klart så såhär ser de ut just nu iaf.
herrå! pusss♥

it's my life

sitter här och lyssnar på både gammal&nya.
och imorgon är det Fredag, helg skönt!
så imorn planeras de party i Örebrostad. hoppas på de bästa:-)

onödigt inlägg men wever!

hahah omöjligt försök på  silver men svart mönster på. de som såg så lätt ut var typ omöjligt.

läxor prov= pluggarn- ohja.

rätt chill men rätt ovärd dag!
åkte in till örebro hade engelska och min grupp jobba på våran redovisning och även mycket annat så. jobbae som sagt vid ett bord utanför klassrummet så ingen lärare som höll koll på en men vi gjorde iaf de vi skulle också!:)
en direkt efter de var det lite rast till 09,30 sen prov ! haha provet var ju inte som förväntat de var ganska litet med några frågor så var klar vid 10, och hur det går det visar sig hoppas på ett bra resultat i alla fall!:)
sen blev det gå och käka lite! och idag bjöds det på as god mat ! emmy trodde nästa vi skulle missa tåget så mycket som jag åt! haha ;)
nej nu ska jag bara tare lugnt i nån timme sen kanske plugga lite på projekt&företagande har ju prov i det på tisdag och just nu fattar jag inget typ.. så lika bra att vara ute i god tid men att plugga!

sovdags

tänkte bara säga att jag har nog aldrig pluggat såhär mycket på prov som jag gör nu förtiden!
och nu hoppas jag på att handel&service provet imorn går bra. nu ska jag drömmma om allt det SA(samtala)L(lyssna)U(utveckla)FÖR(föreslå)A(avlsut/argument) varor- tjänster, konkurrensmedel produkt service kundbemötande, skillnader och vad menas med de och när är de bra oh lalala känns som om jag skulle kunna säga precis som de står i varje mening!
jaja har i alla fall suttit och förhört karin&julia lite nu över datorn och känns som dom greppat de mesta!
så nu säger jag godnatt sovgott!


onsdag den 6 oktober

skolan stylist tränar inför makeup provet och blir att jag ska vara tillsammans med Victoria på provet sen :-)
och dagen idag blev rätt lång iaf fick ta 16,08 tåget hem,. så sprang på stan ett tag. hittat skönaste tröjan nu alltså nästan ett måste känner ja. eller hitta massa fint men den var det nått speciellt med så skön ullig mjuk varm precis till kalla hösten/ vintern ju :-)
nej jag har inte tid att blogga om massa onödigt hela tiden ska hinna plugga också prov imorgon.
så harebra

söttjej slicka precis upp håret och tagit bort sminket! heh

säsongspremiären

nu när man väl kikat på först desperate huosewives så  insåg ja precis att Gossip girl också bärjar snart rättare sagt på söndag! great.
snart är ja bänkad framför tven idol dh gossip!:)


nej nu ska jag duscha sen sova.
godnatt


:-)

Skönt att jobbigaste dagen på hela veckan är avklarad! nu är de ju snart helg igen för gött!:-)
men min klass så går ju dagarna så otroligt fort ! kanon bra ju .
och idag på stylist lektionen fick vi lära oss massa olika sätt att fixa håret på vissa var faktiskt as coola ! haha så de var jätte kul att lära sig lie nytt så man kan göra håret på nått annat sätt ! wiiho så bra och ja är på as bra humör nu lite trött men annars väldigt glad och sitter pluggar lyssnar på musik -bruno mars just the way you are. spelas just nu, förbra! och tummeupp för att deperate housewives drar igång kväll:-)

känner att jag var väligt possitiv idag! fick även ett starkt VG på stylistprovet. yes
nej nu tillbaka till pluggande h&s

mat nu.. de luktar fisk

färglära  hehe. vi måla lite också.
söt tjej och ful tjej...:)

tisdag

har ESV just nu, vi pratar om vad som händer imorgon .rätt skön dag börjar med stylist för 2h 50min sen
stadsbiblioteket för utställning- walk in closet.
sen på svenskan ska vi vara kvar där också sen slutar. sen torsadag har vi 2 lektioner (engelska& prov i handel&servis)
sen på fredag är allt som vanligt...14,20.

nej nu ska jag tillbaka till lektionen så ja fattar de här om färger!

buurrrr hungrig..

GRATTIS MATILDA

Hitta ingen annan bild på dig på macbooken. MEN GRATTIS MATILDA 16 ÅR!
HOPPAS DU FÅR EN TOPPEN DAG:-) ♥

kanelbulle

kanelbullensdaaag!
så min gulliga mamma kom med massor av bullar, åt en halv sen mådde ja illa dom var stora och var inge sugen! ;)
iallafall så har jag varit ute och gått en sväng idag med så skönt att vara ute i friska luften när man bara sitter inne typ.
och pluggandet gick sådär gjorde typ klart hela momsen men tänkte lite tvärtom så då blev de jobbigt. läste inte texten så noga så då blir de lätt så..
sen blev de även plugga lite handel&servis och det känns faktiskt som de sitter rätt bra, skönt. men nu när ja säger så då kommer ja inte fatta något på provet sen heh typiskt mig om ja ska vara ärlig!;)
nej usch klockan är 22,22 så känner att sängen lockar rätt bra fall man ska stå ut den långa dagen imorgon!
PUUSS

så man bäddar får man ligga




precis hemkommen från skolan. och är ovanligt pigg idag faktiskt hah
brukar alltid vara helt död nr ja kommer hem men nej inte idag och de är rätt skönt för då kan ja plugga och göra klart allt med matten så ja kan åka hem 10,56 på torsdag!:) skönt.
iallafall dagen gled bara iväg trotts all tur i oturen! (höll på att bli 13000 fattigare ) och nu ska ja göra klart matte och senare till köping en sväng!
puss




yesterday/today

igår-
blev det örebro (marieberg) med mamma och jessica, och ja kom hem med
ett par jeans
torrschampo
nagellack
ett linne
en kofta

sen mot kvällen blev det hem till Anki!:-)

Idag-
så vakna ja as tidigit så vid 9 tiden så följde jag med och gick i skogen med m&p oh hunden.
hemma igen vid 11, och sen blev de iväg till Eskilstuna ( tunapark) egentligen så skulle ja baraa följa med föratt kolla om dom hade graffit nagellack där men dom var SLUT som vanligt..
så blev ett par vantar och ett par leggings isället!

sen så har ja inte gjort så mycket annat pluggat och varit ute och gått nu igen vid 7 tiden sen bastat och nu väntar TV'en sen blir de plugg igen

de var min helg nu väntar de en hel vecka skola igen då.
PUSS

fredag

idag var man som sagt ledig från skolan studiedag! underbart. fast får för mig att det är lördag idag och söndag imrn hah. iaf rebecca sov här igår så umgåtts med henne typ till 4 tiden:-) sen har jag bara varit helt död sovit sovit sovit varit ute en sväng idol dusch idol oh nu sitter ja här precis läst klart mitt muntligatal som ja ska ändra lite på annars gör ja inget. noll ork. imorn blir de lite shopping, måste ha lite saker så.
nej nu ska ja slänga mig framför tv'en en stund oh tänka över vad ja ska ändra på i talet haha plugg en fredag!:))



RSS 2.0