måndag

valborg.
Händelserik dag. Har hunnit med både de ena och de andra!
varit en sväng till Örebro, en sväng på stan och även en sväng förbi syster.
tog en vända med hennes hundar direkt hem till mig och sedan ut på lång promenad med våra hundar här hemma och sedan nu har jag duschat och nu blir de turbofix och sedan vidare.kanske slänger upp något inlägg senare puss!


13,30

Skönt att även hundar gillar solen så man får sällskap ute på baksidan!

 


Söndag

Gårdagen så jag jag på nollkrafter! Så tog de mest lugnt och hoppade utgång. Var ute på en 5km pw och somnade vid ca 00 vakna idag vid halv 12!;-) och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra om man ska kika match på ekbackrn eller ej!? Jaja hejs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bilderna från någon helg sen.

 

 


Lördag

En bild säger mer en tusen ord.
Men gårdagen slutade inte riktigt som planerat!


fredag

LIVET BLIR VAD DU GÖR DET TILL, DU KAN LEVA HELT VILLT ELLER TA DET CHILL.

Sitter i skolan har prov i årtal. är klar och väntar nu på bedömning.. heh.
party musiken är på och mh vi taggar? slutar ju som sagt nu efter detta så har all tid i världen till att plugga, springa och sedan köra en krogen runda ikväll! heh lönehelg.. dock ska jag leva snålt denna månad så får se hur villt de blir ikväll hah de är ju trots allt långhelg!. nej nu ska jag besöka Julias nya lägenheten sedan upp en vända på stan. PUSS
och ps.. har glömt min mobil hemma.. dör lite faktisk! hejdå

Torsdag

Idag passa jag på att ta sovmorgon till 10, gick inte att sova längre! Så tog mig upp satte mig oh kika lite vampire diaries sedan iväg till Eskilstuna, en sväng på tuna park och sedan blev de storhandla och sen hem käka ut med hundarna blev en lång promenad på lite över milen!:-) och nu blir det en kopp latte, ska även smaka den nya sorten av varmchoklad senare som vi köpte med hem idag! Puss


onsdag

Onsdag, idag när jag vakna så mådde jag som en gnu! men tog mig till skolan. och bra var väl de eftersom de enbart väntade ett prov i svenska np! så nu är man klar med natioella i svenskan, skönt som fan! och imorn är vi lediga och på fredag en morgon lektion som sagt! livet

bjuder på en gammalgoing hehe

Tisdag

Usch fy och blä.
Denna dag, bara massa strulande hit och dit men nu börjar de rätta tillsig! Skönt efter lite bollande mellan Köping och därifrån skickas vi till Västerås och sedan tillbaka till Köping!.. Nej bara ta sig i kragen!:-) Hehehe.


21.20

jag behöver i stoppknapp!
i många fall när jag väl kommer in i något, eller tycker något är kul, så behöver ja en stoppknapp.
och nu säger jag inte att jag tycker de är kul att plugga för de har jag kanske gjort 4-5 timmar idag, (var ju redan hemma vid halv 10,) så har hunnit med massa viktiga saker. känns skönt. även varit ute på en långpromenad med systers hundar. men nu ska jag fortsätta med mitt pluggande då jag haft en paus i några timmar nu och gjort något lite roligare. heh. PUSS

Måndag

Måndag- chillmåndag,redan hemma. Mår illa och ska som standard plugga! Puss

 


Söndag

Söndagen har spenderats i Eskilstuna, rättare sagt på tuna park!
Kom hem med två par byxor, dem är helt underbara, heh. ja ja, sedan har jag pluggat en hel del!
de var de. söndag söndag söndag!

21,36

Gav upp de med att plugga och tog mig till Denice och John, så nu spelar vi tv-spel & äter frukt!:-)lilla pluppen!


lördag

Lördag fast känns mer som en söndag!
har hunnit med en del och klockan är strax 4, gårdagen var helt okej, lite delad men de funka vädret förstörde en hel del! men ah you only live once! jag och Denicé traska i allafall hem med keps på huvudet vid 3tiden igår haha.. jaja. annars så har vi hunnit gått en kortis promenad, gjort upp en ''plan'' för hennes & mina rester& kommande uppgifter/prov! käkat, och nu hemma har jag precis skrivit klart min del i idrottsuppgiften och städat mitt rum. och idag fortsätter kvällen som omväxling med en hemmakväll bestående av läxor. om jag inte kilar över till Denicé för lite häng där med henne och John :-) puss&hej


21,15

Sitter hemma hos Elsa nu, med Nina Denicé. Vi förar lite oh ska snart röra oss vidare!:-) blir en lugn för min del men förhoppningsvis rolig kväll!:) puss


Fredag

Fredag fredag fredag, Underbara fredag!
Hänger i skolan vi har latte&bb mys innan svenskan. Puss


15,40

Käka& mys med Rebecca på stadsgården :)


Torsdag

Torsdag redan, och den startade med boxträning, 3x30! Så kan ju säga att jag var bra död på sista 30, de var några i från spa3 som höll i det, svinkul faktiskt lökade som en tok, och kan ju säga att jag var bra stel från gårdagens träning. Nog om de nu väntar jag på att Rebecca ska sluta så jag kan möta henne :) hejsvejs!


Onsdag

Skolan gick fort! Allting går fort. Jaja har inget vettigt att säga de är redan18 april!? Och nu ska jag fortsätta plugga, roligt!..;)


Tisdag

Då var tisdagen avklarad!
Helt sjukt enbart 9veckor(!!!!) kvar i skolan och då får vi sommarlov den 14juni.. Men dessa veckor kommer springa iväg. Synd bara att vädret inte riktigt fattat de är påväg mot sommar och inte vinter! Vadå snö liksom.
Annars så ska jag sätta mig och plugga nu i väntan på att klockan ska gå.. Hehe ;)


20,59

it's too cold outside for angels to fly.

-and they scream,
The worst things in life come free to us.
för lat, för mycket..nej nere i en svacka, där jag inte orkar bry mig om plugget eller har ork till att göra något. men ska ta tummen ur arslet och sätta mig med dem , för den enda som förlorar på det är ju jag själv!
men ja annars så har jag blivit helt nerkärad i småbarn! ooh de är så underbara :')
nej nu ska jag rå'plugga, på riktigt. prov imorn. puss!

Måndag

Måndag.. Några ynka timmar sömn inatt så blir en tuffdag i skolan, men hittills har de funkat bra, dock gör ju vädret att man vill låsa in sig!
Men ja nu har jag stapla en massa skoluppgifter på hög här blä, vart fan kom allt ifrån?. Ja de var de hej


söndag

jag lever, fast de är knappt!
blev en ''tuffnatt'' igår med, men vi hängde inte läpp gick lite segt till en börjar men blev faktiskt en rätt kul kväll, en hel del skratt! :-) man blir som man umgås, helt dum i huvudet! ;)skämtohsidå!
Annars idag så har jag övningskört runt ochrunt i ''hela'' köping idag. alla olika småvägar och inne i stan och haft mig!
och nu ska jag sätta igång råplugget! usch har en massa plugg inlämningar&prov! :(

bild från i fredagskväll.
pusshej

17,55



Att alla är så jävla pin och alltid faller för det äckliga aset.
Såg denna låt på paows blogg, hah låter är väl skit, men haha texten.. och bilden slumpad från google



Lördag

Bakishänger vid ån med Denice!
Gårdagen blev lång väldigt lång;) men ja de var kul och man lever bara en gång! ;)


Fredag

Fredagen spenderades med Rebecca och senare över till Denice där även Nina Elsa var . Blev tacos och mys där!:)


fredag

Gårdagen spenderade jag med Rebecca i Örebro direkt efter skolan! blev ta 5 tåget hem och direkt till banken fixade internetbank dosan och beställde ett vuxenkort hehe.
aja. ska kila till stationen nu puss!

Onsdag

Onsdag, har gjort en hel del men ändå ingenting typ, men nu sen vid 2 har jag umgåtts med Denice haft en lite catchuuupzzup! Vi har käkat lite god mat och bara umgåtts!:)
Och jag har insett att de är dyrt som satan att bli 18år.. Hallå vill bli 17igen.. Nej just de det vill jag inte :)
Puss hej.


21.37

nananana.
ligger oh lyssnar på lite ''gamla'' favvos!
& försöker komma på alla annledningar till varför jag ska tam ig till skolan imorn?
har två lektioner.
-på första, så har de andra matteprov , (de jag gjorde förrförra veckan) så vad ska jag göra där då?? kommer inte få någon hjälp om jag bara sitter där när de gör prov liiiiksom.
-Andra lektionen, prov igen, parprov och hon jag är med är bortrest.. så då tänkte jag kommer göra sämre ifrån mig om jag får en helt annan när jag gjort efter hennes årstid hudton& utseende ...
badassss. försöker göra allt för att stanna hemma nu. 2 månader kvar och jag är skoltrött. så jag skulle kunna ta ledigt dessa två månader, även fast det typ bara är ''halv veckor'' i skolan nu alltså nästan ingen vecka där vi går från mån-fre! ;)

nej ddetta tråkiga babbel. nu ska jag ta åh träna lite eller såvidare.
fortsätter med två gamla favoriter här med då

Tisdag

Bra start efter lovet.
Tåget försenat, skulle gått från Arboga 07,30 och klockan är nu 08,30 och vi är inte ens i Örebro ännu. Bra jobbat, men ska inte klaga fick ju sovmorgon..;) men ah fördriver tiden med att träna lite trafikmärken!;)


Måndag

Spendera natten i Linde med Felicia & Felicia, vi kika volleyboll sm och Linde ledde iaf till sista perioden!:) vi har haft kul och haft mindre kul!;)


söndag

Söndag!
ligger i sängen och borde gått upp för längesen... men nej!
blä idag blir de iaf linde, så ska ta oh hoppa in i duschen. de var de.
Puss

18,32

We gotta find a way to move on.

mobilen stendöd. men vad gör de... ska kila ut med tyson nu en snabbis. puss

lördag

Det känns lite hemskt att lovet snart är slut.. men ja idag är de lördag, utgång eller inte? de visarsig.
hitills har jag inte gjort ett skit, duschat och sedan bara tagit de lugnt ska käka en sen frukost nu hade jag tänkt.
GLAD PÅSK!
PUSS


02,00

Sena nätter här..
Idag har jag bara legat hemma resten av dagen.. Mått skit och varit ute på långpromenad och sovit ikapp lite timmar. Ska strax sova, väntar bara på att fylletratten ska ringa.. Jaja puss &godnatt fick fina nomis (syrrans hund) som sällskap i sängen inatt!


Fredag

Hellu!
Hade en helgrym helg i Linde tillsammans med Felicia & Felicia !:) vi dansade och hade de bra!
Vaknade vid 11 och de tog vi oss sakta men säkert ner på stan, as gött med skinnjacka och snö.. Usch men vi smällde en pizza och snacka massa skit tog oss till arenan och har även gjort planer för söndagen som också ska spenderas i Linde , aj hänger inte mycket på hemmaplan detta lov och även hittat min bästa&sämstavän som varit med mig sen i fredags undantag i onsdag, alkoholen.. Men nu ska jag försöka ha några nyktra timmar om ingen jävel får med mig på annat kul, dumt och banga ju! Nej nu sitter jag i alla fall i bussen påväg hem. Bjuder på en bild sålänge. Puss


20,32

Sitter i Linde hos Emma, ikväll kör vi!


Torsdag

Idag har jag inte gjort annat än legat i sängen precis tagit på mig kläder för en långpromenad sen är de partytagg i Linde... Shit vad party jag känner mig! Men ja nu ska jag göra mig klar för en promenad. Puss


Onsdag


Usch nu är jag så trött&sliten så jag ska gå i ide! Vill bara hem nu. Men jag och Matilda sitter i i alla fall på tåget påväg hem!:) och gårdagen mh.. Den behöver vi inte nämna...;) men de är kul i efterhand iaf haha!


17,10

Gårdag blev rätt rolig och galen.. ;) älskar Norrköping!
Idag vakna vi lite smått bakis och Brian gick och kirra uppskrivningen, as grymt!:)
Sedan hängde vi lite på brians skola!
Och när han väl slutat då drog vi ner på stan grabbarna fick fria händer på vad som skulle köpas, och ja de gjorde dem bra!:) vi tog en latte och käka på nått skönt fik, träffat massa sköningar. Ja vi lever livet och idag får vi tillökning på 4stycken!:)
De var de. Jag lever och åker troligen hem imorn!:) bjuder på en bild från igår briio&jag
Puss


23,40

Grabbarna och jag har de kul!
Vi mötte uppe Brian efter matchen och nu sitter vi på någon pub/krog och kollar på match och har de bra!:)


18,53

Ja första dagen på lovet, dumt att låta lovet bara försvinn. Så nu sitter jag på tåget mot Norrköping med Sebastian & Edwin!:-)


Måndag

Hejåhhåå!
Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan gå ut och gå på långpromenad! Usch är helt seg i kroppen och dagens planer finns ej ännu. Ska nog sova igen min missade sömn. Blev sent igår också.. Men nej göra sig klar för långpromenaden nu puss


Söndag

Haha gårdag! Hade faktiskt ovanligt kul, trots tråkigheter/pinsamheter, Men de har vi skrattat åt idag!;) men kan dra en "kort&snäll" version , brud förförst till8? Bussa en halv kortlek, vidare till Anton shotta, sedan dansa vi och "tävlade" hah spya utkastad/e , fel jacka=inga hemnycklar, glömde mobilen hos Anton .. Hittade Denice och dem tillslut och allt slutade väl bra men ändå inte bra!:) haha så idag har vi suttit hos Anton och skrattat till alla olikas händelser!;)

Annars så har jag sprungit ärenden, hjälpt till oh städat både hos Anton, Denice och i systers gamla lägenhet.. :)

De var det puss hej!


RSS 2.0