skolkatalogen


Just de glömde säga att skolkatalogen kommit idag, wiiho. ska kika lite i den nu, känns som den är lite tunn för att vara alla gymnasieskolor i örebro, eller så är det kanske för att de är 4 klasser på varje  istället för 2. smart tjej!

tisdag2

lika snabbt gick den här dagen,
och provet idag kändes helt okej.:-)
just nu njuter jag av att jag är ledig imorn! får se vad man ska göra då.

nu kommer siiistaaa
heejs

tisdag den 30 november

Imorgon är det December! :-)
precis käkat frukost och fick lite tid över till datorn, ska kolla igenom budget lite snabbt, för det har jag nämligen prov på nu på morgonen!
så hoppas att tåget är i tid idag ialla fall! ;-)
hejs

23,13

ger upp de här nu puss
godnatt
!


måndag 29 NOv

duktig chey. skrivit lite på en sida på svenskan, skrapa ihop lite text på Big bang, läst igenom budget några gånger och förhoppningsvis så har jag läst de man skulle?
sen har jag även hunnit med att skrivit till några rader på idrottsuppsattsen ! kanske får en helt ledig Onsdag från allt plugg.
+ att jag har hunnit varit ute och gott i kylan bastat kollat på ung &bortskämd! för sjukt, skrattar lika mycket hela tiden;-)
nej nu ska jag back till plugg i typ 10 minuter för sen står de....

pensionärsjävlar!


:-

pluggis

somsagt tåget var försenat både dit och hem.. väldigt roligt.
i alla fall gjorde inte alls så mycket klockan bara ticka iväg så sluta man. och nu ska jag skriva lite på svenska novellen och kolla igenom budget som de är prov på imorgon. och kanske även skriva lite på ''bigbang'' uppgiften.. luktar plugg satan.
hejs svejs.

18 minus?

BUURRR vad kallt det är ute ser inte framemot att gå ut alls. menmen..
kolla på SJ.se nyss och de stod i alla fall inget om någon försening på 07,31 tåget men kolla man på de tåget som gick innan så blev det ju dock inställt så får se om mitt kommer i tid eller är försenat? upp till bevis! Annars är det ju Måndag så kort dag i skolan.
nu ska jag äta upp min frukost herrå!

bilder från make up stores modevisning!

Passat på att ''tagit'' några bilder från kimberly, som hon lagt ut från modevisningen!

ALLIHOPA

Närmare bild på klänningarna


Närmare bild på Kilmberly

En till på Kimberly!


sådär dom bjuder jag på. och förhoppningsvis så kommer de dyka upp flera sådan liknade bilder i framtiden! :-)

till tomten


1 smink palett
2 ny mobil
3 pengar
4 presentkort ( H&M, Nelly.com Ginatricot)
5 kläder & väska
6 tandblekning
7 löpband
8 säkerhetskedja till pandora & andra fina smycken ( halvband ringar armband)
9 nagelfix
10 lägenhet..

Nu har jag gjort en topp tio lista på julklappar, men önskar mig massa andra typ små saker som jag inte kommer på för tillfället! men det är ju alltid kul att få saker man inte vet :-) lite överraskningen



första ljuset tänt!

tiden går för fort!
snart är de ju sommar;9

i alla fall igår blev det hem till julia  sov kvar där.mysiit, vi hade väl de bra hemma hos henne, vill inte alls ut i snövädret! så vi chilla hos henne sen kom Anton(julias pojkvän) över med några av hans kompisar vi lira lite spel oså! hade trevligt i alla fall :-)

och efter mycket om och men så kom jag på tåget hem också, usch SJ... nu blir jag faktiskt ledsen. först glömde jag helt bort tiden för vi laga mat och kolla på tv. så missa 12,56 tåget så bestämde mg för att ta nästa 14.08 och när jag skyndar mig till station jo vänta tåget går inte 14.08 utan 14,56.. så fick vänta och de stog redan färdigt att det var försenat till15.05 så slog en pling till kimberly och gled över till henne och sally :-) fördrev tiden med prat prat prat ! sen blev klockan 15.01 gled över till spåren jo vänta klart 15,09 15,16 15,23 kom tåget.. sen fick vi åka extra sakta så var hemma typ lite innan 16,00.. roligt vecka väntar ! läxförhör prov 2 inlämnings uppgifter typ ledig onsdag halv dag torsdag öppethus prov och sen redovisa att du kollat på filmen typ... wiiiho!

uppe med tuppen!

förstår inte, gick och la mig vid halv 2 igår och vakna hur pigg som helst 08,28 ;o? herregud.
vakna i alla fall upp till världens snöväder! oh så fint. men riktigt kallt..
i alla fall ska dra in mig till Örebro för umgås med Julia, och vad vi ska göra det är bra fråga varken Karin Mimmi är i örebro och Kimberly ska till köping och Felicia är utomlands och sen har även Matilda åkt hem så jag och julia får lägeheten. ;-)

bjuder på en helvgammal bild på mig och julle!
pussshejs

fredag 2

blev idol tittande och ja äntligen åkte linnea ut yes yes!
har även haft lite tråkigt så fixat med naglarna men ska redan ta bort och göra annat ångra mig när jag var klar ;)

innan något alls,



sisådär blev första resultatet glittret var as svårt att måla på så är tjockare på vissa fingrar än på andra ! hah


lite halv färdigt resultat silverlack och silver glitter! glittret har inte torkat så de ser lite knas ut,
nej hejs svejs lägger väl in en annan bild imrn för mer noggrant de blev!
puss och godnatt


fredag

skolan först ganska ovärd dag men dom kan vara rätt sköna dom med !
efter skolan blev det hem en sväng sen hann jag hem ruffsa till håret sen åkte jag med mamma och handla lite överallt! klockan rulla iväg så åkte direkt till stationen mötte Lisa där hoppa på tåget och vidare till Örebro! Väl i örebro så ringde Karin och berätta att hon missat sitt tåg hem så hon hängde med och kolla på Kimberly som gick modell för make up store, och hon var helt awesome! och vi prata även lite med dom som höll i det så! WIWI kulit!:-)
sen blev det en fika på BARA VARA mysiit, med Kimberly Felicia.R & Lisa! blev nån god kaffe & bulle!
ååh vad jag vill flytta nu nu NU! så mysigt på stan med lite snö på gatorna massa folk här och var nära till affärer och allt underbart ju!
bhuhu menmen nu sörjer jag.. men är man inte 18 så är man inte . så brudarna får ha de så kul på krogen och jag beger mig av till Julia för umgås och har kul med henne istället! tror ja eller hoppas att de blir så :)

och blider från dagen kommer! för hade ju våran personliga fotograf ( Sally) som tar grymma bilder! great!
PUUUUSS!♥

torsdag 25nov

snart matdags,
sitter här och väntar på att maten ska bli klar, as hungrig. och klippt och klar är jag med ! så nu är de slitna borta! :-)
och ska strax kolla i genom nästa veckas plugg men först käka.

bjuder på en finbild på mig och emmy engelskaalektioner......
puuuuss.

time 2 go

sovmorgon idag som sagt, kan ju säga att det var underbart ! ;-)
nu ska jag i alla fall snart ge mig av till stationen och sedan ha mina lektioner sen är det dags för...


och sen ville jag bara säga till felicia på andra sidan jorden att jag hoppas du har det bra i värmmmen nu när vi får stå ut med snön.. ;)

24november!

onsdag, gick som smör.
blev käka på la baguett eller va fan de heter ;) gott var det iaf!
sen blev det back to school för nk och svenska och där blev vi indelade i grupper  för att jämföra nutid med typ någon äldre tid och vi valde vikingatiden ! hahvåran redovisning kommer blir gryym! ;) sen på svenskan blev de förbereda sig för novell skrivandet som också gick förväntansfullt bra för mig ! kom igång med det, så känns skönt.

och så fick vi även veta att vi har somorgon imron med så åker in till 09,30 och slutar 12,35! sköönt och sen fredag då har vi hantverkslektion först sen engelska och då slutar vi 12,50 bra skönt ja!

sen idag så kom även syster förbi här en sväng med hundarna, trevligttrevligt!
och kom även på att det bara är EN MÅNAD kvar till JULAFTON!

nej nu så ska jag kolla på en brandfilm som vi har till läxa !;-)


seriiöschey
puuuss

godnatt!

tänkte bara säga godnatt? haha och varför de vet jag inte.
dagen rulla på rätt snabbt idag vilket var brabra usch var så slut i hela allt ihopa. och mitt huvud är fan en tickande bomb!:( inte skönt alls, och ont i halsen börjar jag få, mycket klag. men en sak går åt rätt håll och det är att jag har fått någolunda koll på vad som sker i skolan  med prov och inlämnings uppgifter ! skönt har faktiskt tagit tag och börjat med lite och idrottsuppgiften är jag snart klar med som ska vara inne innan jullovet liksom sköntskönt!
men är i alla fall helt död efter denna dag, kortslutning i huvudet så går och lägger mig så kanske jag är pigg i morgon !
GODNAAATT!

Utkast: Nov. 23, 2010

idag vill jag bara gå och lägga mig igen ....
usch inget ville som jag ville. men tog mig till skolan i alla fall, första lektionen avklarade  och nästa rullar snart igång. jobbiga tisdag.


öppethus idag

idag var det öppethus på skolan. det var skit kul slutade med att jag gick i runt och vara skyltdocka lite små kul ;) jag kimberly felicia och elin. kanske inte gjorde de vi skulle men men. vi väntar på nästa som är 2 december ! heh usch sitter fortfarande i örebro och jag har stort prov imrn ojoj inte bra...
sen ska jag åka in med miitt docksmink ! ;)

super snygga naglar och suåper snygga kimberly ! ;)

min syster och jag!


hehehe. lagom söta så här en söndag kväll!
vi avsluta denna vecka framför dator och prata  så det blev ett 20tals bilder..
hejssvejs. :-)

söndag...

GRATTIS JESSICA 18 NU DÅ!:-)

Söndag.
och jag måste plugga till provet som är på tisdag!
men ska även hinna med lite annat idag också. de blir jobbigt när man skjuter på saker,
fast först kolla runt lite på internet,
pusss

lördag 20 nov

blev örebro. med mamma pappa jessica & simon.
köpte lite små måste ha saker, och sen leta jag efter lite annat men hitta inget av det som dom visar att dom ska ha på internet surt så nu  ska jag in på hemsidan och klicka hem det istället ;) sen var alla idoler som har åkt ut från idol där och sjöng ! så massor med folk och bland allt flok som var på marieberg så träffa jag även två av mina kära klassisar Felicia & Mimmi! :-)
kära big sis var här med hela flocken(frankie, nomis, tyson) så vart full rulle ett tag ,men nu kila hon precis! :-)

hade lite planer om vad jag skulle göra först men sen sket det sig lite grann tiden rann iväg så nu blir det hemma bara. fall det inte blir nått hoppa på ett tåg och se vad som händer på annat håll:-) vemvet.
puss oh ha en fortsatt skön lördag!

ååh åh mitt vinterland

jahapp då snöar det igen då.både bra och dåligt :-)
vakna typ 20 gånger i natt så när jag vakna vid 9 tiden gav jag upp och slet mig ut för en promenad på en timme,
snart ska jag väl kanske kasta i mig något att äta sen försöka komma iväg för att köpa present till syster, som faktiskt fyller hela 18 år imorgon ojoj tiden går så fort ! :)
heejs.

femfärgat.

pluggandet, det tog stopp direkt. hittades inte någonstans så roa mig med annat måste göra.
och medans det så kom jag på hur mycket annat som helst som också måste göras. Musiken får roa mig nu när jag måste skriva världens längste mail.

enkelt & femfärgat.


tre sköna låtar, kan ja bjuda på. inga ny nya kanske men bra! ;-)










letting go

Fredag.
äntligen fredag, precis så känner jag nu! :-)
skolan gick skapligt fort idag,  och lagom lugn med. Så klagar inte !
och fick även veta att jag inte har någon handel&service lektion och  ARL lektion nästa vecka! ;) gött istället fick vi uppgiften att kolla på film. Kan vi ha skönaste lärarna :)
jag och Lisa gick även och prata med 2orna om castingen, så vi fick ta kort oh så skulle vi se !
men men blir nog roligt!
och nu har jag precis insett att jag måste ha en liten plugghelg wiiiho missar fan en del genom att vara borta 2 dagar! sånt är det ju ibland ! just jävlar har lite ''vuxengöra'' att göra med. VIVI.
CHIIING.

Torsdag

Dagen idag.
gick helt okej, var inte på en lika ''stor'' skola idag så ganska död haha jag och Matilda var på tillberga skolan och Lisa och Sara på Skilljebos, och oj vilken skillnad det var när man gick in och kika på deras hah ;-) lite kul på våran så var man till och med tvungen att ha nyckel för att gå på toa och på deras så hade dom nyckel för att komma in i koridorerna haha lite speciellt sådär ;)
men vi blev även bjudna på mat idag igen när vi sluta och sen fick vi även skjuts hem till Arboga eftersom dom skulle åka vidare till Göteborg så dom släppte av oss vid lisas bil och då fick jag även åka en sväng med Lisa fisa och hon var super duktig måste jag säga ! :-)
och väl när jag kommer hem så skulle mamma och dom åka och handla och sedan hämta ett H&M paket  till mig :-) WIIHO. ska även beställa lite annat nytt från h&m som jag kollat ut redan . toppen !
puuuss.

hej,hejdå

ska strax bege mig mot stationen!
sedan blir det en heldag i västerås idag igen.

jahapp då blev det uppsatttttt today!
puuuss!

dagen i västerås

Västerås var faktiskt skit kul!( om man bortser lisas mobil..)
börja med att jag mötte Lisa på stationen vid 9 tiden. sen kom även Nelly som var duktig och åkte in till hennes skola för att träna fast hon var ledig! bra de ! ;)
i alla fall färden fortsatte till Västerås. väl framme så fick vi ringa Matilda och Sara för vi skulle hitta dom och dom satt i en vit bil så väl där så prata vi lite sen vidare. och så delade dom ju på oss en vuxen och  elev. så blev lisa sara på första skolan sen åkte jag matilda till andra. lite seg start men sen rulla det på och var faktiskt väldigt kul :)
tills vi fick ett samtal av matilda som berättar att lisas mobil blivit snodd.. lisas otur :( men dom hade ropat upp det i högtalarna på skolan så hoppas den kommer tillbaka tills Imorn!
blev i alla fall mat på jensens sen as gott ! och sen sa vi hejdå och jag lisa gick till tåget och dom till bilen. så blir det nya tag imorn:-)
och kan ju säga att vi fick nån kille som var intresserad av stylist väldigt kul faktiskt ! smart kille ju. vill man ha ett jobb med massa brudar runt sig hela tiden så är de ju inte en tvekan ! :-)

glatjej.

västerås calling



just nu så sitterj ag upp och trycker i mig frulle.
ska väl snart kanske börja tänka på sminka mig och sedan göra nått åt mitt hår också innan det bär av mot västerås!
och sådär ser t-shirtsen ut fram & bak.
pusshejs

tisdag den 16 november

tisdag, bara flöt på riktig chilldag!
på träna lätt så slet vi som fan, riktigt skönt efter! och det låter väldigt lockande!
var hemma vid halv 5 då blev det käka sen vidare till Västerås en sväng.

och just de på tala om Västerås så står det Västerås på mitt och lisas schema för morgondagen och torsdag! kul kul
vi och två andra plus tjejer från Göteborg, vi ska presentera plusgymnasiet, eftersom dom troligen ska öppna plus i Västerås nästa år ! :-) så vi har fått låna snygga plus t-shirts!
men kom även på att skolan hade sin casting imorn och den missar jag och lisa..:( men hoppas vi kan kolla med dom senare eftersom vi gör ju ett jobb för skolan nu istället! ;-)

Svar på kommentaren om det är jobbigt att pendla.
den är faktiskt ganska skönt att pendla när tågen passar bra med tider, men sen kan det vara jobbigt att vänta men då brukar jag ha turen att kunna gå över till min klasskompis Kimberly som bor granne med stationen, annars har jag andra klasskompisar som pendlar som man fördriver tiden med då ! så klarar mig rätt bra :-)

Monday you can fall apart.. nanalala.

måndag!
dagen går så fort så hej och hå
börja med en promenad till ica på svenskan. sedan prov och Murre gillar mig han sa att jag skulle nå ett godkänt ! :-) sen var de matte och då gjorde vi inte alls mycket , nya läraren prata prata sen jobba vi lite och sen slutför dagen!

och imorn börjar vi 08,50 med bio, sen lunch stylist sen träna lätt och slut för dagen! ser ut som en skön tisdag trotts att man är hemma halv 5.

nej nu ska jag ut och gå sen kolla på 'ung bortskämd' sedan fortsätter kvällen vid tven.

och syster skorna är inte så jätte höga närmare 10cm.

fars d a g!

så börjar med grattis pappsen!


idag söndag.
vakna tog datan läste mina anteckningar om datakunskapen, vilket var väldigt få och väldigt dåliga. så sen fräscha ja till mig lite oh åkte med m&p till Eskilstuna för sko handling men inte till mig utan till mamma och bror . men de var ju köp 3 betala för 2 så jag hitta ett par som ville följa med hem så ja . fick med mig ett par söta nästintill vanliga!


nej nu måste det pluggas roliga datakunskapen!

herrå.

today

vakna vid 8 och var skit pigg hhaha fattar inte ;) men iaf julia karin sov ju som stockar dom så men matilda gick upp vid halv 9 för hon skulle till skolan (öppethus) så hon åkte iväg så ja fick vänta på att dom skulle orka gå upp och så småning om så gjorde dom de vid 10tiden då blev de BK's för mig och karin så vi traska iväg till stan, sen sa ja hejdå till karin som skulle hem med tåget så gled över till Sally& kimberlys hem och snackade med dom tills mina kära päron kom och hämtade mig :-)
och igår hade ja en helt okej kväll vi var hos julia vi tjejer sen gled vi över till pierre ? och var där en stund sen blev de över till felicias syster kollade på hennes lägenhet,(jätte fin faktiskt:)) sen blev de käka då vi även träffa gustav maximiliam oh två av deras kompisar en väldigt kort stund, sen blev de till julia och tror nog jag somna direkt och klockan var typ lite mer en 1 bara men så är det när man går upp tidigt fem dagar iveckan!
nu ska jag skriva klart min svenska analys.
chingchoong.

fredags mys

skolan gick as fort, och lika så gick veckan!
redan helg så nu ska jag snart åka tillbaka till örebro oh slggar kvar där inatt.
fredags mys med jullis fell kaka kimby miiimmi !

ögonbryns ögonfrans färgning!




onsdag den 3 november

vakna med nelly upp käka frulle sen vare bara byta om och dra sig till stan för att införskaffa sig ett löspuder och så skulle nelly fixa en tid för färgning av håret ohså , väldigt skönt med typ stooorm ute !
nu ska jag över till klädval inför ikväll haha hade redan bestämt mig men ångra mig igen...  de är tufft;-)


Do you want to go to the seaside?
I'm not trying to say that everybody wants to go
But I fell in love on the seaside
.

idag

idag har jag vart i örebro och köpt 2 par skor och käka på max sen blev de tillbaka hem till stora Arboga igen och umgås med Nelly :)
vi har pratat skratta och cyklat till ö&b i regnet hahah bara för att köpa ansiktsmask! så vi har haft en mys kväll med käka tv och fika! ;) och de fortsätter med att hon sover kvar hos mig!
och just nu så skrattar jag bara åt nelly om springer mellan garderoben och spegeln och jag har rullat ut en spikmatta på golvet som hon kliver på varje gång och jag skrattar lika mycket varje gång hahah
dutttitjej!



rätt snygga!

dagmamma!

jag tar hand om lill novis som är som ett litet barn sover kissar bajsar äter leker piper när hon känner sig ensam eller vill att man ska bära upp henne till soffan! hah

puttenutten

k o r t- i n l ä g g

bra sömn inatt känner jag är helt död nu typ borde duscha så de ska jag göra snart!
och sen ? är en bra fråga vad jag ska göra sen de visar väl sig :-)

RSS 2.0