Gott nytt år!






Jappjapp, snart slut på året och dags frde nya! uppsatthår men hem lockig svans! svarta strumpbyxor svart klänning med en spetsroset vid nacken och sen sen öppenrygg! en helt enkel! lite arrmband och ringar och örhängen på det!
nej nu så måste jag sminka mig lite oh skynda, bättre sent än aldrig !
puuusss

upp&ner

jahapp då blev det plötligt helt andra planer igen blir kvar här,
hitta aldrig orken till att åka in till örebro, och har inte slingat håret.. haha bra jobbat! :-)
så har smällt på lite eget på naglarna haha bättre än inget i detta fall. och kan ju glädjas med att säga att övning ger framgång! ser ju nästan helt okej ut faktiskt !:-)
men nu måste jag fixa med annat eftersom de blev som de blev nu:.)

wiiihoho.

one day.. och har inte ens packat, bra jobbat ;-)
Just nu är jag lite smått sliten så sket i att ta 10,40 tåget till Örebro. Gick ju och la mig lite senare än vad jag trodde jag skulle snarare sagt å blev det vid 4 halv 5.. hehe så går det när man hittar en bra serie!:-) men idag harj g mycket att stå i och nu några timmar senare än tänkt!;-) heh hade tänkt att jag ska hinna färga håret igen, åka till örebro fixa naglarna, hitta passande tåg och så, hämta den där saken så jag har internet var jag än är sen hem packa packa sen försöka sova lite ska ju upp vid 4, wiiho !



Där hade vi även en av de nya tröjorna , De är spets en bit på ryggen med !
chingchong

en förändring

Nu tyckte jag det var dags att göra något med mitt hår, så har gjort det mörkare. Oh just nu ser det mörkt ut, men hoppas det blir ljusare när det torkat ! Meningen är att den ska vara samma färg som min ''vackra'' utväxt som typ är mellanbrun. Men vad gör det om de blir mörkare bara skönt att göra någon skillnad på det ;-)
Och imorn blir det nog åka in till Örebro för att fixa naglarna, och varför jag åker dit är för att dom har drop in , och jag vill ha mina naglar fixade sådär nu , plus så är det billigare !;-)
chingchoong!

idag

Blev det en sväng till Örebro ( marieberg) för att leta skärmskydd till mobilen,  kolla på elgiganten mediamarket men nej helt slut så gled jag i på marieberg och där fanns det kvar typ 2-3 stycken kanon! sen köpte jag även shampoo balsam oh hårinpackning från Aussie

dagens köp!

Idag blev det en sväng till Västerås. Fick med mig hem en ny telefon! rättare sagt HTC Desire HD. Jag som stått och bollat lite tidigare mellan Samsung Galaxy S & Iphone4. Men valde tillslut en HTC  och är nöjd med det. fast dock fattar jag noll, fattar knappt hur jag startar den..... ;) Men man lär sig. Och kan ju säga att jag hade bra tur för det fanns bara en kvar !:-) slut överallt i hela västerås sa dom men jag hitta en ! :-)) heh


Sen blev det även en ny led tv på köpet också ( en sådan tunn tunn tv) sen några filmer oh annat, thanks dad&mam! :-)

01,31 28/12

Börjar med att säga grattis till Jullan pullan som blir hela 16 år nu ! wihii hoppas du får en kanon dag! :-)♥


idag blev det lite snabbshopping och det funka det med I♥REAN heh. fick iallafall med mig lite ;-)

it sucks

and I miss my misos .

Hur ska man klara vara borta en månad sen.. ujuj de blir jobbigt ! .
menmen dagarna går som smör.
planerade trängas och stå i köer idag men nejnej. usch har inte mått nå bra alls som under julen känns som jag ska bli sjuk men hoppas inte.

bjuder på bland en av de första bilden som togs med datan.-.-.-.-*

december

klockan slog över 00,00 för en stund sen och idag har jag nog inte alls gjort något typ bara degat och hållit på lite med gårdagens grejer, helt nöjd med mina presenter!:-) fick de mesta jag önskat mig och en massa annat! känns skönt att jag har ett löpband bänkpress och en annan tränings sak  nu men tanke på hur mycket man äter under julen ! haha;-)
Men det ska slitas väl!
annars har det vart en hel del harry potter & twilight tittande under julafton och idag, helt otrolig att jag kollar på ''magi'' flimmer menmen dom duger !
nej nu funderar jag på om man ska hjälpa mamma eller ta en springtur såhär på kvällskvisten ?;)
chiiingchong!

God Jul




Jag skulle bara önska alla en GOD JUL!
Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar och syster bror ska komma så sen tiden går snabbt så de blir kalle på tv och julklappsöppning !
Och hoppas alla får en bra jul med mycket bra och roligt  julklappar ! :-)
chingchoong

julafton :-)

Hm bingolotto nej inbillar mig att det ska vara roligt men nej enbart om man vinner ;-) Blev inga miljoner men en miljonlott till nästa bingo... wiiho..
Och filmen 7x lika barn leka bäst inte heller någon höjdare. Har sett bättre !
Jaja nu funderar jag på att sova så timmarna går lite snabbare. Klockan har ju faktiskt slagit över 00,00 så det är ju självaste julafton idag , ett tjat om de nu men men.
Godnatt, och GOD JUL ALLESAMMANS!

uppssittarkväll!

Sitter oh spelar bingolotto med  Jessica & Simon fast nu är det rätt segt när det inte är själva bingo grejen så nu ska jag slå på  7x lika barn leka bäst! sen spela när det är dags för treans bingo och hoppas fan på att bli vinnare då!


dan före doppare dan

I morgon är det julafton!
usch idag blev et upp alldels för tidigt. blev ut med hunden på morgonen i den sköna kyllan på nästan -26-30 grader, sköönt. nej just det inte det minsta! gick i alla fall snabbt öfr varken jag eller hunden vill vara ute ! nej chingchong måste vidare ! ;-)

blev en runda till

Blev en runda till Örebro igen, Fast Marieberg isället för stan. Som sällskap  dock köpte inget hjälpte syster att hitta julklappar till mamma pappa och sen syskonen!:-) trevligt, Sedan var även 2 andra av hennes kompisar med :-)
och nu väntar slå in julklapparna jag köpte tidigare på dagen !

äntligen jullov

jahapp då har man jullov!
skönt att sj såklart var as sent ! :(
kom in till skolan typ 09,30 sluta 10,00 gled upp till stan sen tillbaka till station för att ta 10,56 tåget hem men nej försenat och slutligen inställt då stod 12,56 på tur och ja klart försenat till 13,50 och så det blev upp på stan och  för att handla lite smått och gått blev tillbaka till statonen med 5 kassar och 7 julklappar ! :-)
tåget gick i alla fall till slut 14,17 ! och jag sluta 10,00! :-(
men nu skaj ag åka iväg och handla lite sen kankse åka iväg igen för lite julklappar ! :-) snart stora dagen
puussss

hehe sista dagen då

jahapp nu ska jag snart åka in till örebro för att få masaage äta peppisar oh annat!
men det ser inte så ljust ut för tågen... de förra som gick imorse blev 36minuter sent för annat tåg var i vägen..
men håller tummarna för mitt tåg dit och hem ! :-)

Men kul..

...att vi bara spela spel idag.
...att vi sluta 14,09 och mitt tåg går 14,08,( så fick vänta tills 14,56)
... att alla skriver om att dom fått jullov
... att alla skriver att dom ska på ritz
...att jag sket i tidiga tåget (14,56) för skulle vara snäll och umgås med Karin som sen inte mådde bra, så vänta i över en timma till på nästa tåg 16,03.
... att sj är helt dumma i huvudet !


rätt kul dag faktiskt!

rubrik

Nu är klockan 10,34 och jag venne vad jag ska göra,
börjar ju inte förens om drygt en timme! men ska åka bil in så åker väl vid 11. Så jag kanske ska äta något innan jag åker kom ja på chingchoong denna dag är inte lång ! underbart att ha en kort tisdag :-)

hehe söt tjej bilden tagen typ nyss, legat här och kollat på tv hela morgonen typ ! :-)

21/12 tre dagar kvar !!

kiss me goodnight

4 ynka dagar kvar till julafton galet vilken längtan!
och med det säger jag godnatt och taggar skolan imorn skönt med en sovmorgon i alla fall! :-)
10,41 rullar tåget in mot örebro imorn då, så kommer ja i tid i alla fall! hehe..
nej nu GODNATT

hellu,

heh kan ju börja med att jag tog lite kompledigt i morse eller så glömde bort tiden och missa tåget så fick ta det andra som gick 08,41 kom in vid 9 till skolan så lyssna på någon gubbe som kom typ 09,30 han prata i 30-45 minuter sen sluta vi! gött blev upp på stan käka sen handla julklappar dock kom jag bara hem med 5 stycken har 2 stycken till jag måste köpa sen har jag nog köpt de mesta, hitta  ett till min pappa 2 till min mamma 1 till min bror(jesse) 1 till min syster (josefina) sen 1 till jessica. men måste hitta en till min andra bror patrik med så får lösa det imron eller på onsdag ! :-)
chippchapp! nu ska jag chilla lite !

pigg och gla!

igår hade jag lite problem att somna var helt död i kroppen men gick ändå inte alls ! la mig kanske halv 11 men nej låg med dator pigg som ett troll till halv 1, sen stängde jag av den och låg i sängen helt klar vaken till typ ja vet inte  hur länge ! :s men nu är jag pigg i allafall ! fårse kanske somnar under infomationen vem vet ! ;)
chingchong ska kanske ta oh sminka mig lite innan ! :-)

home!

Är helt slut i benen och ryggen efter ha stått på Mariebergs galleria och kämpat !
Det var faktiskt ganska så roligt, och med fullrulle hela tiden! Stog där i några timmar sen sluta det med att det blev donken sedan setta sig på bussen tillbaka till resecentrum och där fick jag vänta tills klockan 16,56 då tåget rulla mot Arboga! Så nu är jag hemma och taggar hm 3 halva onödiga dagar istället för en lång !
förstår inte varför vi ska ha måndag 08,00-11,00 tisdag 11.40-14,40 sen onsdag 09,00-10,30 väärt!

men imrn efter skolan så ska jag och några goa tjejer race på stan och köpa julklappar! :-)

time for work!

uppe med tuppen!
som sagt ska ju 'jobba' idag i Örebro, men vet inte riktigt om jag kommer komma dit i tid, de visar sg om de löser sig med skjutsen! ;) menmen.

saturday evening

Klockan har runnit iväg och är nu 19,33 och jag har inte gjort ett piss än, Fårse om kvällen fortsätter hemma ikväll eller om jag sätter mig på tåget till Örebro. Men det visar sig hur det blir :-)
Just nu sitter jag i allafall och lyssnar på lite musik medans jag målar på ett nytt lager rödfärg på naglarna, Lite juligt .
nej nu ska jag gå ner en trapp till mitt rum! chingchong:-)

godmorgon

Lördags morgon och det snöar för fullt här ute wiiho en vit jul i år kanske:-)
klockan är precis lite efter 11 och jag har redan hunnit käka frukost, lite skönt att vakna och vara pigg vid den här tiden så man inte sover bort hela dagen !
men en sak som inte börjat bra idag var att jag vakna med ont i halsen.. :(så ska ta och dricka upp min varma oboy medans den är varm! :)
chingchong!

reeed.

Eftersom jag och några klassisar har bestämt att efter nyår så ska vi börja med lite mer nyttigt och träning. så passa jag på att käka lite polly.



Jag och mamma drog en pose också...

sådan mor sådan dotter!


nej där förklara jag allt noga med bilder och allt, nejnej
time 2 go now!

ha en trevlig fredagkväll allihopa

fredag den 17dec

Sitter hemma nu har precis käkat ska hoppa in i duschen snabbt, har nämligen solat och idag trodde jag att jag grillades ojoj va varmt de var ! menmen skönt med och nu är det paus en dag från solandet så kör ja nog på söndag när jag ändå ska in till Örebro. Lite färg har jag i alla fall fått! så är inte lika gula som jag var innan!:-)

och just de får ju inte glömma att berätta att våra lärare är ju bara för goa ! fick fika på morgonlektion av Lena julmust och lussebullar och sen på arbetsmiljö & säkerhet så fick vi ett litet paket av Victoria


jag och Felicia med våra paket!


school

Nu är det snart dags för ARL, så kör lite snabbt nu,
haft stylist nu på morgonen och kom precis från lunchen.

och sminket av några 9or som är på besök. jag ställde upp så det fick testa lite, men dom var jätte duktiga! :-)
Sen håret fixat av Lisa S


två biiilder på resultatet

Robinson

Robinson, haha sitter här helt slut och kollar på Robinson med mina föräldrar, ska snart ut och gå en sväng också så snart robinson är slut! och roligt att statistiken bara stiger och stiger ! :-)


Emy
- du kan köpa avfärgning lite här och var, men hos en frisör för bästa resultat.:-)

18,18

Hemma!
Efter skolan så blev det möta Mimmi vid tunneln med Karin, Sen upp på stan och käka och prata, mums blev käka på La baguett. haha tänker bara på söta Emma s i min klass då! ;-)
men I alla fall efter det så drog vi upp till Teknikmagasinet för Mimmi skulle hitta en ''skämt'' present, hah men när vi var på väg dit så kika vi även in på Carlings där vi blev kvar ett tag , Karin kolla på presenter till hennes bröder. Sen blev det upp och sola lite ! och Sedan till skolan för fixa provet så klart ;-) sen upp till stan för lite julklappar! hitta en till min syster (josefina) men har fortfarande några kvar till mina andra syskon! men de fixar jag till på Måndag eller på söndag när jag ska jobba med Mimmi hehe kuliit ;)
nej nu ska jag röra på mig sen ta en lång dusch! puss

matte på tur

nu är det dags för matte, sen slut för dagen. Men måste ändå vänta till 16,03 tåget.. för de är omprov mellan 15-16... och slutar 12,35. lagom surt men de måste ju bli gjort så! :)
nu ska de räknas! jag karin felicia i ett grupprum kan ju inte bli mer gjort

våran engelska i bilder ? inte riktigt men nästan..





Svar på tal

Emy- Ett tips är att avfärga håret till att börja med, alltså inte bleka för det sliter jättemycket. Efter du har avfärgat så kan du lägga i lite blonda och ljusbruna slingor i håret, eventuellt guldiga slingor. Tänk på att använda ljusa färger då du redan har ett mörkt hår och bruna slingor skulle bli mörkare än vad de ser ut på paketet.

/Felicia Jannika & karin

emma

nej emma du har inte glosor till imrn ! :D

jag gråter...

hur fan bjuder man in till livechaten! men kompis KIMBERLY  kör live chat men jag kan inte bjuda in mig... haha teknisk tjej känner jag. bhuhu jag får sitta och titta och lyssna på kimberly när hon pratar och svara på frågorna ! :)
hitta ingen bättre bild ;-)
ps, du är gaaaalen tjejen! :-D

sjuk?

känner mig sjuk..
trött seg och ont:(
och efter en timmes sömn så kom jag på att det var dags att plugga engelska glosor som jag helt glömt bort.. bra jobbat. blä men nu efter typ nån titt så känns de som jag kan det men fårse hur de går imrn!
men bara några dagar kvar i skolan så får ta och orka! :-)
just nu sitterj ag i alla fall i soffan och kolla på nått julprogram där dom pysslar och gör jul grejer!
ooh gemig lov! :-)

in school!

sitter i skolan har precis blivit nyårs fixad! blev kanon bra! :)
och så nu sitter vi och målar naglarna medans man väntar på att alla ska bli helt klara !
snyggaa

sen dag

skoldagen idag= rätt chill
börja med lekte lekar med klassen jag vann på stolleken i alla fall sen vann även min grupp på nån annan uppdragslek
ta kort på en adidas sko , hämta sugrör på mcd ta kort på 3 lila mössor oså vidare ! sen var de lunch och efter de blev det zuuumba dansa på som ja bara den ! fast kände att de gick lite väl fort råka slå Sara några gånger krocka gick fel menmen helt okej kul i alla fall :) hitta även ett JULPRIS på sola 9kronor för 20 minuter galet billigt! ;-)
så nu kanske man ska jobba på brännan där när de väl gäller :-)
nej nu dags att skicka in lite plugg som ska vara inne , chingchooong

10 dagar kvar!

ooh längtar!
ska precis käka frukost sen se vad klockan hinner bli och sedan vidare till station, som sagt hade sovmorgon idag underbart ! :)

måndag

blev ingen skola för mig idag inte...
hitta inte orken, mådde inge bra, så har sovit hela dagen, och då menar jag i stort sätt hela dagen! haft en skön huvudvärk, så ska se hur de blir imrn, men i alla fall morgon dagen bjuder på sovmorgon och sedan ZUUUMBA ! eller ah spinnning för vissa. så dagen imrn hoppas jag går fort som attan!
chingchong.

söndag

..Snart är det Måndag.
frågan är ju vad man ska hitta på idag, bara ta det lugnt plugga..
men en rätt chill vecka väntar i alla fall! :-) bara några få inlämnings uppgifter som ska in! skönt ;-)
sen imorn då är det bytes dag i skolan man får och man ger!  typ man byter med spa frisör ohså, rätt chill, men jag har dock inte valt än hehe ops har helt glömt bort och sen var typ alla tider fulla så fårse hur de blir :-)
sen Tisdag var det också nått men kommer dock inte ihåg vad just nu menemn, sen är det ju bara onsdag torsdag fredag kvar så veckan kommer nog gå fort ;-)great
sen är det bara några dagar kvar och sen JULLOOOV JULAFTON :)):):)

jahapp

då var man hemma nu då..
och inte den blekaste aning om vad man ska göra nu ;-)
ska kasta i mig nått i magen, fast fröst hjälpa mamma nu chingchong!

Julia&jag står för bilden!

du är bra du tjejen

fredags mys

blir en kväll i Örebro med Julia i kväll nice nice!:-)
i alla fall provet i skolan gick rätt bra :) och sen resten av lektionerna rulla på, och fick även massage av en snäll tjej från spa, tror dom hade prov så var snäll och ställde upp , inte helt fel!
sen gled jag julia över till Julia& Matildas lägenheten, Julia laga mat makaroner, bacon, ägg och sås! kungen;-) och jag tog rollen att hjälpa till med disken , fast de var Matildas tur! men jag är snäll:-)
sen kom även matildas pappa hem hit med en ny tv och sen fixa han upp lite hyllor åt dom ! blev bra de
och just nu duschar Julia och Matilda Linn och Matildas pappa åkte nyss! så jag lyssnar på några goa låtar och ska sen hjälpa Julia med hennes naglar heh fixa och trixa lite !:-)
nej nu ska jag sjunga med min LJUUUVA stämma för julia det är ju bästa låten CALL ME nu så , prefekt för mig som är sångfågeln !
nej chingchong
någon gång i skolan !

fredag! den 10 dec

ska snart bege mig mot stationen och direkt nu på morgonen är det prov som gäller styla till nyår är det som gäller! ;-)
och just nu kan jag det jag ska kunna men hm sen när de gäller att stå där och prata om allt man gjort och varför de visarsig hur det går.. hoppas på det bästa ! :-)
nej nu time2go

ooh...

ooh nu behöver jag lite hjälp med några frågor på läxan..
så nu står det helt still försöker på alla möjliga sätt att få ner det i text men nej de är så mycket lättare att tänka sig vad man skulle göra oså.. sen kom jag över på lägenhets tittande med mamma också så nu harj ag hittat en bra lägenhet igen tror jag så nu hoppas jag bara att den gatan är ''normal''. ooh dream!
orkar inte pandla nu när det är kallt och tågen krånglar :(
uscha. vad jag vill ha lov nu också.
chingchong vi höörs;-)

9 dec

Engelska lektionen snart avklarad.
och snart är det dags för lunch, pannkaka står det på meny men det göre ju varje torsdag.
nu säger vi hej då

in school

dagen:
först stylist lektion, rätt chill victoria träna på de hon ska fixa på provet :) och sen jag på henne!
jag fix en jätte fin uppsättning med en blomma och sen guldögon med brunsotning.

(bilden tagen några timmar efter)


i väntan på svenskan, snart är det dags för svenska, har våran dryga rast nu emellan. Hade i alla fall nyss redovisning med Sandra N, gick väl helt okej med tanke på att vi började förra lektionen och då var vi 4 och nu var vi 2..
menmen inte långt kvar av dagen en lektion! ;-)

sover även hos Julle ikväll för vi har sovmorgon imorn 09,30-12,35 helt ok :-)

jobbiga tisdag.

Uach vad jag inte tycker om tisdagar :(
dom är långa sega lektion rast lektion rast lektion raaaast sen lektion igen..
i alla fall idag blev det donken käk med Julia Karin Mimmi tone på lunchen, sen var det hårlektion så vi tränade på massa olika flätor ja kommer bli proffs på det;)
sen testa victoria även sin uppsättning som hon ska göra på mig på provet på fredag, grymt duktig! :-)
i alla fall dagen gled på och det blev idrotts dag vi spela badminton, jag och julia bara äägde! hehe..

sen missa jag iallafall 16,08 tåget för vi åkte buss så skulle ta 16,56 men då är de väl klart att när jag kommer till stationen 16, 46 så står de att det är FÖRSENAT till 18,02 så då börja jag traska hem till Julia.
kom din snacka med henne och Matilda , sen åkte matilda på träning och tiden rann iväg och jag fick springa till tåget kom dit hoppa på så åkte med de andra tåget som gick 18,08 fr de som skulle gått 16,56 var försenat till 18,40 så tog då de andra ;-)
jaja nu är jag hemma iallafall och kollar på bert gör jag också haha mogen tjej! ;)

i skolan kolla jag & Julia på Sunes jul och sen på en av alla raster idag så kolla jag och Karin på Bert ojoj hur ska detta sluta ...?;)


måndag 6

6 december helt galet hur tiden rinner iväg.
imrn är det tisdag och hoppas den dagen går fort som attans och att de inte är några förseningar på tågen.
Annars rullade dagen på skolan hade 2 nya tjejer i klassen idag kul kul kommer nya hela tiden vet knappt vilka som går i klassen! och sen var typ hela ''gänget'' borta från skolan idag.. bara jag mimmi som var tappra ;) lisa felicia kimberly var och håll på med musikvideon dom ska vara med i, karin julia hm dom tog lite extra ledigt... emmy carolina krångla tågen allt för mycket för så.. menmen 

måste också säga att jag känner mig väldigt duktig som är klar med veckans läxor :-) okej har 2 frågor jag ska svara på i handel &service kvar och sen rätta Karin novell ;-) annars helt färdig och de känns underbart!
nej nu ska jag duscha sen kolla på tv och sedan sova så man orkar morgondagen
puuuuss
1

18 dagar kvar :):):)

men kul.

Kolla nyss in på sj.se för att kolla på trafikinfo för att se om tåget var i rätt tid!
och hahahah roligt det är inställt! alla som skulle gått från arboga runt halv 8 är inställda!bra jobbat.
men då får jag ta nästa tåg in och missar hela svenskan.
känns ju värt att åka in för att ha en 60minutare i datakunskap och en 80minutare i matte sen hem.. menmen så får det bli.
oh vad bra start på veckan!
och ännu roligare att emmy säger att 08,41 tåget med är inställt! vafan är dehär  kan åka när de är 20 minus med inte när de är 4..
åååååh vad kul! :/

2a advent

det är redan andraadvent ! känns helt ofattbart;)
snart är det julaftoon ooh längtar som ett litet barn!

mamma och pappa kom och hämtade mig i örebro då åkte vi och köpte ett par nya skor till mig ! oo love love fan fanns väl ett tiotal skor jag skulle vilja ha med mig men nejnej dom får vänta ett tag.. ;)
i alla fall nu är jag väl snart klar med ena uppgiften som ska vara klar i veckan, bara nån kvar och sen svara på alla frågorna på handel&service sen är de väl inge mer ;)
puuuss

Bättre att vända ryggen till än att vara näst bäst.


hos mimmi

Just nu så sitter vi och käkar frukost,
och ska snart göra oss klara Mimmi ska med Andreas till typ hans mormor farmor, nått sånt,
och jag ska väl roa mig själv en stund innan tåget ;)
nej nu väntar mimmis hund på mig här! :-)
hejdå

blir Mimmi ikväll

Bär av till Örebro till Mimmi !

hahahahah en söt bild på mig och mimmi för ett bra tag sen ! ;
Vi baa ascoola...


nyss hemkommen

sådär , det blev en sväng till Marieberg, för shopping och inhandla lite julklappar! ;)
kom precis hem! och nu blir det käka sen får jag se om jag åker in till Mimmi och umgås :-) får se hur jag gör,
nej nu kurrar magen
hejdå! ;-)
ha en trevlig kväll alla andra !

20 dagar kvar

Wiihi, det är 20 dagar kvar! inte alls långt! :):):):)
igår kväll avslutades med Mario WII med syster vid 2 tiden la vi av då vi inte kom längre utan dog hela tiden.. ;)

mh undra vad man ska göra idag..
nej nu ska jag i alla fall ta och käka frukost! hejs

Spinglo

NY TÄVLING, jag deltog, fick en länk om tävlingen, så varför inte. man ska bara bli medlem samla poäng sen kan man vinna : ipad, iphone, macbook air och ipod nano.
super enkelt!;-)
Här finns en länkning så ni kan delta, när ni skriver numret så är det +46 som gäller

http://www.spinglo.com/i/janniika


3 dec, några dagar nämare julafton!

idol tittande pågår för fullt!
Vilka går vidare?? Olle ? minnah? Jay ?
de är fan frågan jag har nog ingen speciellt favorit i idol tycker dom 3 som är kvar är super duktiga allihopa!
men jag har faktiskt sagt sen första gången Jay sjöng att han kommer gå långt om ahn inte åker ut för sina fula kläder ;-)


och just det får kommentarer om ''dagens blogg'' och annat liknade! bara roligt:-)

hoome

home sweet home !
engelska provet gick sisådär...
nyss hemkommen från skolan, nära på att jag missa tåget, undra om de var min stora mun eller om de var för att jag inte vill gå ifrån mina klasskompisar ? ;-)
menmen  skönt att vara hemma och känner att de är skriva lite på de uppgifter man har och inte göra ett skit håller ändå på att bli sjuk så ska bli frisk först!

kul att höra...
pappa: titta på ida (mamma Jesse) kollar. Visst skulle hon vara mycket finare i korthår, hon passar inte med långt.
Jag: bah glöm jag tänker inte klippa kort.
Pappa :Jo som hon Finska tjejen i idol, hon elin, det skulle passa dig mycket bättre..

Elin blom---v

nejnej de får vänta men korthår! ;)

hejsvejs, mat nu

fredag!

Idag är det Fredag!
känner hur jag bara vill gå och lägga mig igen, helt slut! så ska bli riktigt skönt med helg ska sova sova sova så jag sover ikapp några timmar! ;-)
nej nu kolla på engelskan sen får vi önska mig lycka till bara....
hejs!

inte bra..

jag är för trött för att engelskan ska fastna , glömmer och blandar ihop allt känns bra nej just de det gör det ju faktiskt inte.
har ett huvud som bultar och ett hår som ett fågelbo..
sängen enda läkemedlet och resten återstår att lösas i morgonbitti, tur att man är morgonmänniska..?
nej 7 timmars sömn vore bra i alla fall! :-)
SÅ GODNATT

Torsdag den 2 dec

nu är skoldagen avklarad och jag rörde mig inte de minsta blev sminkad och fick håret fixat! sen var de modevisning som gällde! as kul! ;-)
och eftersom jag blev själv från min klass. Så fick jag istället lära känna andra goa tjejer&killar från stylist 10A och frisör10A sen fick man bara lära känna dom andra 2orna bättre med som fixa och hade sig!så duktiga :)

En bild snodd av Elin B

(Dennis, Sofia, jag och Linn)
hade väldigt kul, trotts att man var lite nervös så släppte det och bara flöt på!

sen vid 19,06 var vi helt klara b´med modevisningarna och blivit fotade. och då insåg jag att det var 20,56 tåget som gällde, så var snäll och följd med Clara att handla smör på Ica. Hahah vilket jag då inte fatta hur pinsamt och ut tittad jag skulle bli, menmen gick dit alla kolla, inte alls så roligt. men gott skratt fick vi i alla fall. sen efter de gick hon hem till sin syster och jag mot stationen när jag närmar mig station hör jag hur dom säger att ett tåg mot arboga västerås ... ankommer snart in på spår 3. då vare bara snabba puckar upp till spåret och då rulla tåget in ännu mer folk.... men perfekt 19,00 tåget var försenat till 19.31! så hann lagom komma till station :-)

men inte lika kul att sätta sig där och se ut såhär....---v


och här har jag då inget strössel och inga lösögonfransar kvar hehe.. hoppas folk förstod att jag inte ser ut så. ;-) med ischokladformar och sugrör i håret! ;)

FLER BILDER KOMMER SÅ FORT JAG KAN FÅ TAG I NÅGRA.
(
TOGS MASSA BILDER MED TERESIAS KAMERA )


nej nu dags att plugga... wiiho, engelskaprov i morgon!
PUSS

godmorgon!

klockan är 07,43. och jag ska strax äta frukost sen leta efter strumpbyxor.
sen ska jag väl bege mig till stationen för att sedan vidare till skolan. Troligen inga vanliga lektioner idag för mig inte, ska bli fixat också hela dagen förhoppningsvis! gött:-)
PLUSGYMNASIET har öppet hus för er som missa förra gången nu har ni chansen idag igen! :)
pusshejs

onsdag 1 dec

Snart så bänkar jag mig framför tv'en, kollar på en serie!
har i alla fall fördrivit tiden med en promenad och fixat med lite annat, även skrivit lite på novellen så snart klar! :-) ska skriva till lite på stylist uppgiften !:-)
puss

Min ledigadag

har jag gjort hm. inte alls mycket bara slappat.
passat på att öva lite på flätorna vi lärt oss i skolan på hårlektionen i tisdags.
var lite svårare nu när man gjorde på sig själv märkte ja.
tog lite bilder på det som jag tänkte visa, ( inte så bra bilder)

Gjorde ett försök på ''Dragfläta'' i min lugg. (jätte fint, i längre hår när man gör uppsättningar)



Gjorde även ett försök på ''ryssfläta'' också även den väldigt fin i uppsättningar.


sen även en slarvig ''fiskbensfläta'' (sen lärde vi oss hårda &mjuka flätor, dela upp , inbakad och utbakadfläta, sen kan man ju variera stora som små)

Nej nu dags att äta!

adinbox

http://adinbox.se/referral/61647c4e

Bli medlem på adinbox och få gratis presentkort och andra rabatter ! hur lätt som helst
:-)

RSS 2.0