horoskop ''20/3''

Väduren
(20/3 - 19/4)

Något som rör utbildning och romantik kommer att ge dig fint resultat. Din fina utstrålning ger dig lycka. I affärer är veckan framgångsrik. Du är en blomstrande härlig vän och arbetskamrat. Spara nu, det verkar komma stora utgifter längre fram. Spelvinst tror jag inte att du får nu, så spara. Stillsamma hemmakvällar räddar ekonomin.
Lyckotal: 9, 20, 29, 30, 31, 32, 33
Bästa lyckotal: 9



Fiskarna 19/2-20/3

Tack vare att planeten Jupiter stiger in i ditt tecken kommer du få många chanser att öka din inkomst de närmaste sex månaderna. Men, det mest värdefulla planeten har att ge är en stärkt självkänsla. När du väl känner dig trygg i dig själv får du mod att förhandla till din fördel – och när du tycker om dig själv kommer kärlek att dras till dig


Fiskarna 19/2-20/3

Kärleken: Mer känsla än förnuft.
Periodvis blir detta ett riktigt romantiskt år men så fort kärleken fungerar riktigt bra dyker det upp nya problem. Det blir helt enkelt en ganska gropig väg och framför allt blir det motigt om du och din älskling ska fatta några större beslut. Att komma överens blir inte det lättaste.

Äventyret: Sök dig till nya platser.
Fester och glittrande nattliv blir det ganska ont om men i gengäld är detta ett fantastiskt år om du vill passa på att bredda dina kunskaper. Du har också turen med dig om du väljer att flytta, särskilt om du byter hemort. Omväxling lönar sig och det är en god idé att välja lite nya vägar.

Pengarna: Tänk gärna efter före.
Ett lovande år och det gäller särskilt alla affärer som rör bostad och sådana ägodelar som ska vara länge. Små impulsköp däremot blir mest ansträngande för din plånbok så shopping är inte det klokaste du kan ägna dig åt. Ju mer genomtänkt något är desto mer tjänar du förmodligen på det.


sånt här kan verkligen skrämma en. Helt sjukt att vissa saker som finns med i dom händer /har hänt . haha
och konstigt nog så står det att jag är vädur på en sida sen fisk på en annan. har ju alltid vart fisk...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0